18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

8. etape: Semur en Auxois - Colombey Les Deux Églises

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Semur en Auxois - Colombey les Deux Églises (183,4 km)

6. juli kl. 12:30

Der kan meget vel vente endnu en massespurt, når vi har mål i Limoges. Det kan også være, at nogen lader sig inspirere af Christophe Agnoluttos legendariske soloudbrud fra 2000, hvor han sejrede i Limoges efter 80 kilometers soloridt.

Sprinterkongerne skal være klar til at slå til på lørdagens Tour-etape, da der er lagt op til, at vi få en massespurt i Limoges. Det oplevede vi bl.a på 4. etape tilbage i Touren i  2016. Dengang fik vi en spektakulær afslutning, da store Marcel Kittel slog den noget mindre Bryan Coquard med millimeter på den svagt stigende opløbsstrækning.

Der er to kategori 4-stigninger på de sidste 20 kilometer, hvilket også er med at gøre live surt for de tungere sprintere. Det kan tænkes, at vi ser angreb på disse stigninger, men sidder hold som Wanty, Lidl-Trek og Alpecin Deceuninck og fører, så bliver det svært få slidt sig fri.

De føromtalte hold vil uanset hvad køre stærkt på stigningerne for at gøre folk som Cavendish, Jakobsen og Groenewegen møre. Her kan vi komme til at se Mattias Skjelmose føre. Den danske mester har flere gange givet udtryk for, at han meget gerne vil hjælpe Mads Pedersen under Touren. Det kunne meget vel ske i dag, nu da amagerkaneren er ude af klassementet. 

Jonas Vingegaard kører nu i den gule førertrøje, men vi venter stadig på første danske etapesejr i årets Tour de France.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Jasper Philipsen 3,00
Wout van Aert 6,00
Caleb Ewan 8,00
Mathieu van der Poel 8,00
Biniam Girmay 13,00
Mark Cavendish 19,00
Mads Pedersen 23,00
Fabio Jakobsen 23,00
Magnus Cort 34,00

Foto: JASPER JACOBS / BELGA / AFP

Favoritterne

Det kan med andre ord være en svær finale for de tungere sprintere som Jakobsen og Groenewegen. Derimod ligger den godt til folk som van Aert, Girmay, Kristoff, Philipsen, Mads Pedersen og Ewan. Coquard vil naturligvis også forsøge endelig at vinde i Limoges.

Etapeprofil

Semur en Auxois - Colombey les Deux Églises

Kommentarer

Feedback