18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Sivasspor - Goztepe: 1

Match center
29. december 2019 kl. 12:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Yeni 4 Eylul Stadi
27. dec. 2019 kl. 11:37 (Opdateret 29. dec. 2019 kl. 13:58) 27/12
329
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (1-X-2): 59-24-17%
Betvalue: 104,43%
Spilbar ned til odds: 1,69
Rigtig/forkert: 1-0
Danske Spil Spil nu hos Danske Spil

Sivasspor kører med klatten, rent ud sagt. Det er sidste spillerunde i Süperlig, inden spillerne holder ferie, og her vil Sivasspor gøre hvad der skal gøres, for fortsat at holde de nærmeste modstandere på afstand. Göztepe mangler vigtige spillere, mens Sivasspor har alle mand klar. Det ligner en hjemmesejr til mesterskabskandidaterne. 

Det taler for:

 • Sivasspor er efterhånden begyndt at blive omtalt som en stærk titelkandidat, og der er en tydelig motivationsfaktor i deres spil. 
 • Sivasspor har med Kilinc, Yatabare, Kone, Arslan og Yandas, ingen problemer med at producere mål. Tilsammen har de scoret 24 mål og lavet 16 assist. De er alle klar til kampen. 
 • Göztepe mangler flere vigtige spillere. I sidste uge fik flere spillere gult kort - lidt interessant. *
 • Sivasspor er ubesejrede på hjemmebane i denne sæson. En enkelt uafgjort blev det til i sæsonstarten, og ellers til syv indiskutable sejre. Flere at topholdende, herunder Besiktas, Trabzonspor og Fenerbahce, har fået "bank" her. 

Hold øje med:

 • Sivasspor ligger fortjent på en 1. plads. Deres spil har sprudlet, men kan de blive ved med det? **
 • Det er blevet koldt i Sivas, og temperaturen ved kampdagen forventes omkring 3 grader. Det kan påvirke hele spillet generelt. 
 • Göztepe har trods en dårlig sæsonstart, fået styr på spillet, og derved resultaterne. De har en bred trup, og kan rotere mere. 
 • I sidste uge vandt Göztepe på hjemmebane mod Galatasaray. Selvom Galatasaray er i dårlig tilstand, må sejren have givet mere selvtillid. 

* Det er blevet en tradition for flere udlandske spillere, i Tyrkiet, at sikre sig det 4. gule kort, som giver karantæne, lige op til jul. Klubberne har forgæves forsøgt at straffe de spillere, der bevidst tackler/brokker sig frem til karantæne. I sidste spillerunde fik hele tre meget vigtige Göztepe spillere gult kort, som altså giver karantæne til Sivasspor kampen.  

** Sivasspor bliver nødt til at hente nye spillere til i vinterpausen, for deres trup er ganske "tynd". De har været så heldige, at de endnu ikke har smagt på smerten af skadede spillere. De har til gengæld mærket en kvalitetsforskel i deres spil, når enkelte spillere har haft karantæne. I sidste uge mødte de Genclerbirligi, hvor man manglede Kilinc og Aksoy. Det resulterede i meget mindre kreativitet i toppen. 

Trupnyt: 

Sivasspor kan stille med deres stærkeste spillere, hvilket er yderst vigtigt, da de ikke har den nødvendige bredde i truppen. Fordelen er at spillerne er vant til at spille med hinanden, og der er ikke særlig meget udskiftning i startopstillingen, medmindre der er skader eller karantæne. 

Göztepe mangler som skrevet en hel del vigtige spillere. Nogle er på skadeslisten, mens andre har karantæne. Selvom Göztepe har en tilstrækkelig bred trup, og kan rotere en hel del, må de undvære nogle af de vigtigste spillere til kampen. 

Fravær: 

Sivasspor: Rybalka (def. midt., skadet siden september), Vieira (angriber, rotation), Yardimci (højreback, reserve).

Göztepe: Jerome (angriber, fast), Titi (forsvar, fast), Gassama (højreback, fast), Poko (def. midt., fast), Öztürk (def. midt., fast), Nukan (forsvar, rotation). 

 

Kilder:

BeInsports - Aspor - Mackolik - Hürriyet - Transfermarkt

 • Høje odds på udvalgte kampe
 • Mange livebetting markeder
 • Stærk mobil-app

Kommentarer

Feedback