18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Juventus - AC Milan: Under 2,5 Mål

Match center
12. juni 2020 kl. 21:00 - Fodbold, Italien - Coppa Italia
9. jun. 2020 kl. 11:02 (Opdateret 12. jun. 2020 kl. 22:59) 09/06
442
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance (Over-Under): 47-53%
Betvalue: 103,35%
Spilbar ned til odds: 1,89
Rigtig/forkert: 0-0
Bet365 Spil nu hos Bet365
Returkamp i den italienske Coppa Italia hvor Juventus er favoritter til at gå i finalen, men uden tilskuere har Milan måske et lille håb, det dufter ikke af en målfest, og Juve kan lukke af for milanesernes offensiv.
Det taler for
 • Defensivt er Juventus utrolig stærke, og inden Covid19 pausen har man holdt nullet i de seneste tre hjemmekampe på Allianz Stadium.
 • Begge mandskaber er sandsynligvis en smule rustne efter Corona pausen, og det kan betyde at tempoet ikke er som normalt.
 • Milan er uden Zlatan Ibrahimovic i det offensive som er både skadet og i karantæne, og det betyder at man mangler noget kvalitet offensivt.
 • De seneste fem opgør som Den Gamle Dame har spillet er de fire gået Under 2,5 mål.
 • Syv af Milans tretten udekampe i denne sæson i Serie A er gået Under 2,5 mål
 • Juventus har vist stor styrke på hjemmebane igen i denne sæson, og Chiellini er tilbage i midterforsvaret hvilket styrker dem endnu mere.
 • Med 1-1 i det første opgør i Milano er Juventus ikke tvunget til at piske frem, og det kan betyde at man spiller mere kontrolleret, og ikke mindst mindre offensivt.
 • I de seneste fem indbyrdes opgør mellem hinanden er fire af opgørene gået Under 2,5 Mål, og Juventus har holdt nullet i fire af de seneste seks indbyrdes opgør.
Hold øje med
 • Det første opgør i Milano sluttede 1-1, hvilket betyder at Milan skal frem og jagte minimum et udebanemål hvis de vil drømme om at spille sig i finalen.ål ,
 • Juventus er stærkere end milaneserne på mere eller mindre samtlige pladser, og besejrede bysbørnene fra Inter uden tilskuere lige inden Corona pausen.
 • Milan er uden Zlatan Ibrahimovic og franske Theo Hernandez som begge er skadet.
 • Den Gamle Dames offensiv kan komme til at gøre ondt på det noget tunge Milan forsvar, og hvor især Kjær og Romagnoli kan komme i problemer på hurtigheden.
 • I de seneste syv indbyrdes opgør i Torino er fem af opgørene gået Over 2,5 Mål.
Oddsmarked

Spillet åbnede i odds 1,90 hos Bet365 og er nu i odds 1,95, og det samme odds kan man få hos Bethard og Bwin som ligeledes er i odds 1,95.

JUVENTUS: Den Gamle Dame er favoritter i fredagens opgør på Allianz Stadium i Torino, og træner Maurizio Sarri kan stille i noget som ligner stærkeste opstilling hvilket bare taler endnu mere til hjemmeholdets fordel, samtidig med at man normalt har et godt tag på milaneserne når de gæster Torino.

Opgøret spilles uden tilskuere hvilket selvfølgelig gør at atmosfæren på tilskuerepladserne ikke er som normalt i Italien, Juventus spillede uden tilskuere lige inden corona-pausen, og hvor man besejrede Milans bysbørn fra Inter, og uden det påvirkede hjemmeholdet ret meget, men efter tre måneders pause vil begge mandskaber med stor sandsynlighed ikke være helt oppe i gear, og det kan spille ind i spil og chancer.

Trupnyt: Den Gamle Dame kan til opgøret stille i stærkeste opstilling, og med eller uden tilskuere så bør det være et opgør hvor man spiller sig i dette års Coppa Italia finale.

Juventus forventede startopstilling: 4-3-3: Buffon- Cuadrado, Chiellini, Bonucci, Alex Sandro- Khedira, Beantcur, Matuidi- Douglas Costa, Ronaldo, Dybala.

AC MILAN: Det første opgør i Milano tilbage i februar sluttede 1-1 og det betyder at milaneserne minimum skal op at scorer en gang hvis man skal drømme om at komme i finalen i år, men man er uden Zlatan Ibrahimovic som både er skadet og i karantæne, og yderligere er franske Theo Hernandez ude på venstreback, ergo to vigtige brikker som man må undvære til fredagens opgør.

Træner Stefano Pioli ser ud til at spille med kroatiske Rebic i angrebet, og  med Calhanoglu og Paqueta lige bagved, man er underdogs i opgøret og man har det generelt svært i Torino, men et opgør uden tilskuere og en pause på tre måneder kan måske gøre opgøret mere jævnbyrdigt end det normalt vil være mellem de to mandskaber i det norditalienske.

Trupnyt: Hernandez(fast) venstreback er skadet, Ibrahimovic(fast) i angrebet er skadet og i karantæne, og yderligere er spanske Castillejo(reserve) højremidtbane ligeledes skadet.

Milans forventede startopstilling: 4-3-2-1: Donnarumma- Conti, Kjær, Romagnoli, Calabria- Bonaventura, Bennacer, Kessie- Cahanoglu, Paquetá- Rebic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, ilveggente.it, juventus.com, tuttomercatoweb.com, acmilan.com, Corriere Dello Sport

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback