18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Leeds United - Chelsea: 2

Match center
13. marts 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Elland Road    Kevin Friend
13. mar. 2021 kl. 10:22 (Opdateret 13. mar. 2021 kl. 15:23) 13/03
105
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 28 tager Leeds hjemme imod Chelsea på legendariske Ellend Road. En kamp, hvor jeg tror, Chelsea kører videre med deres flotte stime, og hvor Leeds får det svært ved at bryde en god Chelsea defensiv.

Chance (1-X-2): 15-25-60%
Betvalue: 103,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 0-0
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
  • Chelsea er super godt kørende, og under Tuchel har de spillet 11 kampe hvor de har vundet 8 og spillet 3 uafgjort, og ligner et forvandlet hold med tro på tingene. Chelsea kan altså gå ind til dette opgør med stor selvtillid, og kæmpe motivation for at komme op i top 3.
  • Leeds er lidt i et limbo, de kan ikke rigtig nå noget som helst, hverken op eller ned, og det synes jeg ofte har en negativ indvirkning på motivationen, hvor vi før har set hold, som Crystal Palace, spille nogle elendige kampe i slutningen af sæsonen, ikke at sige Leeds kommer til det, men motivationen må i dette opgør være største hos Chelsea.
  • Leeds er også inde i en skidt periode, hvor de blot 2 sejre på 7 kampe, og i de seneste 4 kampe har de blot scoret 3 mål, og kigger man på deres xGF så er den også på vej nedad ift. hvordan den var i november og december måned.
  • Chelsea har under Tuchel ikke haft en xGA på over 0,7 hvilket er voldsomt og deres snit er 0,41 i de PL og CL kampe han har spillet, og jeg tror Leeds får det svært ved at komme til mål og chancer mod et super godt spillende Chelsea, der også er skruet rigtigt sammen.
Hold øje med
  • Chelsea skal spille d.17 marts, altså 4 dage efter dette opgør, en CL kamp mod Atl. Madrid, som har kæmpe betydning for Chelsea, og som måske kan tage lidt fokus fra gæsterne, hvilket ikke vil gavne dem i denne kamp.
  • Leeds kan altid skabe en overraskelse, og hvis de får spillet til at hænge sammen har de en masse gode spillere, som kan drille Chelsea, f.eks. er Raphinha og Bamford
  • Chelsea er i en tranformation fra Lampard til Tuchel, og jeg må sige jeg er meget imponeret over, hvordan deres nye udtryk er, men hvor stærkt er fundamentet, og kan de stå imod et Leeds mandskab, som spiller på en helt anden måde, end hvad de har prøvet hidtil under Tuchel.
Oddsmarked

Oddset på Chelsea står, stort set alle steder i odds 1,67, og det er også i det leje jeg synes det burde, oddset har nogle få steder været oppe i 1,80 men der har jeg været for langsom. 

Det seneste indbyrdes opgør stod Chelsea i odds 1,44 hvilket nok også har været i den lave ende.

Til dette opgør, synes jeg også der kunne værdi i at kigge på over 2,5 til odds 1,80 hps betfair.

Holdene:

Leeds: 
Her er Koch (fast mand) tvivlsom, og derudover er Strujik (fast/reserve) og Hernandez (fast/reserve) ude med skader, Leeds er så småt ved at få flere profiler tilbage i omdrejninger, hvor Phillips og Rodrigo har været ude på det seneste, men er til rådighed i dette opgør. 
Leeds er herunder:

Meslier; Ayling, Llorente, Cooper, Dallas; Harrison, Klich, Phillips, Rodrigo, Raphinha; Bamford

Chelsea:
Er uden Abraham (fast/reserve 20 kampe 6 mål) og Tiago Silva (fast mand 17 kampe 2 mål). Det er derfor et stærkt Chelsea hold med rigtig mange strenge at spille på, derfor tror jeg vi får følgende line-up hvor vi kommer til at se Havertz helt på toppen, hvilket måske kunne være interessant at spille ham til at scorer.

Mendy; Azpilicueta, Christensen, Rudiger; James, Jorginho, Kante, Chilwell; Werner, Havertz, Mount

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback