18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Salernitana - Cagliari: Under 2,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
8. maj 2022 kl. 18:00 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Stadio Arechi    Marco Di Bello
6. maj. 2022 kl. 09:32 (Opdateret 8. maj. 2022 kl. 19:58) 06/05
70
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 43-57%
Betvalue: 104,31%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-1
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det dufter af et opgør med masser af nerver og hvor frygten for nederlag ikke kan undgå og spille ind. Cagliari skal helst have tre point og Salernitana spiller deres tredje opgør på seks dage, men det bør blive taktisk og med få mål.
Det taler for
 • Salernitana kravlede over øboerne i tabellen med torsdagens 2-1 sejr over Venezia, og med Empoli ude og Udinese hjemme i sidste spillerunde kan man være fint tilfreds med en pointdeling.
 • Nerverne og frygten for nederlag kan ikke undgå og spille ind hos især Cagliari som med et nederlag vil stå mere eller mindre i Serie B, og et stort mirakel skal til i de sidste to spillerunder, og hvor Inter skal besejres det virker umuligt.
 • Det dufter af et låst og taktisk opgør, og hvor begge mandskaber med stor sandsynlighed vil prøve lukke ned for hinanden, og det kan betyde få chancer og mål.
 • Salernitana har stået stærkt defensivt i de seneste opgør, man lukkede godt ned for Fiorentina hjemme, og det samme var tilfældet i udekampen i mandags i Bergamo mod Atalanta,
 • Begge mandskaber kan umiddelbart stille i noget som ligner stærkeste opstilling, og som betyder de kan matche hinanden godt over hele banen.
 • Det omvendte opgør i Cagliari sluttede 1-1 på Sardinien, og hvor Cagliari ikke formåede, at udnytte deres overtag i opgøret.
 • Et point kan betyde rigtig meget for Salernitana i dette opgør, og derfor kan jeg godt forstille mig man kommer til et se et meget defensivt orienteret hjemmehold som vil satse på kontraangreb, og de tilfældige chancer de har udnyttet på det seneste.
 • Offensivt er Cagliari meget afhængige af Joao Pedro, men han er gået ligeså meget i stå som resten af mandskabet, og lukker hjemmeholdet godt og grundigt ned for ham, så vil det blive begrænset hvad det fantasiløse gæstende mandskab vil kunne komme frem til, og hvilket man så i de seneste udekampe i Udine og Genova, og senest hjemme mod Verona.
Hold øje med
 • Cagliari skal helst have tre point med hjem fra dette opgør, Walter Mazzarri er blevet fyret og ungdomstræneren Alessandro Agostini er kommet til, og det kan give en anden tro på tingene.
 • Salernitana skal spille deres tredje opgør på seks dage, og det kan betyde træthed jo længere vi kommer ind i opgøret, og som kan blive til øboernes fordel.
 • Det er to af de svageste defensiver som tørner sammen i dette opgør, og begge har haft store problemer i denne sæson med, at holde nullet.
 • Øboerne stor i mere eller mindre samme situation som i sidste sæson, og hvor man formåede, at oveleve, og har efter min mening mere erfaring i disse opgør end Salernitana.
 • Et tidligt mål i opgøret vil presse det mandskab som er kommet bagud til og komme længere frem på banen, og det kan betyde blottelser og gode muligheder på omstillingerne.
 • Sepe udgik i målet i torsdagens opgør mod Venezia, og er han ude vil det være en svækkelse for hjemmeholdet da han har stået rigtig godt på det seneste.
Oddsmarked

Marathonbnet er i odds 1,83 på Under 2,5 mål i søndagens opgør i Salerno, Bet365 og Nordicbet er begge i odds 1,80, mens Unibet er i odds 1,78.

SALERNITANA: Syditalienerne har mere eller mindre været døde og begravet igennem hele sæsonen med tyve nederlag i 35 opgør, og 72 mål som er blevet lukket ind, men efter træner Davide Nicola tiltrådte i klubben i midten af februar er det kun blevet til fire nederlag i de tolv opgør han har stået i spidsen for klubben.

Nederlagene ude til Inter, Juventus og Roma havde de fleste forventet, men i de seneste fem spillerundet har man hentet imponerende tretten point, og med torsdagens vigtige 2-1 sejr over Venezia kravlede man enligt over nedrykningsstregen i tabellen, og er med kun tre spillerunder tilbage af denne sæson et point foran netop øboerne fra Cagliari som kommer på besøg søndag aften.

Salernitana skal ud i deres tredje opgør på seks dage og det kan selvfølgelig komme til og betyde træthed jo længere vi kommer ind i søndagens opgør, men troen på overlevelse og den måde man spiller på i øjeblikket så virker man bedre spillende end gæsterne fra Sardinien, og man vil bestemt være ganske fint tilfreds med en pointdeling, og da man møder Empoli ude og Udinese hjemme i sidste spillerunder som begge ikke har mere, at spille for i denne sæson.

Det vigtigste for Salernitana i dette opgør og med tre opgør på seks dage er, at komme ud af dette opgør med minimum et point, og derfor må man forvente, at se et hjemmehold som vil have fokus på det defensive og som i øjeblikket virker mentalt stærke, og med en god tolvte mand på lægterne som kan bære dem frem til og få point igen.

Salernitanas hjemmebanestatistik: 2-5-9, målscore 14-33.

Trupnyt: Ranieri(fast) venstreback er tvivlsom til opgøret og var ude senest, Luigi Sepe i målet måtte udgå i torsdagens opgør mod Venezia og bliver han ikke klar vil det være en svækkelse for hjemmeholdet da han har stået rigtig godt på det seneste med flere flotte redninger.

Salernitanas forventede startopstilling: 3-5-2: Sepe- Gyomber, Radovanovic, Fazio- Mazzocchi, Coulibaly, Bohinen, Ederson, Ruggeri- Djuric, Verdi.

CAGLIARI: Med syv nederlag i de seneste otte spillerunder fik ledelsen nok af træner Walter Mazzarri og han blev fyret, og gjorde han så det for ifølge flere medier blev han bortvist efter ikke og have brugt de pæneste gloser om spillerne, og Alessandro Agostini som træner primavera mandskabet er blevet hevet op til de sidste tre spillerunder.

Agostini har en fortid i Cagliari hvor han spillede i otte år og kender klubben ganske godt, men han kommer på en utrolig svær mission, og især da Inter venter i næste spillerunder hjemme på Sardinien, og man slutter af mod Venezia ude som er rykket ned, ergo man skal nok hente seks point i de sidste tre spillerunder hvis man skal overleve, og som spillet har været på det seneste vil det være fortjent, at man rykker ned.

Tingene hænger ganske enkelt ikke sammen for det sardinske mandskab man skaber for lidt offensivt, og scorer du ikke mål er det svært, at vinde kampe. Walter Mazzarri skulle nok have fyret for længe siden, og da resultaterne udeblev, og man har kunne se især i udekampene mod Udinese og Genoa, og den seneste hjemmekamp mod Verona, at tingene ikke fungere og det er et utrolig sårbart mandskab som kommer til Salerno.

Nu er det enten eller for Cagliari tre point så er man over stregen igen, et point vil være okay og vil så kræve, at man henter point mod Inter hjemme, og besejre Venezia ude i sidste spillerunde. Opgøret mod netop Inter dufter ikke af point, og slet ikke som spillet er i øjeblikket, og derfor kan spille sig endnu tættere på Serie B med et nederlag søndag aften i Salerno, og mod et hjemmehold som i øjeblikket virker bedre spillende og med mere tro på tingene.

Cagliaris udebanestatistik: 3-4-10, målscore 13-34.

Trupnyt: Cagliari kommer til Salerno i noget som ligner stærkeste opstilling, og bør have mere friske ben end hjemmeholdet som skal spille deres tredje opgør på seks dage, og det bliver spændende, at se om træner Agostini ændre det store i startopstillingen i forhold til de seneste opgør man har spillet under Walter Mazzarri. Det tyder dog på Nandez vender tilbage på den centrale midtbane, og Pavoletti starter i angrebet i stedet for Keita Balde.

Cagliaris forventede startopstilling: 3-5-2: Cragno- Ceppitelli, Lovato, Altare- Bellanova, Rog, Grassi, Marin, Nandez- Joao Pedro- Pavoletti.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, sportface.it, ussalernitana1919.it, Tuttomercatoweb.com, cagliaricalcio.com, unionesarda.it, sportmediaset.mediaset.it

 • Høj tilbagebetaling
 • Stort spiludvalg og egne odssættere
 • Flot velkomstbonus

Fremtidige tips

Kommentarer

Feedback