18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Randers FC - FC Midtjylland: Under 2,5 Mål

Match center
31. oktober 2021 kl. 14:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
BioNutria Park Randers    Jakob Sundberg
29. okt. 2021 kl. 17:56 (Opdateret 31. okt. 2021 kl. 15:53) 29/10
157
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Randers og FCM mødes i denne 14. runde, og jeg har kigget lidt på de to hold, og synes det ligner et mål fattigt opgør!

Chance (Over-Under): 45-55%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 1,82
Rigtig/forkert: 1-3
Marathonbet Spil nu hos Marathonbet
Det taler for
  • Vi har to hold som har god struktur på holdet, og som tillader få chancer til deres modstandere. FCM har i deres første 13 kampe, blot lukket 9 mål ind, og har en xGA på 12,9. Randers på den anden side har lukket 13 mål ind, og har en fornuftig xGA på 17,2
  • Randers's spiller ikke særligt målrige kampe, og er gået under linjen i 8 ud af 13 tilfælde. FCM er gået under de 2,5 i 7 af deres 13 kampe.
  • Kigger vi på topstriden, så vil et X ikke være en katastrofe for nogle af holdene, så jeg tvivler på vi får set det store offensive sats, hvis vi har et X i kampens slutfase, og jeg tror faktisk generelt at begge hold, vil have stor respekt for modparten, hvilket kan føre til få mål, og en taktisk forestilling.
  • De to hold har ikke for vane at spille særligt målrige kampe, over de seneste 5 indbyrdes opgør er det blevet til 4 under de 2,5 mål, og 1 over.
  • Denne kamp er ikke uvæsentlig, der er dog en europæisk kamp for begge hold blot 4 dage efter dette opgør, og den har kæmpe betydning for begge mandskaber, og deres bestræbelser efter at komme videre til næste runde. Det kan måske få lidt betydning for dette opgør, hvor vi måske ser holdene have den kamp i baghovedet jo længere kampen skrider frem, og måske vælger at skifte nogle offensive profiler
Hold øje med
  • Randers har i den grad fået nogle gode offensive profiler, Odey træder tydeligt frem, men derudover er Vito, Kamara, Egho og Kehinde som alle kan gøre ondt på FCM, og som jeg godt kan forestille mig kan skabe chancer på flere måder end blot lange bolde og standartsituationer.
  • FCM er 6 point foran FCK, og skal holde fast ved det forespring. Derfor kan jeg godt være nervøs for om de vil stille sig offensivt an til dette opgør, og forsøge at presse Randers til fejl, via et højt pres. Det kan give chancer i begge ender, som kan føre til mål.
  • FCM har et stærkt offensiv og har scoret 26 mål i 13 kampe, og har en xGF på 21,3 hvilket er det højeste i Superligaen. De er gode offensivt, og har nogle dygtige individualister der kan gøre ondt på Randers.
Oddsmarked

Odds på under de 2,5 er startet i de 1,90ish de fleste steder, og har bevæget sig ned hos langt de fleste bettingsider, dog er Marathon stadig interessant med 1,93 i min optik, hvorfor jeg spiller denne variant.

Jeg var også positivt stemt overfor Randers til odds 1,71 med +0,5 men har dog valgt at ligge dette forslag op.

Holdene:

Randers:
Værterne fik muligheden for at spare en lang række profiler i deres seneste kamp mod Middelfart i pokalen, hvor de vandt 4-0. Derfor tror jeg hjemmeholdet vil stille i stærkeste opstilling som nok bliver en 4-4-2 med:

Calgren - Kallesøe, Piesinger, Graves, Kopplin - Ankersen, Johnsen, Vito, Klysner - Odey, Egho.

Randers har mange muligheder, og de kunne sagtens benytte Kehinde og/eller Kamara. En ting er dog sikkert, og det er at Tibbling (fast mand/reserve) er ude med karantæne 

FCM:
Ulvene må undvære Júnior (fast mand) som er skadet, og derudover har Marrony (ny mand) ikke været i truppen i de seneste to opgør, derfor er de "efterladt" med Lind, som angriber, og det kan sagtens gå hen og blive en kamp, hvor de slet ikke stiller med en egentlig 9'er, men jeg tænker de benytter en 3-4-3 med følgende:

Olafsson - Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho - Andersson, Onyedika, Evander, Dyhr - Isaksen, Lind, Sisto. 

FCM spillede en pokalkamp som røg ud i 120 min. hvor Onyedika fik fuld tid, og han kunne måske få en pause, hvor Cajuste er med i stedet for. Derudover fik Evander også 113 min i det opgør.

  • Høj tilbagebetaling
  • stort spiludvalg og egne odssættere. Flot velkomstbonus også

Kommentarer

Feedback