18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester United - Aston Villa: +2.5 hjørnespark Aston Villa

Match center
25. september 2021 kl. 13:30 - Fodbold, England - Premier League
Old Trafford    Mike Dean
24. sep. 2021 kl. 11:10 (Opdateret 25. sep. 2021 kl. 15:27) 24/09
113
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 56%
Betvalue: 106,40%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert: 5-5
Bet365 Spil nu hos Bet365
Det taler for
 • Aston Villa har spillet 5 PL kampe i denne sæson, og i 4 af dem har de fået flere hjørnespark end deres modstander, og i det ene opgør de tabte, fik de et hjørnespark mindre. Kigger man på deres PL kamp mod Chelsea, vandt de endda 11-4 ift. hjørnespark.
 • Offensivt er Aston Villa et hold der spiller meget over kanterne, og søger mange indlæg. Kigger vi igen på de første 5 PL kampe i denne sæson har de slået 68 indlæg hvor Man. Utd. har slået 63. Indlæg er en god vej til hjørnespark.
 • Aston Villa har i denne sæson tilladt 3,2 hjørnespark pr. kamp, hvilket er det næst laveste i PL.
 • Defensivt har Man. Utd. tilladt 53 indlæg i deres første 5 kampe, hvor Aston Villa har tilladt 55. Derudover er Man. Utd. ift. skud på mål og skud af deres modstandere, på samme niveau som Aston Villa, hvor Villa har tilladt 54 skud og 15 på mål, hvor Man. Utd. har tilladt 57 skud og 18 på mål.
 • Man. Utd. har spillet 7 kampe i denne sæson (i alle turneringer) og de har holdt buret rent i et opgør. Det er ikke helt afstemt defensivt, og jeg tror godt Aston Villa kan drille Man. Utds bagkæde, og jeg tror på de vil gå offensivt ind til dette opgør, med troen på at de kan skabe et flot resultat.
 • Aston Villa har med to folk i front alt muligt grund til at spille bolden ind i bosken, hvor både Ings og Watkins er giftige, og med de to wingbacks er der gode muligheder for at de vil komme frem til både tidlige indlæg men også løb mod baglinjen.
Hold øje med
 • En anden vej til hjørnespark er via skud, og her er Man. Utd betydeligt højere oppe end Villa, hvor Man. Utd. har haft 79 skud og 30 på mål imod Aston Villas 59 skud og 16 på mål.
 • Manchester United snitter rigtig højt i denne sæson, hvor de har fået 7,4 i snit. imod Aston Villas 5,2.
 • Aston Villa mangler flere offensive profiler, der kunne have bidraget til at få skabt farlige situationer, som kunne kaste hjørnespark af sig.
 • Offensivt har Man. Utd så mange gode og farlige folk, der kan ødelægge dette spil. Det jeg dog er positiv omkring er, at det ikke just er folk der søger mod baglinjen, men er en større trussel ude bagfra via skud, og ofte forsøger at spille sig igennem midten.
Oddsmarked

Jeg har spillet Aston Villa +2.5 hjørnespark (asian) den står p.t i odds 1.900, kigger man andre steder står den i 1,86 hos comeon! 

Derudover har jeg også kigget på det direkte hjørnesparksopgør, hvor jeg godt kunne se Aston Villa få flere end Man. Utd dette kan spilles til odds 5,25 hos comeon! som er markant over deres konkurrenter, hvor betfair ligger i 3,75 bet365 ligger i 4,33 og Nordicbet ligger i 4,15. 

Holdene:

Man. Utd:
Hjemmeholdet har Rashford (fast mand) ude med skade, og derudover er Cavanni (fast mand/reserve) tvivlsom. Der giver følgende start 11'er. 

De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw; Fred, McTominay; Greenwood, Fernandes, Pogba; Ronaldo

Aston Villa: 
Gæsterne har flere profiler ude. Især er det ærgeligt at Bailey (fast mand/ ny spiller) er ude, han fik en muskelskade i hans seneste kamp, han er listet tvivlsom, men tænker ikke han stiller fra start. Derudover er McGinn også tvivlsom. Helt ude af dette opgør er Davis (reserve) Sanson (reserve) og Trezeguet (fast mand/reserve) alle ude. 

Det giver en start opstilling i 3-5-2 med følgende folk. Jeg er usikker på om det bliver med Young fra start eller Targett som sad over i deres seneste kamp. 

Martinez; Mings, Hause, Konsa; Cash, Luiz, Nakamba, McGinn, Young; Ings, Watkins

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback