18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Vejle Boldklub - Silkeborg: Under 2,5 Mål

Match center
26. september 2021 kl. 20:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Vejle Stadion    Mikkel Redder
24. sep. 2021 kl. 10:36 (Opdateret 26. sep. 2021 kl. 20:29) 24/09
97
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Vejle tager hjemme imod Silkeborg i denne runde 10. Jeg tror det bliver et opgør med Vejle værende defensivt indstillet, og hvor Silkeborg får svært ved at få puttet den i kassen.

Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 106,00%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Vejle er med Peter Sørensen blevet bedre i deres struktur, hvor jeg især mener, han har forsøgt at få sat nogle rammer og aftaler ind i den defensive afdelingen. Kigger man på Peter Sørensens første 3 kampe så har Vejle haft en xGA på 2,03 mod FCK, 1,19 mod Viborg og 1,04 mod AGF. Det giver et snit på 1,42 imod stærke offensiver, hvorimod Vejle før Peter Sørensen snittede 2,32.
 • Vejle mangler en offensiv goalgetter. Faghir var et flot salg, men jeg tvivler på Djordjevic er eller blive ligeså vigtig. Derfor mener jeg de mangler noget kvalitet oppe foran.
 • Silkeborg på den anden side har scoret 8 mål i de første 9 kampe, og selvom det er super flot og teknisk god fodbold Silkeborg praktisere, så synes jeg de mangler at blive rigtig farlig, og få mere ud af deres boldbesiddelse.
 • Det er to hold der har for vane at spille under de 2,5. Vejle har spillet 5 under de 2,5 og Silkeborg har spillet 6 under de 2,5 mål.
 • Silkeborg har ikke fået rigtig gang i Helenius, og jeg synes de mangler lidt kvalitet i modstandernes felt, hvor de ikke får gjort tingene færdigt.
 • Kampbilledet kunne sagtens blive Vejle som værende kompakte, og med en lav 4-backkæde, hvor Silkeborg kommer til at være meget på bolden. Det tror jeg passer fint til dette spil, hvor Vejle vil være trygge i deres organisation, og hvor Silkeborg måske vil få svært ved at broderer sig igennem.
Hold øje med
 • Vejle har brug for de 3 point, hvis de skal bringe sig selv i spil til overlevelse, og det kan godt medføre en lidt mere offensiv tilgang i dette opgør, som kan give mål begge veje.
 • Silkeborg er dygtige til at få bolden ført frem, men de tager også mange chancer i deres opspil, som Vejle måske kan udnytte via omstillinger og kontraer.
 • Begge hold kommer ind til dette opgør efter pokalkampe, hvor der var masser af bål. Vejle scorede 4, og fik gang i nogle offensive profiler, og Silkeborg på den anden side fik gang i den nye angriber Tengstedt, som jeg tror kan blive en stor gevinst for Silkeborg.
Oddsmarked

Oddset på under 2,5 har ikke rigtig rykket sig siden det blev muligt at spille på dette opgør. 

Til dette opgør kunne jeg sagtens forestille mig et tæt opgør, hvor det bliver afgjort på marginalerne. Jeg kunne sagtens se Vejle få point i dette opgør, så her kunne man, hvis man tænker som jeg. Spille Vejle +0.5.

Holdene:

Vejle:
Hjemmeholdet er uden Arbnor Mucolli (fast mand) som har karantæne, men på + siden er Kolinger (fast mand) tilrådighed igen efter en karantæne. Jeg kunne godt forestille mig, at han gled ind i start 11'eren måske ved siden af Opoku. På midtbanen er jeg usikker på hvem der skal erstatte Mucolli, men mit bud er Hetemi.

(4-4-2): Grytebust – Mølgaard, Opoku, Kolinger , Davidsen – Drammeh, Høllsberg, Sousa, Hetemi,– Ponce, Djordjevic

Silkeborg IF:
Gæsterne kan stille med deres noramle start 11'er, og har ikke nogle store profilet ude med skader eller karantæner. Larsen - Carstensen, Salquist, Calisir, Dahl - Thordarson, Brink, Klynge - Vallys, Oggesen - Helenius

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback