18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolverhampton Wanderers - West Ham United: Over 2,5 Mål

Match center
5. april 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
Molineux Stadium    Michael Oliver
5. apr. 2021 kl. 15:02 (Opdateret 5. apr. 2021 kl. 21:54) 05/04
113
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Wolves møder West Ham i denne runde 30. Hvor vi har to hold med gode offensiver folk, og dertil kan West Ham med en sejr, komme op som nr.4 det kan give et spændende match up!

Chance (Over-Under): 44-56%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,27
Rigtig/forkert:
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • West Ham kan med en sejr i dette opgør, komme op på 4.pladsen, og den mulighed tror jeg de vil jagte, motivationen må i hvert fald være på plads, hvilket kan betyde at de måske også vil angribe denne kamp mere end de har for vane.
 • Wolves kan til dette opgør spille frit, de er i et limbo hvor de ikke kommer i spil til nedrykning, og heller ikke til top placeringerne, derfor tror jeg vi kan få et Wolves hold der måske vil spille mere frit, og de får også muligheder på omstillinger, hvis West Ham vil jagte et resultat.
 • Offensivt synes jeg West Ham ser spændende ud, og til dette opgør stiller de med Lingard (7 kampe 5 mål) Bowen som er god en-mod-en og Antonio i front (20 kampe 9 mål). Jeg tror de offensive folk West Ham kan mønstre, kan gøre ondt på Wolves, og det ligner også folk med tro på tingene.
 • Dødbolde, har West Ham gode muligheder, hvor især Soucek flere gang har dukket op i feltet, og med 9 mål i denne sæson, er han også en kandidat til at få mål totalen over 2,5.
 • Wolves defensiven har ikke være imponerende på det sidste, og kigger man på xGA så har de over de seneste 5 kampe tilladt et snit på 1,36, hvilket er et pænt stykke over deres normale snit på 1,16.
 • West Ham har i år spillet 18 kampe ud af 29, over de 2,5 mål, og er det hold i PL der har spillet næstflest kampe over linjen. Kigger man på deres seneste 5 kampe, så er det også nogle mål- og chancerige kampe. De har over de sidste 5 kampe snittet 3 mål pr. kamp og xGF har heddet 1,5 og xGA 1,25, og det er imponerende stats når man tager de sidste 5 modstandere i betragtningen.
 • Wolves kan i den grad presse West Ham på kanterne, hvor de har masser af fart og kreativitet, Traore og Neto har også til dette opgør lidt bedre betingelser når Ogbonna er ude med skade, så jeg tror godt de kan få muligheder og chancer i dette opgør.
Hold øje med
 • Offensivt er jeg nervøs for om Wolves kan få puttet bolden i kassen, det har været deres store udfordring i denne sæson. Med kun 28 mål på 29 kampe og en ret lav xGF så vidner det ikke om et hold der brager mål ind.
 • Wolves er ikke et hold, som spiller kampe der går over linjen på 2,5. I 29 kampe de har spillet i år, er 17 af dem gået under linjen, og de snitter også 2,3 mål pr.kamp.
 • Bliver det en låst kamp, hvor Wolves stiller sig langt tilbage, og West Ham skal skabe det hele i det etableret, så bliver det svært at komme over de 2,5 mål, og det kunne jeg godt være nervøs for.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 startede i de 2,20ish og har bevæget sig op i de nu 2,40 som jeg synes er spilbart. Jeg havde også kigget lidt på West Ham sejr, da jeg synes deres motivation må være større for en sejr, og ydermere så har de også gjort det rigtig godt i denne sæson, hvor man ikke helt kan sige det samme om Wolves. 

Holdene:

Wolves:
Her er Jimenez (fast mand 10 kampe 4 mål) og Marcal (fast/reserve 12 kampe) stadig ude, og derudover er Moutinho (fast mand 27 kampe 1 mål) og Podence (fast mand 18 kampe 3 mål) tvivlsomme, men jeg tvivler på, at de stiller fra start, hvilket vil give denne start 11'er 

Patricio; Boly, Coady, Saiss; Semedo, Neves, Dendoncker, Jonny; Traore, Willian Jose, Neto

West Ham:
Ogbonna (fast mand 23 kampe 2 mål) Yarmolenko (reserve 14 kampe) er ude med skader, og derudover er Fornales (fast mand 24 kampe 2 mål) og Masuaku (reserve 10 kampe) tvivlsomme, hvilket giver følgende start 11'er.  

Fabianski; Coufal, Dawson, Diop, Cresswell; Rice, Soucek; Bowen, Lingard, Benrahma; Antonio

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback