18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
28. februar 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Olimpico, Rome    Marco Guida
25. feb. 2021 kl. 09:08 (Opdateret 28. feb. 2021 kl. 22:40) 25/02
219
+3
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 38-30-32%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 3,33
Rigtig/forkert: 1-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det ligner et meget tæt og jævnbyrdigt opgør hvor frygten for nederlag kan spille ind. Roma er stærke hjemme og kan gøre ondt på milaneserne, men begge kan leve med uafgjort, og i de seneste fire indbyrdes opgør af to af opgørene sluttet uafgjort.
Det taler for
 • Det ligner et meget tæt opgør mellem disse to mandskaber når de tørner sammen søndag aften på Stadio Olimpico i Rom, og især frygten for nederlag kan spille ind og gøre det til et taktisk opgør, og hvor begge kan leve med et uafgjort resultat.
 • I de seneste fire indbyrdes opgør mellem de to mandskaber er to af opgørene sluttet uafgjort, og senest i oktober hvor man spillede 3-3 i Milano.
 • Romas mål i denne sæson er Top 4 og slutte på en af Champions League pladserne ergo er det vigtigt ikke at tabe dette opgør, og man har tidligere på sæsonen spillet uafgjort hjemme mod både Juventus og Inter.
 • Milans mål i denne sæson har hele tiden været at spille sig i Top 4, og ikke at skulle kæmpe om årets scudetto, man har seks point ned til Atalanta på femtepladsen, og vil være ganske fint tilfreds med et point mod et hjemmestærkt mandskab som Roma.
 • Roma vil i min optik være tilfreds med uafgjort, og især da man i de kommende runder skal spille mod mandskaber som Fiorentina, Genoa og Parma alle opgør hvor muligheden for fuld gevinst er til stede.
 • Hjemmeholdet må undvære Smalling i midterforsvaret, yderligere er Cristante og Ibanez tvivlsomme til opgøret, hvilket også kan betyde en vis forsigtighed hos romerne.
 • Milan har efter opgøret i Rom, Udinese hjemme og derefter Verona ude og to opgør som man bestemt har gode muligheder for at vinde, og man med stor sandsynlighed bliver nødtil at spille med en del faste startere i torsdagens hjemmekamp mod Røde Stjerne, og det kan betyde træthed så er det vigtigste at komme fra Rom uden nederlag.
Hold øje med
 • Milan har tabt de seneste to opgør i Serie A, og er kommet til kort i head to head opgørene mod både Juventus, Atalanta og senest Inter i lokalopgøret sidste søndag hvor det blev til et 0-3 nederlag.
 • Roma er stærke hjemme i Rom, hvor man er ubesejret i de seneste seksten opgør, og man har bestemt kvaliteterne til at gøre ondt på et milanesisk mandskab som lige i øjeblikket er til at tale med.
 • Hjemmeholdet har kun besejret Milan to gange i de seneste seks indbyrdes opgør på Stadio Olimpico i Rom.
 • Begge mandskaber skal i kamp torsdag aften i Europa, romerne kommer sandsynligvis til at rotere en del efter de vandt 2-0 i Braga, men Milan spillede kun 2-2 i Beograd og kan være tvunget til at bruge flere faste startere torsdag aften i Milano.
 • Milan havde store problemer senest mod Inter, og især på omstillingerne, og mod netop Roma kan løbe ind i de samme problemer da romerne især i front har hurtige folk som kan gøre ond på Milan på omstillingerne.
 • Gæsterne fra Milan har gjort det godt ude i denne sæson, og har indtil videre kun tabt et opgør på fremmed græs i denne sæson.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 3,50 på uafgjort, og oddset var tidligere i odds 3,40 og oddset har genrelt været en smule stigende hos de fleste bookmakere.

AS ROMA: Romerne har gang i en rigtig god sæson og hvor man især på hjemmebane har vist stor stabilitet igennem hele sæsonen, og er ubesejret i de seneste seksten hjemmekampe, og hvor man blandt andet har spillet uafgjort mod Den Gamle Dame fra Torino, og mod topholdet fra Inter, og Roma ligner i øjeblikket et mandskab som bestemt har gode muligheder for at slutte i Top 4 i denne sæson, og komme med i Champions League i den kommende sæson.

Roma er favoritter i søndagens hjemmekamp på Stadio Olimpico, men man må undvære Smalling i midterforsvaret hvilket er en svækkelse, og yderligere meldes Cristante og Ibanez tvivlsomme til opgøret, og især fraværet af englænderen kan blive et problem i luftspillet mod milaneserne, og ikke mindst Zlatan Ibrahimovic, samtidigt med at frygten for tabe kan spille ind, og i bund og grund vil et point mod Milan være ganske fint, da man i de kommende spillerunder skal spille mod Fiorentina, Genoa, og Parma alle opgør hvor man har gode muligheder for at hente ni point.

Romerne spiller torsdag hjemme mod Braga, men efter at have vundet 2-0 i det første opgør i Portugal må man forvente at træner Paulo Fonseca vælger at rotere en del i det opgør med henblik på søndagens hjemmekamp, og det kan godt gå hen og blive en taktisk affære hvor begge vil være bange for at tabe, samtidigt med at romerne endnu ikke har vundet et af disse head to head opgør endnu i denne sæson, og man ganske enkelt lige har manglet det sidste for at hente tre point mod de andre tophold i Serie A.

Romas hjemmebanestatistik: 9-3-0, målscore 31-13.

Trupnyt: Smalling(fast) i midterforsvaret er ude til opgøret og forsat skadet, Ibanez(fast) i midterforsvaret er tvivlsom til opgøret, og det samme er Cristante(fast) på midtbanen.

Romas forventede startopstilling: 3-4-2-1: Pau Lopez- Mancini, Fazio, Spinazzola- Karsdorp, Villar, Veretout, Peres- Pellegrini, Mkhitaryan- Mayoral.

AC MILAN: Er luften ved at gå ud af Milan ballonen eller er det bare en lille formkrise som man er inde i lige i øjeblikket man har i hvert fald tabt de seneste to opgør i Serie A først ude mod oprykkerne fra Spezia, og senest i lokalpgøret mod Inter, hvor det blev til et 0-3 nederlag og hvor man endnu engang blev sat til vægs i et af disse head to opgør som det også var tilfældet i hjemmekampene mod Juventus og Atalanta.

Man må ikke glemme at Milans mål hele tiden har været at slutte i Top 4, og årets Scudetto aldrig nogensinde er blevet nævnt inden sæsonen startede fra hverken ledelsen, spillerne eller træner Stefano Piolis side, og mandskabet har virket træt på det seneste, og det var nok et spørgsmål om tid inden den gode stime blev brudt, og man vil begynde at smide point, og også fordi at man har haft heldet på sin side i flere opgør.

Milan har torsdag aften et opgør hjemme mod Crvena Zvezda fra Serbien, og efter at have spillet 2-2 i sidste uges opgør i Beograd kan man blive tvunget til at stille med nogen af de faste startere igen, og hvis man vil spille sig videre i turneringen, og det kan selvfølgelig betyde træthed i søndagens opgør i Rom, og hvor man er underdogs.

Gæsterne fra Milano kommer til den italienske hovedstad i stærkeste opstilling, og vil man med i Top 4 i denne sæson så er det i disse head to head opgør at man skal have point ellers kan en indtil videre god sæson godt gå hen og smuldre i løbet af foråret, og især fordi at både Atalanta og Lazio i øjeblikket er ganske stærkt spillende, og milaneserne skal forsat spille ude mod Juventus, Lazio og Atalanta, og især disse head to head opgør kan blive afgørende i kampen om Top 4 i denne sæson.

Milans udebanestatistik: 9-1-1, målscore 21-10.

Trupnyt: Milan kommer til Rom i noget som ligner stærkeste opstilling.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Donnarumma- Calabria, Kjær, Romagnoli, Hernandez- Tonali, Kessie- Saelemaekers, Calhanoglu, Rebic- Ibrahimovic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, asroma.com, siamolaroma.it, acmilan.com, sportmediaset.mediaset.it, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback