18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - Manchester United: 2

Match center
25. april 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Craig Pawson
19. apr. 2021 kl. 17:59 (Opdateret 25. apr. 2021 kl. 16:53) 19/04
429
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Leeds tager hjemme imod Man Utd. i runde 33. En kamp, som jeg ser meget frem til, og hvor jeg har kigget på formen hos de to hold, match-uppet samt trupnyhederne.

Chance (1-X-2): 22-24-54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 0-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • Leeds er et super spændende hold, men det medføre også åbninger i defensiven, hvor de i de seneste 5 kampe har et xGA på 1,62 i snit, og generelt set har de over 31 PL kampe 1,65 som er det 3. højeste i PL.
 • Man. Utd er super godt kørende, og i de seneste 10 kampe (alle turneringer) har de vundet 8 spillet 1 uafgjort, og tabt 1. Der er selvtillid hos de røde djævle, og det kan de tage med sig ind i dette opgør.
 • Motivationen er der altid i et derby, men kigger vi på tabellen, så har Man. Utd. mere at spille for end Leeds, som ligger nr.10 og hvis de taber i dag mod Liverpool, så kan man vel godt kalde det en sæson. Man. Utd. på den anden side kan måske bringe lidt spænding ind i toppen. Ydermere tror jeg det er vigtigt at de kan gå ind til opgøret mod Rom, med en god fornemmelse, og selvtillid.
 • Offensivt ser Man. Utd. rigtig skarpe ud for tiden, hvor flere byder sig til, og ikke kun Fernandes. Cavani, Rashford og ikke mindst Greenwood byder sig godt til, og jeg synes det ligner en offensiv der bliver svær at lukke ned for.
 • På omstillinger er Man. Utd uhyggelige, og her tror jeg de kan få gode muligheder mod Leeds der står højt og angriber med mange mænd. Man så især i de to holds indbyrdes kamp i denne sæson, at Man. Utd. har muligheder i denne fase af spillet.
 • Defensivt så synes jeg Man. Utd. er begyndt at hænge rigtig godt sammen, og kigger man på de seneste 8 PL kampe, så er der blot lukket 4 mål ind, og deres xGA i de kampe har været på 1,14 hvilket er yderst respektabelt eftersom de har mødt Man. City, Chelsea, Brighton, West Ham og Tottenham i de kampe.
Hold øje med
 • Man. Utd. har haft utroligt mange kampe i denne sæson, og efter dette opgør mod Leeds venter Roma i EL, hvor de helt sikkert gerne vil sikre sig et godt udgangspunkt forud for returkampen. Det kan betyde at de måske spare et par spillere, eller har hovedet på kampen imod Rom, som venter 4 dage efter denne kamp er afviklet.
 • Leeds har et super spændende offensiv, og med Raphinha, Bamford og Harrison, kan de skabe chancer mod alle. Det har vi set tidligere i sæsonen, og det så vi også i de to holds indbyrdes opgør, hvor Leeds ikke var uden chancer, og scorede 2 mål.
 • Leeds kan spille frit, og det tror jeg passer dem rigtig godt. Går Leeds ind til opgøret, med samme ærgerrighed som mod Man. City tror jeg Man. Utd. kan få det svært, og det høje pres som Leeds praktisere kunne jeg godt se Maguire og Lindelöef have svært ved at spille sig ud af.
 • I de seneste 8 kampe har Leeds blot tilladt 7 mål, hvilket er en betydelig fremgang fra deres normale snit på 1,58, det kan give tro på tingene ned bagved, og hvis de kan holde Man. Utd. nede på et mål, så har de helt sikkert en chance for point.
Oddsmarked

Oddset på Man. Utd sejr startede langt de fleste steder i 1,85ish, og har så rykket sig op til de 1,95 som jeg spiller her. 

Det seneste indbyrdes opgør mellem disse to hold stod Man. Utd. sejr i odds 1,74, og ikke for at lave nogen større sammenligning så stod Man. City sejr 1,36 i den sidste runde, og i dag står Liverpool sejr i odds 1,55 så jeg synes det er lidt et skævt odds vi har her, selvom Man. Utd har en vigtig EL kamp herefter. 

Holdene: 

Leeds: 
Cooper (fast mand 23 kampe 1 mål) sidder ude med karantæne i dette opgør, men man har fået Koch tilbage fra skadeslisten, så han er en fuldgod erstatning. Derudover er Raphina tvivlsom til dagens kamp mod Liverpool, og det samme er Rodrigo, og er spændt på at se om de er klar til i aften, og om Leeds får yderligere skader, som kunne få indflydelse på dette spil. 

Hvis Leeds kan stille i stærkeste, så tror jeg det bliver meget ala, det de startede med mod Man. City hvor Koch vil gå ind og erstatte Cooper.

Man. Utd:
Her er Martial (fast mand 22 kampe 4 mål) fortsat ude med en skade, og det samme er Bailly (reserve 8 kampe). 
Det betyder at Man. Utd kan stille i stort set stærkeste formation, hvis det er det de vælger, men som sagt venter der en EL kamp om hjørnet, så man kan eventuelt vente med at sætte sit kryds til at holdopstillingerne er blevet offentliggjort. 

Man. Utd. har ikke kampe i denne midt uge, hvilket ifølge Ole Gunnar Solskjaer:

“It’s so strange. It’s the first time since before Project Restart. It’s a strange feeling. Of course, it’ll be a little bit of downtime and we’ll be ready to go. We’ll need it, because it’ll be Leeds and that’s a physical test as well.”

Jeg hæftede mig også ved at efter sejr mod Burnley sagde Ole:

“At least they (Man City) can’t lift the trophy already. We just have to keep on winning our games and see what they do.”

Så håbet er der da lidt endnu. 

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback