18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

TS Sporting - Bloemfontein Celtic: (AH: +1,0) 1

Match center
15. marts 2020 kl. 14:00 - Fodbold, Sydafrika - Cup
15. mar. 2020 kl. 03:00 (Opdateret 15. mar. 2020 kl. 16:57) 15/03
102
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 39-39-22%
Betvalue: 104,52%
Spilbar ned til odds: 1,56
Rigtig/forkert: 1-1
888sport Spil nu hos 888sport
TS Sporting har vist god form på det seneste, og har taget fine skalpe i 2020. Bloemfontein har det svært ude, og kommer på overarbejde her.
Det taler for
  • TS Sporting har blot tabt én af deres seneste otte kampe på tværs af turneringerne
  • TS Sporting går, trods nedrykningskamp, all in på pokalsucces
  • Bloemfontein er elendige ude, og kommer med fire udebanenederlag på stribe
Hold øje med
  • Bloemfontein har spiller for spiller et klart bedre hold end TS
  • TS har en smallere trup, og kan være lidt slidte efter et hårdt program siden årsskiftet
  • Bloemfontein har slået to ligahold ud i de seneste to pokalrunder
Oddsmarked

Gæsterne er klare favoritter med odds 1,62 hos Nordicbet. Samme sted er der 3,70 på krydset, mens Betfair er bedst på hjemmeholdet til odds 6,00

Rundt om kampen

Jeg boede sidste år en periode i Sydafrika, hvor jeg arbejdede for fodboldsitet futaa.com. Jeg fandt kærligheden i vores lokale hold Cape Town City, men så mange af holdene i de bedste rækker spille, og har lige siden fulgt med i, hvordan det går med fodbolden i det fantastiske land.

I denne weekend er der kvartfinaler i pokalturneringen, Nedbank Cup, og den sidste af disse spilles søndag, hvor TS Sporting, fra den næstbedste række, tager imod Bloemfontein Celtic fra den bedste række. Gæsterne er gjort til forholdsvis store favoritter for store, hvis du spørger mig.

TS Sporting hænger godt nok med røven i vandskorpen i den næstbedste række, men de har hidtil fundet masser af energi til at fokusere på pokalen, hvor de først slog Ajax Cape Town, der fører den næstbedste række, og siden sendte lavere rangerende Happy Wanderers ud.

Det har virket til, at TS Sporting har nydt pokalen, og taget den som et frirum fra bundstriden. Generelt har de seneste to måneder været rigtig solide, for i ligaen har man blot tabt én af de seneste seks kampe, og man har også her formået at slå Ajax Cape Town ude.

Nu venter så Bloemfontein Celtic, der er placeret midt i den bedste række, men dog kun har fem point ned til en nedrykningsplads. Gæsterne har i de seneste to pokalrunder slået hold fra den bedste række, men begge sejre er kommet på hjemmebane.

Ude er Bloemfontein ikke gode, hvilket 2-3-7 for sæsonen vidner om. De har tabt de seneste fire udekampe, senest til mine helte Cape Town City. Den kamp så jeg, og her var gæsterne reelt aldrig tæt på point i en kamp, hvor niveauet var ganske lavt.

Trods nedrykningsstriden har TS Sporting meldt ud, at de går all in på pokalen. Klubben er strøget op gennem rækkerne de seneste år, og træner Mandla Mathaba kalder det afgørende for udviklingen, at man også kommer videre i pokalen.

Gæsternes træner, Lehlohonolo Seema, fortalte på mediedagen onsdag, at man forventer en meget hård kamp mod et stærkt TS-hold, men også fra den lejr er troen på sejr stor.

Bloemtontein Celtic er selvfølgelig favoritter, men deres dårlige udebaneform krydret med et TS-mandskab i stærk form gør, at jeg med spillet på, at hjemmeholdet ikke taber. Bliver det til nederlag på et enkelt mål, er pengene tilbage.

  • Mange specialspil
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback