18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Viborg - FC Nordsjælland: Over 2,5 Mål

Match center
5. november 2021 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Energi Viborg Arena    Peter Kjærsgaard-Andersen
4. nov. 2021 kl. 21:14 (Opdateret 5. nov. 2021 kl. 20:56) 04/11
193
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Viborg står overfor FCN i runde 15, og jeg har kigget lidt på de to mandskaber, og mener godt der kunne ligge en særdelesunderholde kamp her, hvor der kommer mange mål.

Chance (Over-Under): 60-40%
Betvalue: 102,60%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 2-2
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
 • Viborg har flere strenge at spille på, og jeg ser dem kunne presse og udfordre FCN på mange måder. Dødbolde er et stærkt område for Viborg, og her er de markant bedre end FCN, men også ift. fysikken oppe foran, kan blive noget af en udfordring for FCN i dette opgør.
 • Viborg er ret gode til at skabe chancer, hvor de i de første 14 superliga kampe har en xGF på 20,6. Viborg har scoret 20 mål i år, og er det mest afslutningsglade hold i Superligaen. Derudover så skaber de også et fornuftigt antal af chancer i deres kampe, så jeg tror helt sikkert, at de vil få muligheder mod et såret FCN mandskab.
 • Viborg har lidt udfordringer i den defensive organisation, hvor de har et xGA 21,5 hvilket er det 3.højeste xGA i superligaen.
 • FCN har et fornuftigt offensiv, hvor deres xGF ligger på 19,3. I dette opgør så kommer de til at stå overfor nogle fysisk stærke Viborg spillere, men det tror jeg måske også kan blive et + for gæsterne, da de har mere fart, og er bedre i kombinationsspillet end Viborg. Så de kan måske brodere sig forbi Viborg og komme til store chancer.
 • Det er to hold der godt kunne trænge til en sejr. FCN er uden sejr i de seneste 5 superligakampe. og Viborg har blot en sejr over de seneste 5 kampe. Så det ville virkelig give mandskaberne noget luft med 3 point, også i deres bestræbelser efter at komme ud af nedrykningsspillet. Jeg tror begge hold vil spille med en offensiv tilgang, men også med en tilgang der kan være give chancer den anden vej
 • FCN mangler i den grad en styrmand i bagkæden, Kian Hansen er ude og han er savnet, og så har de heller ikke rigtig fundet deres afløser for Vindahl, hvilket også kan ses.
Hold øje med
 • Viborg er gået under linjen i 8 ud af 14 opgør, FCN er gået under linjen 6 ud af 14 opgør. Det er altså ikke to typiske overhold i denne sæson, selvom de har et højt snit ift. mål pr. kamp, så har de spillet en del opgør under 2,5 mål.
 • Dette opgør kan godt gå hen og blive taktisk, hvor man afventer hinanden lidt, og måske ikke spiller så offensivt, som skal til for at vi kommer over de 2,5 mål.
 • Nordsjælland har ikke fået særlig meget gang i de offensive folk, hvor Adinga og Schjelderup især har haft det svært på det seneste, og hvis de ikke kommer i omdrejninger så har jeg svært ved at se hvem der skal score målene for FCN.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 mål startede i 1,58 flere steder, og har så sidenhen bevæget sig op til de nu 1,67ish som den ligger i de fleste steder.

Holdet:

Viborg FF:
Hjemmeholdet må se bort fra Daniel Anyembe (fast mand), Mads Frederiksen (reserve) og Mads Søndergaard (reserve), mens Jeppe Grønning (fast mand) var ude mod Brøndby i sidste runde, men han kan meget vel være fit for fight igen.

Andersen - Putros, Kramer, Lauritsen, Sørensen - Bonde, J. Grønning, Lonwijk - Grot, S. Grønning, Bakiz

FC Nordsjælland:
Kian Hansen (fast mand) og Ibrahim Sadiq (fast mand) er ude, ligesom Diomande også er tvivlsom. 

Ogura - Døhr Thychosen, Jensen-Abbew, Nagalo - Villadsen, Kofod Andersen, Francis, Christensen, Svensson - Adingra, Coulibaly

 • Høj tilbagebetaling
 • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback