18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

2. etape: Cesenatico - Bologne

Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Spillemyndighedens hjælpelinje: stopspillet.dk
Selvudelukkelse: rofus.nu | Spil ansvarligt | 18+

Cesenatico - Bologne (198,7 km)

30. juni kl. 12:00

Der er lagt til endnu en spændende Tour-dag, hvor vi nok især skal holde øje med Mattias Skjelmose. Anden etape i Baskerlandet minder meget om den første etape; men knap så hård en rute. Der er igen fem kategoriserede stigninger, hvoraf den sidste stigning er den hårdest.

Spil på 2. etape hos ComeOn!

Vi fik fyrværkeri fra første etape på årets Tour, hvor Yates-brødrene kom sammen i mål med Adam Yates som vinder. Tadej Pogačar endte som 3´er på etapen, da han kom over målstregen i forfølgergruppen sammen med Jonas Vingegaard.

Så Tour-rytterne er kommet flyvende fra start og vi kan godt tillade os at have høje forventninger til denne anden etape med mål i Saint-Sébastien. Mange kender formentlig kategori 2-stigningen Jaizkibel fra Clásica de San Sebastián. Her ligger stigningen dog ikke i finalen, som tilfældet er i dagens Tour-etape.

Jaizkibel er 8,1 kilometer lang og har en gennemsnitlig stigningsprocent på 5,3%. Det lyder måske ikke af meget, men det skyldes, at de første fem kilometer ikke er voldsomt hårde eller stejle. De sidste 3,1 kilometer ligger stigningen til gengæld på mellem syv og otte procent. Der vil igen være bonussekunder på toppen, hvorfra der er ni kilometers nedkørsel og så sluttes etapen af med 8,5 flade kilometer mod mål.

Odds på 2. etape - Søndag den 2. juli

Udvalgte odds, bemærk spilstop kl 12.15, men du finder også masser af liveodds hos bookmakerne i løbet af sødagens etape.

Vinder Højeste odds Bookmaker
Wout van Aert 4,00
Mathieu van der Poel 7,50
Biniam Girmay 15,00
Mads Pedersen 21,00
Magnus Cort 21,00
Tadej Pogacar 29,00
Mattias Skjelmose 51,00
Søren Kragh Andersen 81,00
Jonas Vingegaard 126,00

Spil på 2. etape hos Bet365  

Foto: BERNARD PAPON / POOL / AFP  

Favoritterne

Det bliver med andre ord endnu en hård dag i Baskerlandet. Etapen bør ende i endnu en spurt fra et lille felt/gruppe. Vi er stadig så tidligt i løbet, at udbrud bør få svært ved at holde hjem.

Favoritterne til at vinde etapen vil være folk som Pogačar, Mattias Skjelmose, van Aert, Sergio Higuita og Julian Alaphilippe. Den sidste stigning kan meget vel blive for lang for van der Poel.

Etapeprofil

Cesenatico - Bologne

Kommentarer

Feedback