18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Manchester City - Aston Villa: Over 3,5 Aston Villa corners

Match center
20. januar 2021 kl. 19:00 - Fodbold, England - Premier League
Etihad Stadium    Jonathan Moss
20. jan. 2021 kl. 09:56 (Opdateret 20. jan. 2021 kl. 20:56) 20/01
215
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Villa skal forsøge sig mod City i dette opgør. Jeg har kigget lidt på de to offensiver, og hvordan især Villa skaber chancer.

Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 109,02%
Spilbar ned til odds: 2,17
Rigtig/forkert: 2
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Det taler for
 • Villa spiller meget på indlæg, hvor de både kommer fra backs og kanterne. I år har de i de første 15 kampe slået 360 indlæg hvilket er det højeste snit i PL, som hedder 24 indlæg pr.kamp
 • Villa er det mes "skydeglade" hold i PL, hvor de i snit har afsluttet 15.9 gange pr.kampen, og 5.8 skud på mål pr. kamp. Det er helt sikkert en måde at komme til hjørnespark på.
 • Til dette opgør kommer Villa til at spille med Watkins i front, og bagham ligger Grealish, han vandre meget over i venstre side, som også er den side de angriber mest fra (43% af deres angreb kommer i den side), i den side ligger El Ghazi også, og han er en skydeglad herre. Til sidst har vi Traore på højre kant, som gerne vil til baglinjen og slå indlæg. Der er gode muligheder for hjørnespark her.
 • Villa kunne sagtens stå i en situation hvor de er bagud, og derfor får mere plads, og bedre muligheder for at angribe, samtidig vil de også helt naturligt skulle satse lidt hvis de er bagud, og det er et scenarie jeg ser som meget plausibelt.
 • Villa har et snit på 7.3 hjørnespark pr. kamp (Det højeste i PL) Kigger vi på deres top kampe så har de fået 10 (Man.utd) - 4 (Chelsea) - 8 (Arsenal) - 7 (Leicester) - 2 (Liverpool). Så de kan også mod de gode hold.
 • Villa spillerne har haft 12 dages pause til denne kampe, hvorimod City har haft 3. Jeg håber at Villa spillerne er sultne efter at komme igang, og man kunne godt forestille sig at City spillerne måske er mere mærket efter 3 kampe på en uge - i modsætning til Villa's 0 kampe på 12 dage.
Hold øje med
 • City er et super godt hold, og deres forsvar gør det eminent for tiden. Kigger vi på deres tilladte hjørnespark snitter de 3.4 og når de har bolden så meget, som de ofte har, så får modstanderne bare ikke mange hjørnespark.
 • Kommer Villa til at forsvare sig godt, så kan City få det svært, og hvis vi står med en 0-0 eller 1-1 i slutfasen, så vil Villa være mere end tilfresds, og derfor ikke jagte et mål, som kan give hjørnespark. City har vist sig, at have svært ved at scorer, og hvis de ikke får gjort det, så er det fint for Villa.
 • Da Villa mødte City sidste år tabte de 6-1 og 3-0 i de to kampe fik de 2 og 7 hjørnespark. Den seneste kamp de spillede var i EFL, hvor de tabte 2-1 og her fik de 3 hjørnespark. City er altså bare en svær størrelse at få hjørnespark imod.
Oddsmarked

Jeg har kigget meget efter linjen, som ligger på 10,5 og synes også den er interessant i de 1.80 hos bet365. Jeg har dog valgt at gå med denne variant, da jeg synes mange ting taler for at Villa kan få over 3 hjørnespark i dette opgør.

Over 3,5 hjørnespark står hos bet365 til odds 2.1

Holdene:

Manchester City
Ake, Garcia, Laporte, Aguero er ude for City. Men de kan stadig stille i en utroligt stærk start-11'er hvor jeg kan læse mig til noget der ser sådan her ud:
Ederson; Cancelo, Stones, Dias, Mendy; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Sterling, Foden

Aston Villa:
Barkley er tvivlsom til dette opgør, og derudover er Trezeguet ude til denne kamp. 
Martinez; Cash, Konsa, Mings, Targett; Luiz, McGinn; El Ghazi, Traore, Grealish; Watkins

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback