Maria Sharapova - Simona Halep: 1

Match center
29. august 2017 kl. 02:05 - Tennis, USA - Grand Slam
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 38-62%
Betvalue: 104,50%
Spilbar ned til odds: 2,63
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

US Open (Hard), runde 1.

Maria Sharapova har fået et wildcard til dette års US Open, og det kan godt vise sig at være meget uheldigt for Halep, da Sharapova er en spiller med våben til at slå alle på touren. Det er svært at vide præcist, hvor man har Sharapova, men du kan umuligt afskrive hende i en kamp som denne.

Det taler for spillet:

- Maria Sharapova må være fyldt med motivation. Hun vendte tilbage til touren i april, hvor hun kort efter fik sig en skade. Dette er hendes "second comeback" til touren efter hendes dopingkarantæne.

- Sharapova er en hardhitter, som kan give alle spillere problemer på touren.

- Sharapova har tabt 2 ud af 8 kampe i år (hun har trukket sig fra 2 yderligere). Hun tabte til Bouchard og Mladenovic, som begge spillede deres bedste kampe i år mod hende. Det foregik på grus.

- Sharapova har våbnene til at skyde forbi Halep.

- Halep er mentalt svag. Der kommer højst sandsynligt til at være tryk på fra tilskuerne, og vi har flere gange set eksempler på, at hun mister motivation og troen på egne evner, hvis det ikke kører. 

- Sharapova er 6-0 h2h. Det er dog svært at tillægge det for meget betydning. Det viser dog, at Halep har svært ved Sharapovas spillestil.

- Sharapova har tidligere vundet US Open og været i 2 semifinaler.

Det taler imod:

- Halep er i forrygende form. Hun har vundet en titel og været i 3 finaler siden maj (kun en af disse finaler var hard court - resten grus)

- Siden French Open er Halep 15-5. Hun har dog tabt hendes største kampe. Hendes største sejre er over Azarenka og Konta i denne periode. De resterende 13 sejre er kampe, hvor hun har været rimelig stor favorit ifølge bookmakerne.

- Sharapova er meget svær at vurdere, da vi ikke rigtig har set hende i år. Hun spillede fint i hendes første comeback til touren, men hvor er hun efter hendes skade? Jeg mener dog, at usikkerheden er på vores side.

- Halep kan virkelig køre en modstander træt. Hun er en af de mest atletiske spillere på touren, og hun dækker banen fantastisk. 

- Halep har muligheden for at blive nummer 1 på verdensranglisten i denne turnering. Det har hun dog haft 3 gange tidligere i år, hvor hun blot har skulle vinde en ekstra kamp. Hun har misset muligheden alle gange.

Markedet:

Pinnacle åbnede i 3.02, men de er siden røget ned i 2.77. Bet365 ligger højest af licensbookierne med 2.75. Resten ligger i maks 2.70.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback