18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Newcastle United - Crystal Palace: (AH: 0,0) 1

Match center
2. februar 2021 kl. 21:15 - Fodbold, England - Premier League
St James' Park    Darren England
2. feb. 2021 kl. 12:06 (Opdateret 2. feb. 2021 kl. 23:09) 02/02
169
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Et næsten nyt Newcastle hold tager imod et skadesramt Crystal Palace hold, og jeg tror på hjemmeholdet i dette opgør!

Chance (1-X-2) inklusiv handicap: 37-30-33%
Betvalue: 106,59%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 1-2
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Deres seneste indbyrdes opgør endte med en 2-0 sejr til Newcastle, fuldt fortjent også ift xG, og jeg synes faktisk Crystal Palace står ganske fint til Newcastle.
 • Newcastle kan gå ind til dette opgør med stor tro på tingene, efter de slog Everton 2-0 på udebane i sidste runde (fuldt fortjent) en meget lettet Steve Bruce pointerede også det var det bedst de havde spillet i flere uger, og at han var glad for at for første gang i denne sæson, at kunne bringe flere af sine offensive kræfter i spil fra start.
 • Crystal Palace har en ret lang skadesliste (se holdinfo) hvor især den defensive afdeling er ramt.
 • Newcastle har i denne sæson ikke været imponerende offensivt, og forklaringen kan findes i skader og corona tilfælde. Kigger vi de seneste 2 kampe Newcastle har spillet er der fremgang at spore offensivt, hvor de har haft en xGF på1,8 mod Everton og 1,4 mod Leeds.
 • Crystal Palace skaber bare så lidt i deres kampe. Kigger vi på deres xGF så har de over de seneste 6 kampe et snit på 0,55, og det er nok også deri forklaringen skal findes på den nyindkøbte angriber Mateta.
Hold øje med
 • Crystal Palace har et fornuftigt forsvar der i de seneste 6 kampe har et xGA på 1,16, hvor den scorede ret højt mod West Ham, som fik snittet til at ryge lidt i vejret. Kan Crystal Palace få succes med deres lave linje, og kører på omstillinger kan Newcastle få svært ved at komme til chancer og mål.
 • Hvad kan Mateta? han har scoret 7 på 15 kampe for Mainz i denne sæson i Bundesligaen, og han kunne sagtens gå ind og overraske Newcastle forsvaret, som ikke har stået overfor ham før.
 • Newcastle forsvaret er uden deres normale centerforsvarer i Fernandez og Lascelles og jeg er nervøs for om Clark og Schär kan løse den opgave de står overfor, ligeså godt som det normale makkerpar, så de to fravær er helt sikkert en bet for hjemmeholdet.
 • Defensivt står Crystal Palace altid rigtig godt på banen, og med en meget lav linje, kan de gøre livet svært for de offensive spillere i Newcastle.
 • Omstillinger er et dødbringende våden for Crystal Palace, hvor Eze og Zaha er rigtig svære at stoppe med lovlige midler, bliver de retvendte skal Newcastle hurtigt retur, og den nye stil kan måske gøre det sværere.
 • Et X er et resultat begge mandskaber kan leve med, så derfor har jeg valgt denne asian variant. Jo længere vi kommer ind i opgøret, jo mere er X'et et acceptabelt resultat for de to mandskaber.
Oddsmarked

Oddset på Newcastle asian 0.0 står de fleste steder i 2.00 så Crystal Palce er altså favoritter i dette opgør. Jeg har valgt denne variant, da jeg kunne se begge hold være "tilfredse" med et point, det vil bringe dem potentielt 9 og 13 point fra nedrykningsstregen som de har fokus på.

Holdene:

Newcastle:

Her er bagkæden svækket da Lascelles (fast mand 12 kampe) og Fernandez (fast mand 16 kampe) er ude med skader, derudover er Fraser tvivlsom, men han har været i træning i denne uge, så burde være i spil til start 11-eren
Så derfor har Newcastle for første gang længe en ret stærk trup, og Bruce har en opgave i, at skulle vælge hvem han foretrækker fremfor hvem der er klar.

Newcastle tror jeg stiller op sådan her, men jeg kunne godt forestille mig at Hendrick startede istedet for Longstaff
Darlow; Manquillo, Schar, Clark, Lewis; Almiron, Hayden, Shelvey, M. Longstaff, Saint-Maximin; Wilson

Crystal Palace:

Her er der rigtig mange der er ude, vi kan starte med i defensiven er Clyne tvivlsom (fast 11 kampe) Sakho (fast/reserve 5 kampe) og Tomkins (fast 6 kampe) skadet. Derudover er McArthur (fast 18 kampe) og McCarthy (fast/reserve 9 kampe) skadet på midtbanen, og det samme er Schlupp (fast 15 kampe 2 mål).

Det er altså nogle markante folk der er ude for Palace i dette opgør, hvis jeg skal komme med et gæt på start 11-eren kommer det til at være:

Guaita; Clyne, Kouyate, Dann, Van Aanholt; Riedewald, Milivojevic; Townsend, Eze, Zaha; Mateta

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback