Annonce

Cagliari - Crotone: 1

Match center
10. september 2017 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Sardegna Arena    Daniele Doveri
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-X-2): 56-25-19%
Betvalue: 103,60%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Jetbull Spil nu hos Jetbull
Cagliari har været uheldige - stærke modstandere, og burde have fået point mod Milan. Gæsterne spillede uafgjort mod Verona og vil nok spille defensivt, men det sardinske mandskab virker stærkere og bør have gode muligheder på eget græs.

DERFOR SKAL DU SPILLE DEN:

 • Cagliari er uden point efter de to første spillerunder, man har dog mødt Juventus og Milan ude, men hvor man bestemt senest mod Milan havde fortjent at få point.
 • Det Sardiniske mandskab er kendt for at hente de fleste point på hjemmebane, hvor det kun blev til fem nederlag i sidste sæson, og kun tre i 2017.
 • Cagliari har i Marco Sau, Diego Farias og Joao Pedro en farlig offensiv trio som kan give gæsternes forsvar store problemer.
 • Hjemmeholdet besejrede Crotone i begge de indbyrdes opgør i sidste sæson, og spillede 2-2 i den seneste venskabskamp i starten af august.
 • Cagliari virker som et bedre sammenspillet mandskab, og det taler til Cagliaris fordel.
 • Crotone er svækket offensivt i denne sæson hvor topscorer Falcinelli er væk, Budimir og Trotta virker ikke til at have samme styrke i det offensive, det kan give store problemer.
 • Gæsterne løb ind i tretten nederlag i sidste sæson på udebane, og generelt har Crotone det svært på udebane, og mandskabet er blevet svækket en del.
 • Crotone mangler forstærkninger hvis man skal overleve i denne sæson, og det har man forsat ikke hentet.

DET SKAL DU HOLDE ØJE MED:

 • Landsholdspausen på to uger kan gøre at kampformen lige pludselig skal findes igen.
 • Cagliari debutere på den nye hjemmebane Sardegna Arena, det kan tale til gæsternes fordel at hjemmeholdet skal vende sig til de nye omgivelser.
 • Crotone vil sandsynligvis have en defensiv tilgang til opgøret, og prøve at lukke ned for et formentligt meget offensivt hjemmehold.
 • Gæsterne stod stærkt defensivt i det seneste opgør mod Verona, som man holdte fra chancer i mere eller mindre hele opgøret.
 • Hjemmeholdet har mistet sidste års topscorer Marco Borriello til oprykkerne fra Spal.

Argumentpunkter i kursiv: De elementer jeg mener oddsætterne/markedet især overser/fejlvurderer

Oddset: Også værdi 1,80 hos Bet365 og 1,81 ved Nordicbet og Betsafe.

Oddsudvikling: Oddset åbnede i 1,97 ved Jetbull, men er siden faldet, oddset vil måske falde yderligere op til kickoff om to uger.

Markedsoverblik: En licenløs bookmakere har endnu ikke åbnet spil på dette opgør.

CAGLIARI:

Hjemmeholdet har ikke fået den bedste start på sæsonen med nul point i de første to spillerunder, men man har været oppe mod både Juventus og Milan på udebane, mandskaber man ikke skal måle sig med, men hvor man bestemt heller ikke har haft heldet med sig.

Brændt straffespark mod Juventus og et 0-3 nederlag, og mod Milan blev det til et knebent 1-2 nederlag, hvor man ramte stolpen ved Marco Sau, og blev snydt for et klart straffespark i opgøret begået mod Joao Pedro.

Nu gælder det så Crotone et af de mandskaber man skal måle sig med i sæsonen, og hvor man gerne skulle have fuldt gevinst hjemme på det nye Sardegna Arena, man vandt begge indbyrdes opgør i sidste sæson, og selvom det er blevet til nederlag i de to første spillerunder, så kan man være ganske tilfreds med spillet for Cagliari har faktisk gjort det ganske udmærket, og fortjente at få point i Milano.

Inden markedet  lukkede hentede man Pavoletti til angrebet, og har yderligere hentet hollandske Van der Viel i tyrkiske Fenerbache, og han bør blive en gevinst i det defensive for det sardinske mandskab i denne sæson.

Cagliari er favoritter i opgøret, og er normalt stærke hjemme på Sardinien, hvor man normalt henter de fleste point, og mulighederne bør bestemt være gode mod et Crotone mandskab som generelt har det meget svært på udebane, og som har mistet en del profiler op til denne sæson.

Trupnyt: Man må undvære et par reserver til opgøret heriblandt hollandske  Van der Viel som lige er kommet til fra Fenerbache og som man forventer bliver fast i startopstillingen, men ellers kan man stille i noget som ligner stærkeste opstilling.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-1-2: Cragno, Padoin, Andreolli, Pisacane, Capuano, Ionita, Cigarini, Barrela, Joao Pedro, Sau, Pavoletti.

CROTONE:

Syditalienerne lignede længe en nedrykker i sidste sæson, men en god slutspurt sidst i foråret betød at det lykkes til sidst at overleve, men der er dog sket en del siden i truppen, hvor man har sagt farvel til blandt andet profiler som topscorer Falcinelli som var udlejet fra Sassuolo, samt Ferrari i forsvaret som ligeledes var udlejet og som nu spiller i Sampdoria, og selvom man har forstærket sig en smule ligner det en meget svær sæson.

Man tabte i første spillerunde hjemme mod Milan med 0-3, men hvor man spillede i undertal i 85 minutter, og i søndagens opgør ligeledes hjemme mod oprykkerne fra Verona blev det til et 0-0 resultat, og hvor man stod stærkt defensivt, men skabte for lidt i det offensive, og netop i angrebet trænger man kraftigt til forstærkninger da Budimir og Trotta bestemt ikke virker skræmmende.

Crotone hentede Pavlovic i Sampdoria til defensive, samt 18 årige Marco Tumminello i Roma til angrebet, han er udråbt som et stort talent, og scorede godt med mål for Romas ungdomshold i sidste sæson.

Det ligner en vanskelig opgave for træner Davide Nicola på Sardinien, man er dårlig på udebane, man har forsat ikke prøvet at besejre Cagliari, og mandskabet virker svækket i forhold til sidste sæson, det taler umiddelbart ikke til gæsternes fordel mod et meget sulten hjemmehold.

Trupnyt: Man må undvære bulgarske Tonev(reserve9 på midtbanen, men ellers kan man stille i stærkeste opstilling.

Crotones forventede startopstilling: 4-4-2: Cordaz, Sampirisi, Ajeti, Ceccherini, Martella, Faraoni, Barberis, Mandragora, Stoian, Trotta, Budimir.

Kilder: L´Unione Sarda, Gazzetta Dello Sport, cagliaricalcio.com, Tuttomercatoweb.com, fccrotone.it

 • Hyppige promotions
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback