18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Brighton & Hove Albion - Watford: 1

Match center
21. august 2021 kl. 18:30 - Fodbold, England - Premier League
The American Express Community Stadium    Anthony Taylor
21. aug. 2021 kl. 11:19 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 20:23) 21/08
111
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Brighton tager i denne runde, hjemme imod Watford, i en kamp, som jeg har kigget lidt på, og hvor jeg tror vi får Brighton værende meget på bolden, og det burde de kunne få omdannet til mål og muligheder.

Chance (1-X-2): 60-25-15%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-0
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Brighton har i de sidste to sæsoner haft nogle utroligt gode stats, men befundet sig i bunden. Jeg tror, måske lidt naivt, på at i år bliver Brighton's sæson. De har fået et par spændende folk ind i Mwepu og Scherpen, og derudover har de kunne fastholde Bissouma, hvilket næsten må være deres bedste signing.
 • Sidste sæson lukkede Brighton 46 mål ind i 38 kampe, hvilket var det 7.laveste indkasserede mål, og den defensive struktur kan sagtens sikrer dem 3 point.
 • Offensivt er jeg spændt på, at se Trossard og Maupay i dette opgør, det er to vævre typer, som jeg ser kan gøre ondt på et Watford forsvar, som ikke har den største fart.
 • Kampbilledet i dette opgør kunne jeg sagtens forestille mig bliver Brighton meget på bolden, og det tror jeg passer dem rigtig fint. Brighton er gode på bolden, og har nogle boldsikrertyper. Hvis Watford overlader initiativet til Brighton så ser jeg det som et stort plus for dette spil.
 • Hjemmebanefordel kan sagtens også spille ind her, hvor vi igen må have mange folk på lægterne. Det kunne give Brighton de sidste procenter de havde brug for.
Hold øje med
 • Hvad kommer Ben White afgangen til at betyde for Brighton? det er endnu uvist, men han var en stor profil for dem sidste år, og det kan være det giver Watford muligheder, at han ikke er der i dag, og ej heller er hans erstatning.
 • Watford vil tage alle de point der ligger lige for, og hvis de kan tage et point med hjem fra Amex Stadium, så tror jeg de er godt tilfredse. Derfor er jeg lidt usikker på, om de vil stille sig langt tilbage, og gøre det svært for Brighton at skabe chancer.
 • Watford har offensivt nogle spændende folk, som kan gøre ondt på et lidt skadesramt Brighton forsvar. Her tænker jeg især på Sarr, som var en stor profil da Watford hentede ham fra Rennes, og som har været rygtet væk flere gang. Sarr skal Brighton lukke ned for, men det er nemmere sagt end gjort!
 • Watfords defensiv var skyld i oprykningen. I Championship lukkede de blot 30 mål ind i 46 kampe, og hvis de holder samme koncentration og defensive struktur, kan de blive svære at scorer på, også for Brighton!
Oddsmarked

Oddset på Brighton sejr, er faldet igennem den seneste uge, og er helt nede i de 1,76 nu, hvor vi ellers startede i 1,85 flere steder. 

Brighton har nogle profiler ude, men jeg tror at hvis de spiller op til deres bedste, så får Watford det utroligt svært, hvorfor jeg er gået Brigthon's vej. 

Holdene:

De to hold har forskellige folk ude, og kigger vi på Brighton så er 

Burn (fast mand), Lamptey (fast mand), Scherpen (ny mand), Veltman (fast mand) og Welbeck (fast mand) alle ude, og det er selvfølgelig en bet, men jeg mener stadig at Brighton stiller i en stærk formation, som jeg tror bliver 3-4-3 eller 3-4-1-2, hvor Mwepu måske bliver erstattet af Alzate. 

Watford mangler King (ny mand) Joao Pedro (fast mand) Chalobah (fast mand) Derudover er Kucka (ny mand) og Dennis (ny mand) tvivlsom. 

Mine bud på de to start 11'erer er herunder:

Brighton:
Sanchez; Webster, Duffy, Dunk; March, Bissouma, Mwepu, Gross; Trossard, Lallana; Maupay

Watford:
Bachmann; Cathcart, Troost-Ekong, Kabasele, Masina; Cleverley, Etebo, Gosling; Sarr, Dennis, Sema

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback