18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Wolfsburg - Salzburg: Flest hjørnespark Salzburg asian 0

Match center
2. november 2021 kl. 18:45 - Fodbold, Europa - Champions League
Volkswagen Arena    Artur Soares Dias
2. nov. 2021 kl. 13:15 (Opdateret 2. nov. 2021 kl. 20:40) 02/11
101
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I gruppe G mødes Wolfsburg og Salzburg i en kamp jeg har dykket lidt ned i, og som jeg tror bliver ganske underholdende, og forhåbentlig målrig!

Chance: 56%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 1-4
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Salzburg har i alle deres CL kampe fået flere hjørnespark end deres modstandere. Imod Wolfsburg sidste gang stod den 10-4, imod Lille 5-3 og imod Sevilla 6-4. Kigger vi i den hjemmelige Liga har de fået flest hjørnespark i 10 ud af 13 kampe.
 • Salzburg har et voldsomt offensivt udtryk i holdet, og det er også på de offensive pladser at de plejer at udvikle de største talenter og profiler. I dette opgør får de offensive spillere måske lidt mere plads, da Wolfsburg også skal forsøge sig på noget, det tror jeg de kan forvalte til skud på mål og udfordringer over kanterne som kan give hjørnespark.
 • Wolfsburg har spillet 10 Bundesliga kampe, hvor de har vundet 3 ift. hjørnespark og tabt 4. I CL har de tabt til Salzburg 10-4 og til Sevilla tabte de 11-1 og til Lille tabte de 5-0
 • Wolfsburg snitter ikke særlig højt ift. hjørnespark hvor de i den hjemmelige liga har et snit der hedder 4,6 pr.kamp, og de tillader 4,5. Til sammenligning har Salzburg et snit der hedder 7,8 pr. kamp og hvor de tillader 2,5
 • Salzburg er rigtig godt kørende og har endnu ikke tabt i denne sæson. De har tro på tingene, og det regner jeg med man kan se i dette opgør. Wolfsburg er ikke i samme forfatning, og har blot vundet en kamp over de seneste 4.
 • Salzburg kommer til at have bolden i langt størstedelen af tiden tror jeg. 18 kampe har de spillet i år, og 1 af kampene har Salzburg haft mindre boldbesiddelse, og med mere boldbesiddelse gør de også chancerne større for at de får flest hjørnespark.
 • Wolfsburg har et par profiler ude til dette opgør (se holdinfo)
Hold øje med
 • Wolfsburg har kniven på struben. De ligger med 2 point og skal op og have point i dette opgør, og allerhelst 3. I næste runde har de Sevilla på udebane, og derfor er det i dette opgør, de skal forsøge at angribe og få de 3 point, hvilket jeg tror man kommer til at se, og hvilket også kan medføre hjørnespark til værterne.
 • Salzburg har ikke samme pres på sig. De kan stille sig lidt afventende, hvilket dog vil ligne dem dårligt. Men hvis de stiller sig lidt afventende, og lader Wolfsburg være på bolden, så kan jeg have svært ved at se Salzburg få flest hjørnespark.
 • Wolfsburg spiller på indlæg. I den hjemmelige liga er det, det hold der har 3.flest, og de tillader faktisk 3.færrest indlæg imod sig selv.
Oddsmarked

Oddset på flest hjørnespark til Salzburg står i odds 2 hos betfair, og deruover er NordicBet i 2,01 og 2,05 ved det 1x2 hjørnespark. 
Dette spil går dog på 0.0 Salzburg til 1.900 hvor det er indsatsen retur ved lige mange hjørnespark. 

Jeg synes også det var interessant at kigge på oddset på over de 2,5 mål startede i 1,60ish de fleste steder, og har så sidenhen bevæget sig op til de nu 1,85 som jeg synes er interessant hos Marathonbet.

Holdene:

Wolfsburg:
Hjemmeholdet har Schlager (fast mand), Waldschmidt (ny mand/ fast) Mehmedi (fast mand/reserve) Bornauw (ny mand/ fast) og Bialek (fast mand/reserve) som værende ukampdygtige, og det betyder at vi får hjemmeholdet i, hvad jeg regner med bliver en 4-3-3 med følgende folk.

Casteels; Mbabu, Lacroix, Brooks, Otavio; Arnold, Guilavogui, Vranckx; Lukebakio, L. Nmecha, Gerhardt

Red Bull Salzburg:
Gæsterne har også et par skader i Vallci (fast mand/reserve) Sesko (reserve) Solet (reserve) Piatkowski (ny mand) Koita (fast mand) Junuzovic (fast mand) og til sidst Capaldo (fast mand) der er ude med karantæne. Det giver derfor følgende 4-3-1-2

Kohn; Kristensen, Ongune, Wober, Ulmer; Sucic, Camara, Siewald; Aaronson; Adeyemi, Okafor

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback