18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Shelby Rogers - Leylah Fernandez: 1

Match center
12. oktober 2021 kl. 21:35 - Tennis, WTA | f
Stadium 1, Indian Wells Tennis Garden
12. okt. 2021 kl. 15:24 (Opdateret 13. okt. 2021 kl. 00:09) 12/10
74
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

1 år siden at de mødtes sidst, her vandt Rogers i 2 sæt.

Chance (1-X-2): 45-0-55%
Betvalue: 123,30%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 2-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet

Jeg er stadigvæk ikke hoppet på Fernandez toget, mest fordi hun vinder en intetsigende titel i Mexico, gør intet væsen af sig igen før US Open, hvor hun snildt kunne være røget ud ved flere lejligheder inden finalen.

Hun har unægteligt en god tilstedeværelse, og kan godt lide den måde hun tage farten af boldene, så hun kan slå endnu skarpere vinkler. Hun har helt sikkert også været igennem en masse medier efter hendes store bedrift, og lignede hurtigt en der var på vej ud mod Pavlychenkova, men fik vendt tingene.

Pånær 1 sæt Rogers spillede i denne turneringen, har hun vundet de efterfølgende 5 sæt meget klart. 1 dag før hendes fødselsdag kan hun give sig selv en god gave, hun har et grimt nederlag til både Hontama og Raducanu i banken, men spiller på trods af det noget af det bedste tennis nogensinde.

Jeg føler lidt det er en kamp man kan snakke til døde, og vil egentlig bare se hvordan den går. Jeg havde endda svært ved "kun" at give 45% til Rogers, så alt under dette kan jeg simpelthen inden kampen ikke gå med til. 

Jeg satser på at Rogers nu kan hanke op i sig selv, dette er en kamp hun skal vinde hvis hun vil opnå store ting i hendes tennisliv, og jeg mener at Fernandez er overhypet.

God kamp.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback