18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Betsafe anmeldelse

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Stort udbud og stærk support

OBS: Den 6. januar 2020 lukkede betsafe ned for danske spillere. Det er dermed ikke længere muligt at spille hos betsafe fra Danmark af. Vi anbefaler i stedet, at du opretter dig hos søstersiden NordicBet. Alternativt kan du finde vores fulde liste over bookmakere og deres bonusser her.

Betsafe slog første gang dørene op i januar 2006 og tiltrak sig straks opmærksomhed, ikke mindst pga. deres løfter om lynhurtig support. De oprindelige folk bag – primært nordmænd – lagde al deres spillebranche-erfaring i udviklingen af produktet, og denne linie er fortsat efter Betsafe i maj 2011 blev opkøbt af svenske Betsson Group.

I oktober 2013 lukkede Betsson.dk, og kunderne (med samt deres bonus og langtidsspil) blev flyttet til Betsafe.dk.

Spiludbud

Der dækkes et stort udvalg af sportsgrene. Ud over de obligatoriske som fodbold, håndbold, ishockey, basketball og tennis, tilbyder man også et ganske gedigent udvalg på især vintersport, mens der også er odds på lidt mindre, men stadig vigtige områder som travløb, golf, baseball, cykling, atletik og motorsport. De skandinaviske rødder afspejler sig i udbuddet, som også dækker bandy og floorball. Dertil kommer diverse special-spil som f.eks. Melodi grand prix og politik.

I udbuddet af spil er bredden større end dybden. I fodbold går man ganske vist langt ned i rækkerne i visse, udvalgte lande (f.eks. England, Sverige, Norge), men i mange lande stopper man ved den bedste række. Det er altså ikke her, man skal spille på den græske 3. division.

Betsafe er flinke til at sætte odds på specialudfald (fx H2H-sæsonspil) hvis man som bruger henvender sig til dem.

Spiltyper

Betsafe tilbyder et ganske pænt udvalg af spiltyper på den enkelte begivenhed, hvor fodbold klart er den sportsgren med det højeste antal spilvarianter.

Det svinger dog en del fra liga til liga, og hvor de store ligaer har et enormt udvalg er det ofte mere sparsomt på de mere sekundære ligaer. På en lang række fodboldkampe findes der mere end 120 forskellige spil, lige fra over/under (med flere forskellige linier) til målscorere og halvlegsspil til spillerspecials, men kampene skal også have en vis bevågenhed for at komme op i det leje. Det "normale" antal spil på en given kamp ligger typisk på 30-40 stk.

På ishockey er der ofte udfalds- og mål-spil på de enkelte perioder, og generelt ligger antal spiltyper på 15-20 på ishockeykampe. På tennis kan der som oftest spilles 5-10 forskellige spil, herunder sætspil, over/under og handicap.

Betsafe Odds

Betsafe har relativt gode, men ikke overordentligt høje teoretiske tilbagebetalinger. Indenfor fodbold har de en tendens til at ligge højt, ofte endda markedsledende, på favoritoddset.

Den bedste tilbagebetaling er på fodbold i de mest profilerede ligaer, mens de mindre eksponerede ligaer oddsmæssigt ligger noget dårligere. Ingen steder er det dog så lavt at de kan siges at skrabe bunden.

Indenfor enkelte ligaer (fx. Champions League og internationale kampe) sættes tbp vidt forskelligt, afhængigt af hvilke hold der mødes. Tilbagebetalingen kan her variere så meget som fra 92% til 95%.

Betsafe Livebetting

Betsafe's livebetting har undergået en stor udvikling de senere år, og fremstår i dag som én af de mest aktive - både hvad angår spiludbud og udvalget af spiltyper. Hvor deres livebetting tidligere var begrænset til tv-transmitterede fodbold-, håndbold- og tennis-kampe, går de i dag langt ud over dette, og på livebetting krydser de efterhånden klinger med de stærkeste af konkurrenterne.

Hovedvægten af live events er baseret på fodbold fra hele verden, men kampe fra tennis, ishockey, basketball, håndbold mv. er også ganske pænt repræsenteret.

Livebetting sektionen er bygget op med stort fokus på brugervenlighed, og det er med meget få klik muligt at navigere rundt mellem aktive begivenheder, oversigter over kommende kampe mv.

Udvalget af spil på de enkelte kampe er pænt, med diverse udfaldsspil og specialspil. Undervejs i kampene er kører ajourføringen af odds upåklageligt, og det er meget sjældent at der lukkes for udfald mens bookmakeren justerer odds.

Website

Den udfoldelige menustruktur gør det overskueligt at finde den ønskede sportsgren og liga, og sidestrukturen for hver liga giver et hurtigt overblik over mulige spiltyper når ligaen er valgt. En løbende spilkupon i højre side gør det muligt at følge med i sammensætningen af ens kupon, og det er nemt og hurtigt at placere et spil.

Betsafe Mobil

Besøger man Betsafe's mobil-platform i sin mobil-browser kan det føles som lidt af et antiklimaks, hvis man kender til deres desktop-platformen. Der er desværre en del features og funktioner som ikke er gjort tilgængelige mobilt, og det er lidt ærgerligt når nu desktop-platformen faktisk er så funktionel som den er.

Imidlertid har Betsafe en app, som er væsentlig bedre end den mobile browser-version, og det er denne vi har rated ud fra.

Man kan spille på samme markeder som på desktop (incl. livebetting), og at der tilbydes indbetalinger via kreditkort og Skrill (hvis disse i forvejen er registreret på ens konto via desktop). Ligeledes kan man tilgå de samme live-streamede events som på desktop, hvis man har indestående på sin konto.

Derimod går man forgæves hvis man er til systemspil, eller hvis man gerne vil udbetale penge fra sin konto. Det kan man nemlig ikke via hverken mobilt web eller app.

Navigationen er generelt smidig og nem, og skulle man have brug for hjælp, så er live chat tilgængelig i app'en.

Ind- og udbetalinger

Mulighederne for indbetalinger er: banktransfer, kort (VISA og Mastercard), samt Neteller og Moneybookers. Bemærk kortbegyr på 2,5%.

Man skal udbetale ad samme vej som man har indbetalt - op til det indsatte beløb. Har man indbetalt 1000 kr med VISA, skal man også udbetale 1000 kr med VISA. Bemærk at man ikke kan udbetale med Mastercard (her skal man udbetale med banktransfer).

Ved udbetaling med Neteller eller Moneybookers vil din overførsel lande den efterfølgende dag, mens der ved ind- og udbetalinger med bank skal forventes 3 bankdages ekspeditionstid.

Support

Har man behov for assistance kan man henvende sig (på dansk) via email og telefon. Tidligere havde Betsafe en politik om at man modtog en bonus hvis man ikke fik svar indenfor 15 minutter, og selvom denne politik ikke længere er gældende, er svartiden blandt de bedste i branchen.

Hele døgnet stilles også en live chat til rådighed, hvor man kan komme i direkte forbindelse til en support-medarbejder i løbet af få sekunder. Mellem kl. 8 og midnat er live chatten bemandet af personale der forstår dansk, mens det resten af tiden foregår på engelsk. Man oplever nu og da at kommunikationen foretages på et forholdsvist "mekanisk" dansk med hyppig brug af standardsætninger, men i det store hele er supporten meget effektiv.

Har man brugt livechatten, får man automatisk tilsendt en email med indholdet at den pågældende chat. En fin detalje.

Indsatspolitik

Som oftest har hver begivenhed en generel grænse for maksimal indsats. Overskrides denne vil et evt. resterende indsats-beløb blive sendt til manuel godkendelse hos Betsafe, som i de fleste tilfælde modtager indsatsen.

Der er rapporteret om tilfælde, hvor spillere ikke får godkendt sine indsatser og sågar tilfælde hvor indsatsen er begrænset ret kraftigt.

Nogle kunder oplever at blive ramt af en personlig indsatsgrænse (typisk pga spillemønsteret; de er simpelthen for dygtige til at bookmakeren bryder sig om det). I nogle tilfælde sker det endda mens de er ved at gennemspille en startbonus. Betsafe insisterer på sin ret til at limitere og henviser til at kunden, hvis han/hun ønsker det, kan få annulleret sin bonus.

Konklusion

Som kunde hos Betsafe bliver man mødt af et af markedets største udvalg af spil, og blandt de mange odds der i løbet af en uge kan spilles, vil man i mange tilfælde kunne finde markedets højeste - ikke mindst på de forskellige specialspil der ofte tilbydes på kampe fra de større turneringer/ligaer.

Er man til livebetting er Betsafe ligeledes et must i porteføljen, da deres udbud af både kampe og spiltyper på denne front er blandt de allerbedste i markedet, hvilket også gælder deres support, som er tilgængelig hele døgnet og som oftest er både hurtig og effektiv.

Betsafe kommentarer

Vores rating:

OBS: Den 6. januar 2020 lukkede betsafe ned for danske spillere. Det er dermed ikke længere muligt at spille hos betsafe fra Danmark af. Vi anbefaler i stedet, at du opretter dig hos søstersiden NordicBet. Alternativt kan du finde vores fulde liste over bookmakere og deres bonusser her

  • Betsafe har ingen velkomstbonus til nye kunder. 

Opret konto hos NordicBet nu
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Regler og vilkår:  Vi henviser til Betsafe hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Bemærk! Vi bestræber os på altid at holde informationer om bonus ajour via tæt kommunikation med bookmakerne, men påtager os intet ansvar, da bookmakerne kan ændre i vilkår uden at varsle os. Derfor skal man altid dobbeltchecke de gældende vilkår på bookmakernes egne hjemmesider.

Generelle kampagner, freebets og tilbud hos Betsafe 

Betsafe har indimellem tilbud, kampagner og freebets til eksisterende kunder. Når der er nogle særlig interessante kampagner, vil vi tilføje dem under fanebladet ”kampagner”. Her kan du orientere dig om nuværende og tidligere kampagner. Tidligere har Betsafe f.eks. givet mulighed for at optjene risikofrie spil eller live ekstrabet på udvalgte begivenheder som Champions League eller Europa League. 

BetXpert er blevet kontaktet af flere brugere, der har konto hos Betsafe, og som har fået at vide, at de er blevet udelukket fra at deltage i kampagner hos Betsafe. 

Gode generelle råd om betting: 

  • Betting handler helt grundlæggende om at kunne lave en bedre og mere præcis chancevurdering af en specifik kamp end bookmakerne. Det er derfor ikke nok at kunne forudsige, hvem der er favorit i et givent opgør. Det har bookmakerne allerede gjort, og det er de som regel gode til. Du skal i stedet finde de odds, som du mener, at bookmakerne har sat forkert. Det er svært, men ikke umuligt. Et godt sted at starte er vores artikel om valuebetting og chancevurdering, som du kan finde her. 
  • Det er altid en god idé at lære af andre. Dette gælder også indenfor betting. Det er derfor en god idé at finde analyser og anbefalinger fra anerkendte spileksperter. Udover at du kan følge deres råd og spille på deres anbefalinger, så er det også en god måde selv at blive klogere og bedre indenfor betting. Du kan lære meget ved at læse, hvordan de tilgår en analyse, og hvilke ting de lægger vægt på. Et godt sted at starte er vores sektion med spilforslag, som du finder her. 
  • Selvom det kan være sjovt og fristende at spille mange kampe på en kupon, så er det ikke vejen til overskud i længden. Du kan selvfølgelig være heldig at ramme et højt odds, men alle anerkendte eksperter er enige om, at en af de vigtigste forudsætninger for at få overskud i længden er, at du primært spiller singlespil. Du kan læse vores artikel om emnet her. 
  • Husk at følg din hjerne mere end din intuition. Intuition og mavefornemmelse har også sin plads, men du skal først og fremmest være saglig og objektiv, når du vurderer værdien af en spilmulighed. Derfor skal du være meget varsom med at spille på dit eget yndlingshold. Her bliver ens objektivitet ofte sløret af tilhørsforholdet til favoritholdet.  
  • Husk også at hold hovedet koldt og spil aldrig for mere, end du kan tåle at tabe.  

Betsafe bonuskode:

Der findes ikke nogen specielle bonuskoder til Betsafe, som kan give dig en speciel eller fordelagtig velkomstbonus. Det kan nemt være, at du via andre hjemmesider har læst om begreber såsom velkomstkoder, kampagnekoder eller kuponkoder, men de har ingen reel funktion. For øjeblikket har Betsafe ingen velkomstbonus til nye kunder. 

Bonuskoder til Betsafe 

Du skal ikke blive forvirret, hvis du har læst om andre udtryk for bonuskoder, som f.eks. tilbudskoder eller kuponkoder, de dækker nemlig alle over det samme, og de har som beskrevet ingen reel funktion.  

Månedens bonus hos Betsafe 

Det er heller ikke tilfældet, at der skulle findes en speciel månedens bonus hos Betsafe, eller en ekstra fordelagtig Betsafe måneds bonus. Så det gør altså ingen forskel, om du opretter din konto f.eks. d. 31. januar eller 1. februar. Det er dog rigtigt, at Betsafe ligesom andre bookmakere indimellem ændrer deres startbonus. Og det har de gjort nu ved helt at fjerne deres velkomstbonus. Men det er langt fra noget, der sker hver måned, og det har ikke noget med de forvirrende begreber såsom måneds bonus at gøre. 

Opret konto hos NordicBet nu
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder

Betsafe Kampagner

Eksisterende

Spil en trippel for 100 kr. og modtag et live ekstrabet på 100 kr. hver uge

Spil en trippel hos Betsafe til 100 kr., hvor hvert valg er til mindst odds 1,30, og du vil modtage et live ekstrabet på 100 kr. hver uge. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil en trippel for 100 kr. og modtag et risikofrit livespil på 100 kr. hver uge

Spil en trippel hos Betsafe til 100 kr., hvor hvert valg er til mindst odds 1,30, og du vil modtage et risikofrit livespil på 100 kr. hver uge. 

Læs mere...

Eksisterende

Spil på Champions League-finalen og optjen live ekstrabet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på Champions League-finalen, optjener du et live ekstrabet på 100 kroner til samme kamp.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live ekstrabet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live ekstrabet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live freebet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live freebet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live freebet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live freebet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live freebet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live freebet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live freebet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live freebet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live freebet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live freebet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live freebet på 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live freebet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil på CL eller EL og optjen live freebet til 100 kroner

Hvis du spiller 100 kroner prematch på en valgfri Champions League-kamp eller Europa League-kamp, optjener du et live freebet på 100 kroner.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for mindst 100 kr. på VM og optjen risikofrit spil på 100 kr.

Hvis du spiller for 100 kroner på VM playoffs, optjener du et risikofrit spil på 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst spil til VM playoffs.

Læs mere...

Eksisterende

Spil for mindst 100 kroner på VM og optjen risikofrit spil på 100 kroner til gruppespillet

Hvis du spiller for 100 kroner på VM, optjener du et risikofrit spil på 100 kroner, som du kan bruge på et hvilket som helst spil i gruppespillet

Læs mere...

Denne anmeldelse afspejler en sum af flere personers individuelle erfaringer, meninger og observationer omkring produkter og services udbudt af bookmakeren. Alle holdninger og anbefalinger der tilkendegives i ovenstående er således udelukkende BetXperts egne. I tråd med vores forretningsmodel er anmeldelsen udarbejdet af personer uden indblik i evt. annoncøraftaler med bookmakeren.

Feedback