18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - West Ham United: Under 2,5 Mål

Match center
14. marts 2021 kl. 20:15 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Martin Atkinson
13. mar. 2021 kl. 11:40 (Opdateret 14. mar. 2021 kl. 22:08) 13/03
105
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

I runde 28. mødes Man Utd. og West Ham i en kamp, jeg tror blive præget af de offensive skader hos de to hold, kampens betydning, og det at de to hold faktisk er godt kørende defensivt.

Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 1-0
Betfair Sportsbook Spil nu hos Betfair Sportsbook
Det taler for
 • Man Utd. er altså begyndt at kunne spille ret fornuftigt defensivt, hvor der i de seneste 9 kampe (i alle turneringer) blot er blevet lukket 3 mål ind, hvilket er voldsomt imponerende, især hvis man tager deres start på sæsonen med, hvor der til tider var åbent hus, og børnehavefejl i bagkæden.
 • Offensivt halter Man. Utd til gengæld, hvor de i de 9 kampe har haft en god offensiv kamp, hvor de scorede 4 mod Sociedad, men ellers har det haltet og deres xGF hedder 1,13 ift. deres seneste 6 PL kampe.
 • Til dette opgør er Man Utd. uden nogle vigtige offensive profiler, Rashford, Martial og Cavani er alle tvivlsomme, og derudover er Pogba og van de Beek ude med skader. Det er nogle store stjerner, og jeg tror ikke vi kommer til at se OSG satse med nogle af spillerne til dette opgør. Rashford står noteret for 9 mål og 7 assists, Cavani 6 mål og 2 assists og Martial 4 mål og 3 assists.
 • Man. Utd. har en spændende kamp d.18 marts i Europe Leauge, hvor de har en retur kamp mod AC Milan, og den tror jeg har et stort fokus for Man. Utd, som ikke kommer til at satse alt for meget i dette opgør, og det kan også være man spare et par profiler i denne kamp mod West Ham, jeg tænker i hvert fald de halvskadede, ikke kommer i spil.
 • West Ham vil være ganske tilfredse med et X, og et point, hvilket jeg også tror vi kommer til at se på deres taktiske set-up, hvor de vil overlade bolden til Man. Utd. og så selv kører på omstillinger. Jeg tror vi får en meget taktisk og låst kamp, hvor Man. Utd nok er meget på bolden, men får svært ved at skabe noget, da West Ham er godt skuret sammen, og de selv mangler store profiler.
 • West Ham har gang i en fremragende sæson, og det skyldes især et stærkt defensiv, hvor de blot har lukket 31 mål ind i 27 kampe, og har et xGA på 30,9 hvilket er det 4.bedste i PL. Deres offensiv er ikke nær så godt, hvor de har et xGF på 37,4 hvilket er det 10.bedste i PL.
Hold øje med
 • Det er ikke to hold der har for vane at spille under linjen. West Ham er faktisk det hold i PL der er gået over linjen flest gane, med 17 ud af 27 kampe der er gået over, og Man. Utd. er på 3.pladsen ift. at deres kampe er gået over linjen med 16 ud af 28 kampe. Så ift. de tal ser det ikke for godt ud.
 • Man Utd. har i denne sæson scoret 55 mål hvilket er næstmest i PL, og med en Bruno Fernandes i topform (16 mål og 10 assists) er der altid en trussel og farve for at denne kamp kan gå over linjen.
 • Ogbonna er ude i dette opgør, og han er, i min optik, West Ham's store profil denne sæson, og forsvarets absolutte bedste spiller, han vil være savnet, og hans fravær kan godt give Man. Utd muligheder oppe foran.
 • Man Utd. har haft rigtig mange kampe på kort tid, og kigger vi ift. friske ben, så kan West Ham måske godt overraske eller presse Man Utd. lidt på den front, Man Utd. har spillet 4 kampe på 11 dage, når vi tager denne kamp her med, og West Ham kommer op på 2 kampe på 14 dage efter dette opgør. Så måske de kan score et par mål, hvilket ikke vil være særlig positivt for dette odds.
Oddsmarked

Oddset på under 2,5 startede flere steder helt oppe i 2,30 og er sidenhen gået i styrtende kurs nedad til de nu 1,95. Jeg synes at hvis man tager alle tingene med, så er der stadig værdi i at spille under de 2,5, og jeg er bare trær af jeg ikke fanget den noget højere.

En målløs 1.halvleg kunne også være interessant til odds 3 hos bet365, men ellers så tror jeg det bliver et tæt opgør, og jeg kunne også sagtens se West Ham få point i dette opgør, et 1-1 resultat eller 0-0 ser jeg bestemt sandsynligt her. 

Holdene:

Manchester United: 
Her har jeg været lidt inde på skaderne og manglerne, hvor Cavani (fast mand 18 kampe 6 mål) Rashford (fast mand 28 kampe 9 mål) Martial (fast mand 22 kampe 4 mål) alle er tvivlsomme.
Derudover er Pogba (fast mand 19 kampe 3 mål) van de Beek (resreve 13 kampe 1 mål) skadet, og ikke med til dette opgør. Det giver en start 11'er som godt kunne se sådan her ud:

Dean Henderson, Aaron Wan-Bissaka, Victor Lindelof, Harry Maguire, Luke Shaw, Scott McTominay, Fred, Amad, Bruno Fernandes, Daniel James, Mason Greenwood.

Lig mærke til Amad Diallo, han har været med i nogle indhop, og scorede seneste mod Milan, han har været for sindsyg på resreveholdet, og jeg glæder mig meget til at se ham i dette opgør. En kommende stjerne kunne han meget vel gå hen og blive.

West Ham: 
Her er Ogbonna (fast mand 23 kampe 2 mål) Masuaku (fast/reserve 10 kampe) Lingard (fast mand 6 kampe 4 mål) Yarmolenko (reserve 14 kampe) alle ude, og derudover er Fredericks (10 kampe 1 mål) tvivlsom til dette opgør. 
Det giver følgende start 11'er ift. mine kilder:

Lukasz Fabianski, Craig Dawson, Issa Diop, Aaron Cresswell, Vladimir Coufal, Tomas Soucek, Declan Rice, Ben Johnson, Jarrod Bowen, Michail Antonio, Pablo Fornals.

 • Høje odds på 2-vejs spil
 • Hyppige promotions til kunder
 • Stort livebetting-udbud

Kommentarer

Feedback