18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

West Ham United - Brentford: 1

Match center
3. oktober 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
London Stadium    Peter Bankes
29. sep. 2021 kl. 18:26 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 16:57) 29/09
341
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Vi har et spændende opgør i vente, når Brentford skal forsøge at få point imod West Ham på det Olympiske stadion i London.

Chance (1-X-2): 58-24-18%
Betvalue: 106,72%
Spilbar ned til odds: 1,72
Rigtig/forkert: 1-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Det taler for
 • West Ham er bare rigtig godt kørende for tiden. 8 kampe har de spillet og det er blevet til 5 sejre og 2 uafgjorte kampe. Selvtilliden og troen på tingene må være i top hos hjemmeholdet.
 • Spillet fungere også for West Ham, deres xGF er den 4 bedste i PL og deres xGA også rigtig fornuftig. Jeg synes der er rigtig mange ting i West Hams spil der klikker for tiden, og deres start 11'er er super godt sat sammen.
 • Offensivt kan West Ham rigtig meget. Antonio topper topscorerlisten med 5 mål og 3 assists i 5 kampe, og derudover ligger Benrahma med 3 mål og 2 assists, og Fornals har lavet 2 mål og 1 assist. De tre har virkelig tur i den, og tro på egne evner. Derudover kan West Ham også altid bringe masse kvalitet ind i dødbolde, hvor de også har meget at skyde med.
 • Hvis West Ham vil op og bide skeer med de store hold, så må de ikke smide point hjemme mod Brentford. Jeg tror da også West Ham vil ligge en offensiv stil an til dette opgør, og forsøge at få sat deres forreste folk i scene. Lykkedes West Ham med nogle af de ting de har haft succes med i denne sæson, så får Brentford svært ved at få point.
Hold øje med
 • West Ham har et opgør d.30 september, og spiller så imod Brentford her d. 3 oktober. Det er ikke meget restitution West Ham spillerne får, og Moyes er heller ikke typen der viger meget fra sine start 11'er så der kunne godt være nogle spillere der får 3 kampe på en uge. Det må unægtelig give et plus til Brentford.
 • Brentford har gjort det vildt flot i denne sæson, og har blot tabt 1 kamp ud af deres første 6 PL kampe. Det må give dem tro på, at de også i dette opgør kan få et point, og det virker til at Thomas Frank og Brentford har gang i en rigtig flot sæson.
 • Forklaringen til Brentfords flotte sæson skal især findes i deres defensive organisation, hvor de er umådeligt godt sat sammen. De har PL's næstlaveste xGA, og de skaber kampe, hvor de altid har en mulighed for point. De lader sig ikke slå ud af mål imod, men har et rigtig godt koncept som de stoler på, og det virker for dem.
 • Offensivt ligner Toney end rutineret PL angriber, og han har en kæmpe betydning for Brentford. Ikke kun med mål, men i hele angrebsspillet har han både en stor betydning, men også en stor tilstedeværelse, hvor han er med i rigtig meget af det Brentford foretager sig offensivt. Ham skal West Ham forsøge at lukke ned for. Ellers bliver Brentford ikke ufarlige.
Oddsmarked

Oddset på West Ham sejr startede i 1,60ish de flest steder, og har siden bevæget sig op i de nu 1,84 som jeg synes er interessant. 
Man kan med fordel afvente West Ham's EL opgør mod Rapid Wien imorgen før man sætte sit kryds, der kunne komme skader eller andre ting, der kunne få betydning for dette spil.

Holdene:

West Ham:
Hos hjemmeholdet er alle mand klar og derfor tænker jeg de stiller i en 4-2-3-1 med følgende folk:

Fabianski - Coufal, Zouma, Ogbonna, Cresswell - Soucek, Rice - Bowen, Benrahma, Fornals - Antonio

Brentford:
Gæsterne har ikke nogen nævneværdige skader, men Pinnock gik ud i Brentfords seneste opgør mod Liverpool, hvor Zanka kom ind i stedet for, og han er tvivlsom til dette opgør. Hvis han ikke stiller fra start hos Brentford, så ser jeg det som en stor svækkelse.

Raya- Ajer, Jansson, Pinnock - Canos, Onyeka, Nørgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback