18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vitesse - Willem II: (AH: -1,5) 1

Match center
22. august 2021 kl. 16:45 - Fodbold, Holland - Eredivisie
Gelredome    Allard Lindhout
18. aug. 2021 kl. 16:42 (Opdateret 22. aug. 2021 kl. 18:36) 18/08
215
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 40-0-60%
Betvalue: 108,00%
Spilbar ned til odds: 2,50
Rigtig/forkert: 0-3
Unibet Spil nu hos Unibet

Vitesse-Willem 22/8 16.45

Oddset er 0,10 højere på asien -1,5 end på europæisk handecap.

Sidste runde endte med en smal sejr til Vitesse, mens Willem fik en snitter på 0-4 hjemme. Vitesse spillede en meget lige kamp mod Zwolle mens Willem mest blev udspillet imod Feyenoord. Et rødt kort til hjemmeholdet hjalp ikke hjemmeholdet i 2 halvleg.

Sidste sæson sluttede Vitesse overraskende på 4 pladsen i ligaen, mens Willem sluttede på en 14 plads.

Vitesse hjemme sidste sæson: 11-4-2 målscore 26-12

Willem ude sidste sæson: 2-5-10 målscore 18-35

Indbyrdes opgør: uafgjort i Vitesse og 2 sejre til Vitesse (den ene i pokalen) Begge 2 måls sejre.

Trupstatus:

Vitesse er svækket i forhold til sidste sæson. Mistet 2 målfarlige angribere, 1 målmanden og et par spillere til midtbanen. De har formået at få gode erstatninger ind, som man har kunne se i holdets kampe indtil nu. 

Willem har mistet 5 spillere fra startformationen i forhold til sidste sæson og kun fået 2 nye spillere ind i truppen. Deres anføre fik tilmed rødt kort i 1 runde mod Feyenoord og er ikke med i dette opgør.

De 2 hold har fået hver deres start på sæsonen. Jeg er spændt på at se hvilken effekt det har på kampen, at Vitesse skal spille europæisk mod Anderlecht i Belgien torsdag. Selvom begge trupper er svækket i forhold til sidste sæson, er svækkelsen hos Willem større end Vitesse. Vitesse har mere kvalitet i truppen og er normalt et sub hold til de europæiske pladser. Deres hjemmebane er klart der de henter flest point. De sidste 5 kampe sidste år fik de 2 uafgjorte og 1 nederlag ud af 4 uafgjorte og 2 nederlag i hele sæsonen.

Willem er ikke særlig gode ude og formåede kun at få 11 point på udebane i sidste sæson og ender som rækkens 3 dårligste ude hold. De lukker tilmed en del mål ind, når de spiller ude. Til denne kamp er forsvarsgeneralen og anføren ikke med, så de kommer i en meget svækket udgave i forhold til sidste sæson, hvor de formåede at spille 0-0.

Selvom Vitesse kommer til dagens kamp fra en rejse til Belgien og en hård kamp, så er jeg overbevist om de tager sejren i denne kamp. Jeg tror det er til deres fordel og de kommer i højere tempo ved at have spillet flere kampe af betydning. Det er tidligt på sæsonen så spillerne er friske og de europæiske kampe vil ikke for alvor sætte sig i benene hos spillerne.

De indbyrdes opgør, Vitesse stærke hjemme, Willem mangler forsvarsgeneralen, samt en svækkelse af holdet i forhold til sidste sæson, gør jeg tror på hjemmesejr med mere end 1 mål.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback