Sassuolo - Milan: Over 2,5 mål

Match center
26. februar 2017 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Citta del Tricolore    Giampaolo Calvarese
2. maj. 2018 kl. 16:21 (Opdateret 31. jul. 2018 kl. 11:05) 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 103,40%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert:
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Sassuolo har fået gang i maskineriet igen og AC Milan fået tilført ny kolorit i offensiven med tilgang af Deulofeu i fraværet af Bonaventura. Det kombineret med til tider skrøbelige defensiver kan skabe festfyrværkeri.

Pros:

 • Sassuolo fik en skidt sæsonstart, hvor målene manglede i langt størstedelen af kampene. Fraværet af Domenico Berardi og den uvante jonglering med liga og Europa League viste sig for stor en pille at sluge. Nu er Berardi dog tilbage, holdet er ude af den europæiske cup og resultaterne er begyndt at komme. Man er 4-0-2 i de sidste seks kampe med en målscore på 11-6.
 • AC Milan har haft en svingende sæson, dog endelig med flere plusser end minusser. Holdet er kommet ovenpå igen efter en skidt periode med tre nederlag i streg. Forrige runde spillede man 1-1 ude mod Lazio og senest flot 2-1-sejr hjemme over Fiorentina. Offensiven fungerer godt med tilgangen af Deulofeu, selvom man kunne frygte, at han og landsmanden Suso på fløjene ville minde for meget om hinanden.
 • Ingen af holdene imponerer i defensiven for tiden. Skader gør AC Milan sårbare og ude af stand til at holde kontinuitet i bagkæden. Holdet har fortsat skader til Romagnoli, De Sciglio og Antonelli, mens unge Calabria, der har fået mere spilletid som følge af skadessituationen, er tvivlsom.
 • Sassuolos manglende defensive organisation og disciplin kan delvis tilskrives fraværet af den defensive midtbanedirigent og anfører Magnanelli, der har misset de sidste ni kampe med en korsbåndsskade og formentlig ikke kommer i kamp igen denne sæson. I de 12 kampe, hvor Magnanelli ikke har været med, har Sassuolo lukket 21 mål ind, mens totalen hedder 18 indkasserede mål i de 13 kampe, hvor Magnenelli har været med.
 • Sassuolo har desuden tvivl om højreback Pol Lirola.

Cons:

 • Christian Zapata har fået chancen i andre midtstopperes skadesfravær og har faktisk gjort det udmærket.
 • AC Milan er stadig uden den langtidsskadede Bonaventura, der er blandt holdets absolut bedste offensive kort (Deulofeu har dog foreløbigt gjort det udmærket som umiddelbar erstatning).
 • AC Milan har en målscore på 3-3 i de seneste tre kampe.

Team news:

Begge hold har som nævnt flere skader, der volder defensiven problemer. Sassuolo må undvære Magnanelli (anfører, def. midt., fast når klar) og fortsat tvivl om den fra Juventus-udlejede Pol Lirola (højreback, fast når klar), der har misset den sidste håndfuld kampe.

Hos AC Milan har Romagnoli (midterforsvarer, fast når klar) misset de sidste to kampe med en skade og meldes ikke klar endnu, selvom man så vidt vides ikke kender skadens omfang. Også defensive skader til De Sciglio (venstreback, fast når klar) og Antonelli (venstreback, reserve). Desuden er holdet uden de langtidsskade Bonaventura (fløj, fast når klar) og Montolivo (anfører, def. midt., fast når klar).

Markedet:


Mens det meste af markedet har sat sig omkring de 1,85, ligger NordicBet/Betsafe og Jetbull i 1,88. Bet365 åbnede ifølge BetBrain i flotte odds 2.

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback