18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Silkeborg - FC København: Under 2,5 Mål

Match center
23. februar 2020 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
JYSK Park    Anders Poulsen
22. feb. 2020 kl. 12:56 (Opdateret 23. feb. 2020 kl. 17:55) 22/02
286
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 59-41%
Betvalue: 101,68%
Spilbar ned til odds: 2,44
Rigtig/forkert: 1-1
Unibet Spil nu hos Unibet
FC København har scoret én gang i fire kampe, og skal samtidig spare kræfter til returkampen mod Celtic. Det ligner en spinkel sejr til Løverne.
Det taler for
 • FC København har blot scoret én gang i fire kampe
 • Silkeborg har ikke scoret i deres seneste fire kampe
 • Silkeborg har solgt Schwartz, FCK har solgt Pieros og har N'Doye i karantæne
 • FCK har en kamp mod Celtic på torsdag at tænke på
 • FCK har ikke råd til blundere, og skal vinde for at holde snor i FCM
Hold øje med
 • Silkeborg har fået mere styr på defensiven, men har stadig en ekstremt hullet en af slagsen
 • FCK har vist visse svagheder defensivt, ikke mindst på dødbolde
 • FCK har spillerne, der kan afgøre kampe, og kører det, scorer de mange mål
 • Kommer FCK bagud, er de nødt til at satse alt, hvilket kan åbne kampen totaltDe
Oddsmarked

De fleste bookmakere har en over/under-grænse på 3,0 her, men jeg går på den traditionelle under 2,5 mål, hvor over-spillet er klar favorit. Over fås til 1,57 hos bet365, mens både 888sport og Unibet er i flotte 2,48 på under.

Rundt om holdene

Silkeborg åbnede foråret, som vi så dem oftest i efteråret, nemlig med et nederlag. 2-0 tabte silkeborgenserne hjemme til AaB i en kamp, der blev delvist ødelagt af kraftig vind, og derfor kom til at indeholde en lang række mere eller mindre tilfældige situationer.

Silkeborg kom egentlig frem til chancer nok til at score, men uden topscorer Ronnie Schwartz, der nu løber rundt i FC Midtjylland, blev chancerne ikke sparket i mål. Junior Brumado skal først finde skarpheden, og det kan komme til at tage tid.

Defensivt var Kees Luijckx med i sin debut, og han gav tydelig ro på visse områder, men han skal også lige finde sine holdkammerater. Vegard Moberg leverede en fin indsats på midten, men han har stadig lidt vej op til Mathias Hebo, der i efteråret spillede pladsen på rigtig solid vis.

Nu gælder det så FC København, der ikke har fået den bedste start på foråret. De tabte premieren med 1-0 til Esbjerg, og siden blev det 1-1 hjemme mod Celtic i Europa League. Allerede torsdag gæster man Celtic i returopgøret, og derfor kommer denne kamp reelt set ganske ubelejligt.

Dame N’Doye er med sikkerhed ude, da han er i karantæne, og derudovre er Viktor Fischer, Boilesen og Jonas Wind ude med skader. Andreas Bjelland blev sparet mod Celtic, da hans bentøj ikke kan holde til to kampe med få dages mellemrum, men ham venter jeg med fra start her.

Uden Dame N’Doye, og med topscorer Pieros solgt, har FCK ikke samme tyngde i angrebet. Her bliver det efter alt at dømme Michael Santos og nye Mikkel Kaufmann, der skal score målene, og netop mål har ikke stået i kø for FCK, der i deres seneste fire kampe - to testkampe, en SL- og en EL-kamp, blot har nettet én gang.

Defensivt er FCK dog stadig solide, om end man viste svagheder på dødbolde mod Esbjerg. Her har Silkeborg ikke samme styrke som Esbjerg, dog kan nye Luijckx på sigt være med til at ændre på den del.

Kommer FCK foran her, vil de givetvis forsøge at lukke kampen ned, også for at spare kræfter til torsdagens kamp i Skotland. Silkeborg kan næppe sætte FCK under det store pres, så en kamp uden mål, eller med en spinkel FCK-sejr, er oplagt i min bog.

Historisk er der dog ikke meget støtte at hente i dette spil, dade seneste fire kampe alle har budt på mindst fire mål. I efteråret slog FCK Silkeborg med 4-2 hjemme, men det var mest af alt på en god halv time i starten af kampen, hvor Løverne flækkede Silkeborg og scorede fire gange. Det kommer de ikke til her.

Trupnyt
Silkeborg er uden langtidsskadede Magnus Mattsson, men ellers er der ikke meldt om skader.

FCK er uden karantæneramte Dame N’Doye, mens Fischer, Wind, Boilesen og Mudarazija er skadede. Ragnar Sigurdsson er ikke med i truppen.

Kilder

silkeborgif.com, fck.dk, superstats.dk, danskfodbold.com

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback