18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

3. etape: Plaisance - Turin

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Plaisance - Turin (230,5 km)

1. juli kl. 12:00

Der er rigtig gode chancer for at de hurtige sprintere endelig får deres chance til at brage igennem. Med denne 3. etape tager vi afsked med Spanien, og Touren vender hjem til Frankrig. Vi bliver dog i Baskerlandet, da der er mål i Bayonne. Se alt om mandagens flade etape her.

Det er første gang i 20 år, at Touren besøger Bayonne. Senest var da Tyler Hamilton med et brækkede kraveben vandt 16. etape i 2003. Der er en del stigninger på dagens etape, men den sidste af disse kommer med omkring 30 kilometer til mål. Det bør med andre ord ikke være noget problem for sprinterholdene at sikre løbets første massespurt.

Sprinterholdene vil formentlig sørge for, at et udbrud på tre til fire mand fra mindre hold kommer afsted. Disse vil herefter blive kontrolleret hele dagen. Der kan optjenes op til syv bjergpoint i dag, så der skal nok være interesse for at komme afsted. Hold især øje med ryttere, som også var afsted på de forudgående etaper.

Favoritterne

Hvem har mest i benene og træder til årets sprinter-konge? Mandagens etape bliver sandsynligvis første gang, vi skal se løbets sprintere i en reel massespurt. Dermed er favoritterne da også Fabio Jakobsen, Jasper Philipsen, Sam Bennett, Arnaud Démare, Dylan Groenewegen, Caleb Ewan.

Det er også første chance i årets Tour for den 38 årige sprinter Mark Cavendish, som blot er én etapesejr fra at slå rekorden på 34 Tour-sejre, som han nu deler med Eddy Merckx.

Odds på vinder af 3. etape

Udvalgte odds Højeste odds Bookmaker
Jasper Philipsen 2,87
Fabio Jakobsen 3,25
Dylan Groenewegen 7,50
Wout van Aert 10,00
Caleb Ewan 13,00
Sam Welsford 17,00

Foto: OSCAR DEL POZO CANAS / AFP

Ser vi på de danske chancer for triumf, så skal vi holde godt øje med Mads Pedersen til odds 17 hos Bet365, mens Magnus Cort til odds 126 hos Bet365 som etapevinder er et langskud.

Dansker-odds: Højeste odds Bookmaker
Mads Pedersen vinder 3. etape 17,00

Etapeprofil

Plaisance - Turin

Kommentarer

Feedback