Lyngby - Brøndby IF: Over 2,5 mål

Match center
9. april 2017 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Lyngby Stadion    Sandi Putros
2. maj. 2018 kl. 16:23 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 53-47%
Betvalue: 104,41%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

OBS: Spillet findes under Asian over/under.

Der er meget på spil i denne kamp, særligt for hjemmeholdet. Skal Lyngby gøre sig de mindste forhåbninger om at slutte højere end tredjepladsen, så skal de død og pine vinde denne 6-points-kamp mod Brøndby, der lige nu indtager pladsen, som kaster sølvmedaljer af sig. Men da der trods alt er 16 point holdene imellem, er det mere sandsynligt, at de kongeblå kigger nedad i tabellen. Her har de tre andre hold lige i hælene i kampen om bronzemedaljerne.

 

Brøndby ligger p.t. midt i ingenmandsland. Der er hele 12 point op til FC København, og selv de mest inkarnerede BIF-fans tror vel næppe på, at der bliver ændret meget ved det. Omvendt har de som nævnt hele 16 point ned til Lyngby på tredjepladsen.

 

Derfor skal du spille den:

 • Hvis Lyngby ikke vil overlade bronzepladsen til et andet hold efter denne runde, så skal de formentlig vinde.
 • Lyngby har generelt brug for en sejr for at holde liv i håbet om tredjepladsen. Det er en kamp, der er tættere end sjældent set før. Ergo burde holdet ikke stille sig tilfredse med uafgjort, selvom det isoleret set ville være et fint resultat.
 • Ovenstående kombineret med, at Brøndby kan spille frit, det kan skabe rammerne om en utrolig livlig kamp, hvor spillet kommer til at bølge frem og tilbage.
 • Brøndby har været involveret i mange målrige kampe på det seneste. Således er fem ud af holdets seneste seks kampe gået over denne linje.
 • Ovenstående kampe har både været via masser af scorede mål, men så sandelig også indkasserede mål.
 • Brøndby har to af Superligaens farligste angribere i skikkelse af Teemu Pukki (øjeblikkelig Superliga-topscorer) og Kamil Wilczek (indtager tredjepladsen).
 • Herudover har de blå-gule også en god midtbane, der bidrager med mål og assists. Her tænkes der ikke mindst på Hany Mukhtar.
 • Det er ikke kun Brøndby, der råder over farlige spillere. Lyngbys Jeppe Kjær har vist rigtig god målnæse i denne sæson, hvor det er blevet til ti fuldtræffere. Herudover er David Boysen, der tidligere har spillet i Brøndby, en herre med mål i støvlerne. Slutteligt må vi heller ikke glemme Mikkel Rygaards gode skud og blik for assister.

Det skal du holde øje med:

 • Lyngby skal bruge tre point, ja, men hvordan vil forsøge at få dem? Vil de stille sig afventende og vente på deres chance, eller vil de gå til angreb med det samme? Tidligere udtalelser fra Lyngby-træner, David Nielsen, har indikeret det sidste.
 • Der er lidt tvivl om, hvorvidt Lyngbys topscorer, Jeppe Kjær, er i stand til at starte inde. En sikker bét for spillet og Lyngby, hvis han ikke kan det.
 • De to hold spillede godt nok en underholdende 3-2-kamp i Brøndby for to-tre uger siden, men de seneste to indbyrdes kampe i Lyngby har været målfattige. To gange 1-0 til hjemmeholdet. Der har dog ikke været de samme rammer om disse kampe, som der er til denne.
 • Lyngby spiller generelt ikke mange kampe over 2.5. Kun én ud af holdets seneste seks kampe er gået over – det var 3-2-kampen mod netop Brøndby.

 

Trupnyt:

 

Hjemmeholdets topscorer Jeppe Kjær (angriber – fast) måtte udgå i den seneste kamp mod FC Nordsjælland, men er med i truppen til denne kamp. Jeg tror, Lyngby og hovedpersonen selv vil strække sig langt for at få ham med til denne kamp fra start.

Blandt andre Emil Larsen (midtbane) kan få comeback efter skade i denne kamp.

Brøndby er stadig uden Thomas Kahlenberg (midtbane – fast – været ude længe)

Forventede startopstillinger:

Lyngby BK (4-2-3-1): Hansen - Brandrup, Tauber, Jonasson, Lumb - Ørnskov, Christjansen - Blume, Rygaard, Boysen - Kjær

Brøndby IF (4-1-2-1-2): Rønnow - Larsson, Hermannsson, Röcker, Sikosek - Austin - Nørgaard, Phiri - Mukhtar - Wilczek, Pukki

Lyngbys trup til kampen:

1. Jesper Hansen, 16. Andreas Larsen, 3. Michael Lumb, 4. Mathias Tauber, 5. Martin Ørnskov, 7. Jesper Christjansen, 8. Lasse Rise, 10. Mikkel Rygaard, 13. Alexander Munksgaard, 15. Jeppe Kjær, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristoffer Larsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Boysen, 22. Bror Blume, 23. Jens Odgaard, 25. Emil Larsen, 27. Kim Ojo, 28. Oliver Kjærgaard 30. Hallgrimur Jonasson

Brøndbys trup til kampen:

1. Frederik Rønnow 16. Adam Kwarasey 4. Benedikt Röcker 5. Gregor Sikosek 6. Hjörtur Hermannsson 8. Rodolph Austin 9. Teemu Pukki 10. Hany Mukhtar 11. Zsolt Kalmár 12. Frederik Holst 13. Johan Larsson 17. Rezan Corlu 18. Lebogang Phiri 19. Christian Nørgaard 20. Kamil Wilczek 22. Gustaf Nilsson 23. Paulus Arajuuri 27. Svenn Crone 29. Jan Kliment

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback