18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AFC Bournemouth - Southampton: 2

Match center
20. marts 2021 kl. 13:15 - Fodbold, England - FA Cup
Vitality Stadium
18. mar. 2021 kl. 15:00 (Opdateret 20. mar. 2021 kl. 15:07) 18/03
377
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I kvartfinalerne i dette års FA cup mødes Bournemouth og Southampton i et Sydengelsk opgør! En kamp, som jeg tror Southampton kan vinder på trods af skader og en resultatmæssig krise!

Chance (1-X-2): 24-28-48%
Betvalue: 103,20%
Spilbar ned til odds: 2,08
Rigtig/forkert: 0-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Southampton har gjort det rigtig fonuftigt i FA cuppen, hvor de har bl.a. har slået Wolves og Arsenal ud. Det virker til at det er denne turnering som har fokus hos Saints, hvor Ralph Hasenhuttl tidligere har sagt “We want to go for the FA Cup and this is a chance to win something”.
 • Offensivt har Southampton haltet lidt på det seneste, men defensivt synes jeg de har fået styr på det igen, efter 9-0 nederlaget til Man. Utd. Deres seneste 7 PL kampe har deres xGA været på 1,35 i snit, hvor de bl.a. har mødt Man. City, Chelsea, Everton, Leeds og Brighton. Alle hold der er gode offensivt, og skaber mange chancer.
 • Bournemouth har nogle ret vigtige folk ude til dette opgør, hvor jeg især tror de vil savne Cook og Brooks i midtbanen (Brooks blev Championship Player of the Month November). Derudover er Stanislas også et kæmpe tab, hvis han heller ikke er med.
 • Southampton får flere muligheder på den sidste 1/3 hvor jeg også vurdere at Bournemouth har nogle udfordringer. Steve Cook er ikke den hurtigste, og hvis Saints spiller med Tella og Adams oppe foran, så kan de i hvert fald udfordre Bournemouths bagkæde på farten.
 • På dødbolde der er Saints super farlige, hvor de i denne PL sæson har scoret 12 mål, hvilket er næst flest i PL. Med Ward-Prowse kan de true på frispark, hvor han har lavet en del kasser i år, men også på hjørnespark, har de lavet en del kasser, og her tror jeg godt de kan udfordre Bournemouth, som har tilladt 12 mål fra dødbolde i Championship, hvilket er 6. flest i den række.
Hold øje med
 • Saints har fået en sejr på de seneste 7 opgør, og det virker til, at de i PL har udspillet sin rolle lidt, hvor de ligger på en 14. plads med 33 point. De går altså ikke ind til dette opgør med en masse sejre og et spil som er sprudlende, hvilket kan have sat sig lidt i spillerene.
 • På skadeslisten har Saints nogle store profiler ude. Især er det en bet, at de må se bort fra Ings, Romeu og Walcott som alle ville have været i spil til start 11'eren, hvis de var klar.
 • Bournemouth er godt kørende i Championship, hvor de er ved at spille sig op på play-off pladserne. Kigger man på deres seneste kampe, har de netop slået Swansea 3-0, og derudover Bristol City og Watford inden for de seneste 5 kampe, som har kastet 10 point af sig.
 • Bournemouth har flere individualister, som kan gøre ondt på Southampton, og her tænker jeg især på Danjuma, som er godt spillende med 4 mål i de seneste 5 kampe, Stanislas der har lavet 10 på 32 kampe i denne sæson, samt den Colombianske Lerma, som er en fin udsmider på midten (33 gule kort og 3 røde i sin tid hos Bournemouth).
 • Bournemouth er et hold bestående af mange af de samme spillere der spillede PL sidste år. Så de har helt sikkert kvalitet i truppen, og de kan sagtens spille op mod et PL hold. Det gjorde de i sidste runde af FA-cuppen, hvor da de vandt 2-0 over Burnley.
Oddsmarked

Oddset var nede i 1,83 for en uges tid siden, men har så bevæget sig op i de nu 2,15 som jeg synes er interessant.
Jeg synes vi har at gøre med to hold der har fine offensive folk, og det kunne godt blive en kamp, hvor vi røg over linjen til odds 1,95 flere steder, men jeg har holdt mig til en Saints sejr. 

Holdene:

Bournemouth:
Her er der et par skader på midtbanen til David Brooks (fast mand 24 kampe 3 mål) og Lewis Cook (fast mand 31 kampe 1 mål) samt Adam Smith (fast mand 33 kampe) nede i bagkæden. Stanislas gik ud i deres seneste opgør mod Swansea, og det er tvivlsomt, om han stiller til start i dette opgør, hvilket vil være en stor fordel for gæsterne, i min optik. 
Til sidst er Shane Long ikke til rådighed for Bournemouth da han har spillet FA cup kampe for lige præcis Southampton. 
Det giver en start 11'er som kommer til at starte i en 4-2-3-1: 
Asmir Begovic; Jack Stacey, Cameron Carter-Vickers, Steve Cook, Lloyd Kelly; Jack Wilshere, Jefferson Lerma; Phillip Billing, Danjuma Groeneveld, Rodrigo Riquelme, Dominic Solanke

Southampton: 
Her er Danny Ings (fast mand 22 kampe 8 mål) Theo Walcott (fast mand 15 kampe 2 mål) Romeu (fast mand 20 kampe 1 mål) ude med skader. Derudover  er Smallbone (reserve) og Obafemi (reserve) også stadig ude.
Minamino er ikke til rådighed for Southamptin da han har spillet FA cup for Liverpool i denne sæson. Det giver en 4-4-2 som, jeg tror kommer til at se sådan her ud:

Alex McCarthy, Kyle Walker-Peters, Jan Bednarek, Jannik Vestergaard, Ryan Bertrand, Stuart Armstrong, James Ward-Prowse, Ibrahima Diallo, Nathan Redmond, Nathan Tella, Che Adams

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback