18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Tottenham Hotspur - Aston Villa: Over 2,5 Mål

Match center
3. oktober 2021 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
Tottenham Hotspur Stadium    Chris Kavanagh
30. sep. 2021 kl. 13:04 (Opdateret 3. okt. 2021 kl. 16:53) 30/09
151
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Tottenham tager imod Aston Villa i denne runde. En kamp som jeg tror bliver underholdende, chancerig og forhåbentligt også med mange mål!

Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 106,15%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 2-1
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Aston Villa har rigtig meget kvalitet på banens sidste tredjedel. I dette opgør tror jeg de stiller til start med to angribere, og det kan give dem mere at skyde med oppe foran. Jeg synes i hvert fald at de var ganske pågående i sidste kamp mod Man. Utd. hvor det ikke var ufortjent at de vandt.
 • Tottenham tre nederlag i træk og det er blevet til 3-0, 3-0 og 3-1, hvilket er alarmerende. Tottenham skal have point på kontoen, og spillet skal være bedre, i begge ender. Jeg tror derfor vi kommer til at se et Tottenham hold, der vil forsøge at bidrage med mere offensivt i dette opgør.
 • De seneste 4 indbyrdes opgør er endt med 3-1, 2-3, 0,2 og 1-2 senest. Det vidner om to hold der spiller målrige kampe, men hvis man kigger på kampene i sidste sæson så var det også opgør med mange chancer, og det første opgør endte med en xG på 2,7 og det andet opgør endte med 3,1.
 • Tottenham har et ret nyt forsvar, hvor Romero og Emerson er nye folk. De skal spilles ind på holdet, og det er de ikke endnu. Det kan give misforståelser og kigger man på Tottenhams senest kamp mod Arsenal så var det ikke kun de nye der ikke var afstemt men måske et mere generelt problem for Tottenham og den nye træner.
 • Jeg tror at Kane og Son duoen får gode muligheder i dette opgør. Jeg ser ikke det store lys i Mings, og jeg tror Kane i dette opgør kommer til at få bedre muligheder end de har fået i de forgående 3 runder. Aston Villa spiller friskt til, og det kan give muligheder på omstillinger.
 • Det er to hold der ligger i den høje ende ift. tilladte skud på mål. Tottenham har tilladt 101 skud i deres første 6 kampe hvor Aston Villa har tilladt 81. I dette opgør er det gode offensive folk, der ikke behøver så mange forsøg, så jeg tror der kommer gode muligheder for mange mål i dette opgør.
Hold øje med
 • Defensivt så har Aston Villa gjort det flot i de første kampe. De har en xGA på 7,3 og har holdt buret rent i 3 ud af 6 kampe. Det skal man bestemt ikke underkende, og jeg synes de har gode folk i den defensive afdeling, hvor især Martinez kan gøre livet surt for Tottenham.
 • Tottenham har en kamp i dag d.30 og så spiller de igen d.3 oktober. Det er en kamp mod Mura, som de burde vinde uden problemer, men det kan godt få betydning for dette opgør, så man kan lige skæve til de startende 11 i dag, og hvordan det kan påvirke dette spil.
 • Aston Villa kan sagtens leve med et X, jeg tror ikke de kommer til at jagte en sejr benhårdt, hvis der står uafgjort i slutfasen, hvilket også vil gøre det svært for Tottenham at skabe chancer. Det kan føre til en kedelig slutfase uden mål.
 • Hvem tager initiativet? Det kan jeg være nervøs for. Tottenham har ikke under den nye træner haft en klar og tydelig game plan, og det er ikke fordi de har hakket mål ind på samlebånd (4 mål på 6 kampe). Det kan give udfordringer at de ikke har klikket offensivt endnu.
Oddsmarked

Oddset på over de 2,5 strtede i 1,72 hos bet365 og står nu i odds 1,93. Kigger vi på de seneste indbyrdes opgør så gav det ene opgør odds 1,61 og det andet gav odds 1,90ish.

Jeg har også kigget lidt på hjørnespark i dette opgør, men gik væk fra det, men synes det ligner en kamp hvor der kommer fart over feltet, og det kan også medføre en masse hjørnespark.

Holdet:

Tottenham:
Hjemmeholdet har stadig Bergwijn (fast mand) ude, men derudover kan de stille med de fleste normale startere og de nye folk de har hentet ind, jeg tror derfor vi får Tottenham holdet i en 4-3-3 med følgende spillere:

Lloris; Emerson, Romero, Dier, Reguilón; Ndombele, Højbjerg, Alli; Lucas, Kane, Son

Aston Villa:
Her er Bailey (ny spiller, fast mand), Davis (reserve), Trezeguet (reserve/fast mand) er alle ude i dette opgør. De kan dog stille med samme 11 som slog Man. Utd i sidste runde, og jeg tror vi får et Villa hold i en 3-5-2 med følgende startere:

Martinez - Konsa, Hause, Mings - Cash, McGinn, Luiz, Ramsey, Targett - Ings, Watkins.

På + siden er McGinn med igen, og han kan godt blive en god mand for dem i dette opgør.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback