Serbien U21 - Spanien U21: Over 2,5 kort til serbien

Match center
23. juni 2017 kl. 20:45 - Fodbold, Europa - UEFA U21 Championship
Bydgoszcz Stadium    Gediminas Mažeika
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05
Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 108,90%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
Unibet Spil nu hos Unibet

Serbien er ude og Spanien er videre. Spanien kommer til at rotere heftig siger træneren, men vil likevel sende et godt hold ud på banen. Serbien har kun æren at spille for og efter et mislykket EM kan det være en del frustrerte spillere som skal op mot et irriterende godt spansk hold.

Serbien har fået hele ti gule kort i deres to første kamper og skal nok regne med at løbe meget i mellem mot et ballsikkert Spanien.

Serbien kan opnå fire poeng med sejer, men siden det kun er bedste toer som går videre og Slovakien har seks poeng - så er Serbien ude.

Spanien har vundet gruppen skriver Uefa.com på hjemmesiden sin, så da går det på indbyrdes - da Portugal også kan havne på seks poeng, men tabte mod Spanien.

Serbien har nogen skader og supsensjoner og vil gå væk fra at spille med to angribere - og det er næppe dumt for kort spillet at de vil have en mere defensiv tilgang til kampen.

Dommer i kampen er den 39 årige, Gediminas Madzeika. Han har dømt et opgør i dette mesterskabet og gav fem gule i kampen mellem Sloavkia og England.

Serbienn fik fire gule kort mod Portugal i åbningskampen, fem mod Makedonien(pluds en reserve fikk to gule og dermed rødt)

Makedonien fik ingen kort mod Spanien i åbningskampen, mens Portugal fik fire gule sidste kamp.

Det er en risiko for at en betydningsløs kamp bliver fair spillet og uden noget temperatur, men efter å ha set Serbien i de to kampene, så vurderer jeg at de unge serbiske spillerne sagtens kan fortsætte med at få en del kort. Merk at fire af de ti gule kort - jo er kommet af to spillere som i aften ikke er med.

Uden den store betydning så mødtes Spanien og Serbien i 2014 to ganger og da fik Serbien 6+2 gule kort.

  • Stort udvalg af sportsgrene
  • Ofte fokus på Skandinavien/DK
  • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback