18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

AC Horsens - Randers: Under 2,5 Mål

Match center
1. marts 2020 kl. 12:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Casa Arena Horsens    Jakob Sundberg
27. feb. 2020 kl. 18:14 (Opdateret 1. mar. 2020 kl. 13:51) 27/02
200
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 41-59%
Betvalue: 104,43%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 1-2
888sport Spil nu hos 888sport
Jeg forventer en ualmindeligt grim Superliga-kamp, når AC Horsens og Randers FC tørner sammen. Ingen af holdene har en offensiv, som kan hive det uventede op af hatten.
Det taler for
  • Horsens er ligaens næstmindst scorende med 19 mål i 22 kampe
  • Fire af de seneste fem indbyrdes opgør er gået under 2,5 mål
  • Taktisk står holdene godt til hinanden, og kan derved udligne hinandens styrker
  • Randers uden Saba Lobjanidze er langt mere tandløse offensivt
Hold øje med
  • Randers har scoret 35 gange i 21 kampe
  • Horsens har lukket mange mål ind, og knækkede totalt i Farum, hvor seks mål blev lukket ind
  • Randers skal reelt vinde, hvis de skal holde fast i top seks-drømmen
Oddsmarked

Randers er svage favoritter hos bookmakerne. Danske Spil er bedst på kronjyderne med 2,60, mens 888sport har 3,35 på krydset. Samme 888sport står med 3,00 på hjemmesejren.

Betfair er i 2,10 på over 2,5 mål, mens både Unibet, 888sport, Bethard og Cashpoint tilbyder 1,77 på under.

Rundt om holdene

Jeg har flere gange skrevet om min manglende tro på AC Horsens, og selvom de faktisk præsterede ganske fint mod AGF senest ændrer det ikke på, at jeg har svært ved at se østjyderne kæmpe sig længere op i tabellen.

Årsagen er nok en gang, at målene mangler. Man scorede godt nok mod AGF - ikke overraskende efter en dødbold - og generelt var Horsens farlige i kampen, men oftest var det netop efter dødbolde, at de farlige situationer opstod.

Til kampen mod Randers har Horsens Hallur Hansson tilbage. En klar offensiv forstærkning, om end det ikke er mange mål, han har været involveret i i denne sæson. Jannik Pohl er stadig ude, mens Nicolai Brock-Madsen nu virker til at være kommet sig helt over sine skadesproblemer.

Horsens har det store problem, at alle modstandere ved, hvad de kommer med. Spillet er sjældent særligt godt, men der kommer et naturligt tryk, når alle de store drenge er med fremme ved dødbolde, og det kan for nogle være svært at modstå.

Netop søndagens modstander Randers er dog et hold, der fysisk har spillerne, som kan modstå det pres. Kronjyderne har et hold, som har spist godt med rugbrød, og derfor har glimrende fysik, men lidt som Horsens, hvor de spillemæssige kvaliter skubbes lidt i baggrunden.

Tidligere havde man den afgørende faktor i Sabi Lobjanidze, der i min bog har stor andel i den fine ligaplacering, men efter salget af ham mangler der kreativitet. Den strikse 4-4-2 bidrager ikke med meget fra backs, og Mikkel Kallesøe og Tosin Kehinde på kanterne har ofte svært ved at sætte sig igennem.

Det så man i 0-0’eren mod OB, og jeg har svært ved at se meget ændret, når det bliver rugbrød mod rugbrød i Horsens søndag middag. Læg dertil, at banen i Horsens er tung, hvilket heller ikke fordrer flydende spil, men nærmere en urytmisk kamp med mange afbrydelser.

Alt lagt sammen synes jeg kampen stinker af få mål, og de 1,77, man får på under 2,5 mål, er faktisk 0,07 over det, jeg havde noteret i min lille bog. Odds 10,70 hos CashPoint på 0-0 kan også forsøges med et lille indskud.

Trupnyt
Horsens har Hallur Hansson tilbage fra karantæne, mens Jannik Pohl stadig er skadet.

Randers har alle mand klar til kampen.

Kilder

achorsens.dk, superliga.dk, danskfodbold.com, superstats.dk, randersfc.dk

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback