18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Lyngby - FC Nordsjælland

Infokamp
Match center
29. november 2019 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Benjamin Willaume-Jantzen
28. nov. 2019 kl. 16:31 (Opdateret 29. nov. 2019 kl. 20:54) 28/11
510
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Både Lyngby og FC Nordsjælland spiller sædvanligvis målrige kampe i Superligaen, men når de mødes internt, er der ikke altid lige meget gang i netmaskerne.
Oddsmarked

Lyngby er gjort til underdogs med en betaling på 3,90 på hjemmesejren hos 888sport. Krydset giver 4,20 hos bet365, mens Danske Spils Oddset er bedst med 1,90 på udesejren.

Er du mere til over/under-spil, er der 1,45 på over 2,5 mål hos Unibet, 888sport, Oddset og Cashpoint, mens under giver odds 2,80 hos NordicBet og betsafe.

Det taler for Lyngby

  • Lyngby er ligaens fjerdebedste hjemmehold med seks sejre i ni kampe
  • Lyngbys offensiv viser god form med ni mål i de seneste fire kampe
  • De hurtige offensivspillere hos Lyngby kan ramme FC Nordsjællands til tider lidt tunge midterforsvar

Det taler for FC Nordsjælland

  • FC Nordsjælland holdt efter tre måneder endelig nullet senest
  • Farum-klubben har efter en dårlig stime fået gang i pointhøsten med fire point i de seneste to kampe
  • FCN har i Mohammed Kudus og Mikkel Damsgaard to spillere, der kan dominere ethvert hold i Superligaen


Rundt om holdene

Tre runder resterer i efteråret, mens ni runder er tilbage, før Superligaen deles i mesterskabsspil og nedrykningsspil. Fredagens duel er mellem to mandskaber, der ligger og balancerer lidt i tabellen, med FCN på syvendepladsen og hjemmeholdet Lyngby som nummer ni. Blot ét point adskiller holdene.

Lyngby har spillet særdeles målrige kampe på det seneste. I sidste weekend blev det 2-2 i Haderslev mod SønderjyskE, og inden da vandt de kongeblå 4-3 hjemme over OB efter en hæsblæsende kamp, hvor sejren først blev sikret i overtiden.

FC Nordsjælland er heller ikke ligefrem et hold, der lukker godt af defensivt, men senest hentede man faktisk det første clean sheet i mere end tre måneder, da Randers FC blev nedlagt 3-0. Det skete efter en særdeles helstøbt indsats, hvor kronjyderne i første halvleg blev kørt trætte, og i anden halvleg kørt over.

Opgøret er en del af derby-runden i Superligaen, og traditionelt spiller de to hold tætte kampe indbyrdes. I oktober spillede de 1-1 i Farum, og i sæsonen 2017/2018 spillede man 2-2 i Farum, mens FCN i Lyngby overbeviste med 4-1.

Selvom begge hold spiller målrige kampe sædvanligvis, er fem af de seneste otte indbyrdes opgør faktisk gået under 2,5 mål.

Trupnyt

Lyngby må se bort fra stærke Kevin Tshiembe, der efter en advarsel mod SønderjyskE er i karantæne. Han har ellers været solidt spillende de sidste mange runder for de kongeblå.

Udover Tshiembe, er rutinerede Martin Ørnskov fortsat ude med en hovedskade. Det er dog et velkendt fravær, han har således ikke været i kamp siden starten af september. Til gengæld fik stopperen Lasse Nielsen comeback med en sen indskiftning senest, efter tre måneder ude. Han kan meget vel overtage Kevin Tshiembes plads i forsvaret.

FC Nordsjælland har en fuld trup at vælge fra. Sidste års komet Jonathan Amon har dog længe været ude af truppen, da hans fysiske forfatning ikke er til Superliga-bold i øjeblikket.

Kilder

lyngby-boldklub.dk, fcn.dk, bold.dk, transfermarkt.com, superliga.dk

Kommentarer

Feedback