18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Philippe Coutinho skifter til Chelsea: Ja

12. april 2020 kl. 15:00 - Fodbold, England - Premier League
7. apr. 2020 kl. 13:56 (Opdateret 21. sep. 2020 kl. 16:01) 07/04
235
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 15%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 6,67
Rigtig/forkert:
Betfair Spil nu hos Betfair
Jadon Sancho ligner Chelseas drøm, men han er dyr. Philippe Coutinho kan være det billige alternativ, og rygterne om en aftale er stærkt tiltagende.
Det taler for
 • Barcelona vil gerne af med Coutinho, der trækker en høj løn, og ikke indgår i planerne
 • Klubberne er måske mere mådeholdende pga. Corona-situationen, og Coutinho ligner en forholdsvis billig løsning
 • Coutinho har tidligere vist sit værd i England, og passer som fod i hose ind i det, Chelsea er på jagt efter
 • Coutinho har erfaring fra England, er god for masser af mål og assists, og bidrager også med alder til et ungt Chelsea-mandskab.
Hold øje med
 • Corona-sitautionen kan sætte transfermarkedet totalt i stå
 • Skiftet skal være sket senest 1. september. Den nuværende situation kan udsætte transfervinduet
 • Andre muligheder kan åbne sig, situationen taget i betragtning, og Jadon Sancho er stadig Chelseas drøm
Oddsmarked

Betfair er i odds 7,00 på et Chelsea-skifte for Coutinho. Unibet er helt nede i 2,50 for samme udfald, mens Nordicbet har 2,75. Danske Spil var ligedes i odds 7,00, men lukkede deres transfer-specials mandag.

Mens ligaerne som følge af Corona-situationen ligger stille, er der masser af tid til at planlægge næste sæson transfermæssigt. Den store ubekendte er, at klubberne er i en uvis situation ligamæssigt og økonomisk, og mange klubber er allerede ekstremt pressede økonomisk.

Der er Chelsea ikke. Klubben havde transferkarantæne sidste sommer, hvor man ikke handlede, men blandt andre solgte Eden Hazard for 750 millioner kroner, og i januar blev der heller ikke handlet, så rygterne om et solidt beløb til sommerens transfers er længe løbet.

De første penge er allerede brugt, omkring 300 millioner kroner er kastet efter Ajax’ Hakim Ziyech. Herudover går rygterne på, at en stopper, en venstre back og endnu en kreativ spiller jagtes, og hvem der er profilen på sidstnævnte er der ikke megen tvivl om.

Jadon Sancho fra Dortmund er drømmen, men tyskerne vil have omkring 900 millioner kroner for den unge stjerne, og det kan vise sig at være en kende for meget, når der også skal bruges penge på andre positioner.

Derfor kigger Chelsea også på alternativer, og den seneste uges tid er Philippe Coutinhos navn igen og igen dukket op. Han er lige nu udlejet til Bayern, men tyskerne beholder ham næppe, da deres frikøbsklausul er ekstremt høj, og derfor ligner det et retur til Barcelona.

Her har Coutinho næppe en fremtid, men han har en høj løn, som storklubben gerne vil slippe for. De spanske sportsaviser byder ind på forskellige priser for Coutinho, men helt ned til 450 millioner kroner nævnes, ligesom der i dag er historier om, at Chelsea gerne vil leje Coutinho i første omgang, mod en lejesum på 90 millioner kroner.

Coutinho passer godt ind i det, Chelsea søger. En spiller der kan agere tier eller kant, en spiller, der kan benytte i flere forskellige systemer, og en spiller, som er god for double digits sæson efter sæson, altså mindst ti mål og ti assists. Det leverer Coutinho.

Herudover har Coutinho den fordel, at han har bevist sig i engelsk fodbold gennem sine sæsoner i Liverpool, og hans alder er heller ikke skræmmende med 27 år på dåbsattesten.

På mange måder ligner Coutinho Fabregas’ situation, da han kom til Chelsea. Dengang havde Fabregas foretaget drømmeskiftet fra Arsenal til Barca, men han slog ikke til i Spanien, og så snuppede Chelsea ham. Fabregas havde herefter en forrygende tid i Chelsea med mesterskaber og stor personlig succes.

Coutinho rykkede fra Liverpool til Barcelona som afløser for Neymar, men han slog ikke til, og passede ikke ind i det, Barcelona ville. Det vil han gøre i Chelsea. Frank Lampard justerer stadig på sit system, men at have Coutinho i samspil med offensive kræfter som Ziyech, Pulisic og Hudson-Odoi ser ekstremt spændende ud.

Aldersmæssigt kan det også været et plus for Coutinho, at han modsat Sancho har noget erfaring, da Chelsea står til at miste både Pedro og Willian, to erfarne spillere, som har huseret i offensiven i en årrække.

Med de rygter, der er i øjeblikket, og med tanke på, hvor godt tingene matcher op, mener jeg, der skal være rigtig fin værdi i odds 7,00 for et Chelsea-skifte, trods de vanskelige omstændigheder netop nu.

Kilder

Marca, AS, Football.london, Mundo Deportivo

 • Bredt udvalg
 • Høje odds
 • Høj likviditet
 • Brugervenligt website
Feedback