Annonce

Jelena Jankovic - Venus Williams: 2

Match center
12. marts 2017 kl. 00:25 - Tennis, WTA
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (1-2): 34-66%
Betvalue: 100,98%
Spilbar ned til odds: 1,52
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

WTA Indian Wells - Venus Williams slår Jankovic.

Venus Williams har haft en god start på sæsonen. Hun endte i finalen ved AO, hvor hun tabte til Serena. Hun spillede en rigtig god turnering her. Derefter tabte hun sin første kamp i St Petersbourg til Mladenovic. Hun er nu kommet til USA, og tilskuerne skal nok være på hendes side.

Jankovic har haft et lidt blandet 2017. Hun har ikke slået nogle spillere i år, som kan levere på Williams niveau. Hun plejede at være rigtig god til at dække banen, men jeg synes ikke, at hun bevæger sig lige så godt. Hun kan trække lidt på rutinen, men det har Williams også massere af. Jeg tror ikke, at hun kan dække banen lige så godt, som man skal kunne, når man spiller mod Williams.

Venus har en god serv, og jeg tror, at hun får flere lette point i denne kamp end Jankovic. Jeg synes ikke, at Jankovic er den spiller, som hun plejede at være. Jeg synes, at alderen er ved at indhente hende. Hvis Williams rammer sit top niveau, så kan Jankovic ikke være med.

H2h er 7-7. På hardcourt er den 5-1 til Williams. Mange af disse kamp ligger dog mange år tilbage. Jankovic vandt den seneste i 2015.

Man kan hente 1.54 hos Pinnacle pt.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback