Annonce

Lyngby - SønderjyskE: (AH: 0,0) 2

Match center
12. august 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Jens Maae
2. maj. 2018 kl. 16:25 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Change (1-X-2) inklusiv handicap: 35-30-35%
Betvalue: 105,60%
Spilbar ned til odds: 2,00
Rigtig/forkert:
Betfair Spillebørs Spil nu hos Betfair Spillebørs

Overordnet:

Lyngby har haft en fin start i sæsonen hvor det blev en 2-1 sejr over Silkeborg, men det var også det eneste. Siden er det gået rigtig ned af bakke med massive nederlag til ikke så stærke hold endda. Især 1-4 nederlaget mod Horsens gjorde ondt, et hold som de bør kunne spille lige op med på papiret. Især i defensiven ser det ikke alt for godt ud hos Lyngby, da man bla. lukkede 5 mål ind mod Brøndby, hvilket er rigtig ærgeligt, da man med sine egne 3 mål kunne havde fået en helt masse ud af kampen hvis defensiven var mere stabil. Omvendt ser det ud hos Sønderjyske der gjort rent bord mod AGF forleden uden at lukke et eneste mål ind. Samtidig med det havde man haft fint fokus på defensiven i den første kamp mod Randers der endte 0-0. På udebane klarer man sig også rigtig flot da man slog AAB med hele 4-1 og i mine øjne ser vi nu et sønderjyske hold der er tæt på at spille sig op på sit stærkeste, og derfor er det det helt rigtige tidspunkt for dem at møde Lyngby på nu, hvor vi kan udnytte det høje odds på udeholdet.

Lyngby er stadig favoritter i denne kamp, men oddset er på vej den anden vej, hvor nok ikke alle har  været enig i hjemmeholdets favoritværdighed. I mine øjne bør oddset ligge nogenlunde lige på disse to hold til trods for hjemmefordelen, fordi Lyngbys defensiv har været til at tale med for alle hold, hvilket den også vil blive i denne kamp. Jeg havde overvejet det rene 2 tal i denne kamp, men på den anden side må Lyngby også snart i gang i turneringen, ellers ender de med at blive en kandidat til nedrykning i år og derfor er der en reel chance for uafgjort, da offensiven trods alt mod Brøndby viste at man virkelig vil det her. En anden ting der også kunne overvejes i denne kamp er over 2.5 mål. Lyngbys defensiv er meget ustabil men samtidig satser de alt offensivt, og da de er på hjemmebane bør de minimum at få scoret et mål. Alligevel fastholder jeg et asian spil her på udeholdet i stedet, da jeg har lettere ved at udelukke hjemmesejren fordi sønderjyske har spillet fint defensivt og samtdig vil de være i stand til at åbne op for lyngbys forsvar og af denne grund bør denne kamp ikke ende med en hjemmesejr.

Skader og karantæner:

Det der også taler for spillet er at hjemmeholdet har 3 vigtige brikker ude i form af Taumber, Lund og Lumb, hvilket gør at udeholdet kan få lov til at spille deres spil endnu mere og dermed gør det sværere for Lyngby at holde et fint offensiv som de ellers har været gode til mod fx Brøndby. Udeholdet mangler Jonsson og Mattila men har Olesen tilbage, hvilket er en styrelse af vores spil.

Indbyrdes:

Det der taler markant ned på vores spil er at Lyngby har vundet de sidste 4 kampe mod Sønderjyske, hvilket gør at de har et mentalt overtag og kan leve videre på, at de plejer at spille rigtig fornuftige kampe mod jyderne. Jeg kan dog ikke se hvordan det skal lykkes denne gang og fastholder mit spil.

Kilder:

Holdnyt.dk

  • Bredt udvalg
  • Høje odds
  • Høj likviditet
  • Brugervenligt website

Kommentarer

Feedback