Burnley - Newcastle: Begge hold scorer: Ja

Match center
30. oktober 2017 kl. 21:00 - Fodbold, England - Premier League
Turf Moor    Mike Dean
2. maj. 2018 kl. 16:27 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance: 59%
Betvalue: 109,15%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert:
Betsafe Spil nu hos Betsafe

Mandagskampen i Premier League står mellem to defensivt orienterede hold med skader på offensiven.

Burnley har på hjemmebanen Turf Moor en målscore på 2-2 efter 4 kampe; 0-1 mod West Brom, 1-0 mod Crystal Palace, 0-0 mod Huddersfield og senest 1-1 mod West Ham, og der er altså kun scoret i begge ender en enkelt gang.

Newcastle har på udebane tabt 1-0 til Huddersfield, vundet 1-0 over Swansea, tabt 1-0 til Brighton og senest spillet 2-2 mod Southampton. Derudover har de i min optik overpræsteret på målfronten i forhold til antal chancer og chancernes størrelse, hvor man i flere af kampene har kunnet tælle dem på én hånd.

Begge hold er altså familiære med at spille til 0 og det ser jeg også en fin chance for, sker igen i denne kamp. 

Jeg forventer at begge hold vil stille sig defensivt som udgangspunkt og satse på modstanderens fejl og kontraangreb og det kan meget vel gå hen og blive en kamp med mangel på underholdning.

Trupnyt:

Burnley mangler forsat T. Heaton på mål, men erstatningen N. Pope har set godt ud i de seneste kampe (selvom han dog mødte overmagten i den lyseblå del af Manchester i sidste runde). Chris Wood (ang) måtte skiftes ud efter 20 minutter med en forstrækning i låret og forventes ikke klar til denne kamp. Dette er en svækkelse for hjemmeholdet, hvor Chris Wood har stået for halvdelen af Burnley's mål i de kampe han har startet inde. Erstatningen i Sam Vokes er på vej tilbage fra en skade og har ikke scoret siden åbningskampen mod Chelsea.

Newcastle mangler sidste års topscorer D. Gayle (ang), som ikke forventes at spille mod Burnley, samt P. Dummett (for) som sidder ude med en forstrækning.

Et lille alternativ til spillet, er at Burnley på hjemmebane ikke har scoret i første halvleg i 3 ud af 4 kampe (2 gange 0-0), og det samme gælder for Newcastle på udebane (3 gange 0-0 ved halvleg).

Halvlegsresultatet 0-0 fås til 2,55 hos Unibet og til 2,50 hos Bet365

  • Stort udvalg
  • Livebetting i toppen af markedet
  • Højt support-niveau

Kommentarer

Feedback