18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

RB Leipzig - Freiburg: Begge hold scorer: Ja

Match center
16. maj 2020 kl. 15:30 - Fodbold, Tyskland - 1. Bundesliga
Red Bull Arena Leipzig    Manuel Gräfe
16. maj. 2020 kl. 01:53 (Opdateret 16. maj. 2020 kl. 17:16) 16/05
230
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.

RB Leipzig - Freiburg

Chance: 53%
Betvalue: 104,41%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint

Endnu et spil fundet i Bundesligaen, hvor RB Leipzig tager hjemme imod Freiburg.

Før lukningen af Bundesligaen, var Leipzig inde i en god periode. I de seneste fem kampe blev det til tre sejre og to uafgjorte med en målscore på 10:1 og 1 af 5 begge hold scorer. Leipzig har for sæsonen i snit scoret knap 2,5 mål per kamp, mens der i snit er lukket lidt over et mål ind. Dette har ført til treogtyve kampe med begge hold scorer og tretten foruden. Hjemme er det blevet til tolv kampe med begge hold scorer og fire foruden. Senest slog man Tottenham ud af Champions League 3-0 (4-0 i alt), hvor man vandt relativt fortjent. Dette er dog mere end to måneder siden, hvorfor det, som nævnt i min anden analyse, naturligvis forventes, at der skal bankes lidt rust af.

Freiburg var på vej ind i en opadgående stime efter en halvdårlig periode. I de seneste fem kampe er det blevet til to sejre, to nederlag og et uafgjort med en målscore på 6:5 og 2 af 5 begge hold scorer. På udebane er det blevet til otte kampe med begge hold scorer og seks foruden. Man vandt senest fortjent mod union Berlin. For sæsonen har Freiburg i snit scoret knap halvandet mål, mens de også i snit har lukket knap halvandet mål ind. Det har resulteret i femten kampe med begge hold scorer og tolv foruden. Ligesom med resten af holdene må det forventes, at der skal bankes lidt rust af.

Leipzig er til denne kamp hårdt ramt i midterforsvaret. Den ellers faste Willi Orban er skadet (ude siden oktober 2019), fast/reserve Ibrahima Konate tvivlsom (ude siden september 2019), reserve Ethan Ampadu tvivlsom (ude siden februar) og den faste Dayot Upamecano har karantæne. Sidstnævnte er klart den største mangel til denne kamp, men generelt positivt for spillet med alle disse (mulige) fravær. Derudover er offensiv midtbane Emil Forsberg syg, mens midtbanefolkene Tyler Adams og Kevin Kamp kan returnere fra skader – begge dog mere reserve end faste. Angriberne Marcel Sabitzer og Patrik Schick har mindre udfordringer, men forventes som minimum at være på bænken. Fraværet af Forsberg trækker en smule ned.

Angriber Kwon Chang-Hoon fra Freiburg kan måske være tilbage igen fra skade. Han er dog kun noteret for to mål.

Som nævnt i min anden analyse også, må det forventes, at der skal bankes lidt rust af til at starte med. Leipzig’s fravær i defensiven taler klart for dette spil. Omvendt skal Leipzigs reserver ikke undervurderes. Igen må jeg sige, at jeg synes, at markedet overvurderer COVID-19 og måske også styrkeforholdene lidt til denne kamp. Det er generelt to målrige mandskaber, og Leipzig har været for flinke til at lukke mål ind. Omvendt har de dog også været flittige til at score mål, hvilket opvejer det. Jeg synes, at dette odds er interessant og på baggrund af analysen oven for vil jeg give spillet 53%.

  • Markeds-leder på store ligaer
  • Stabile odds
  • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback