18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Inter - Empoli: Under 3,5 Mål - Tips & Spilforslag

Match center
6. maj 2022 kl. 18:45 - Fodbold, Italien - Italien Serie A
Giuseppe Meazza    Gianluca Manganiello
6. maj. 2022 kl. 18:10 (Opdateret 6. maj. 2022 kl. 20:44) 06/05
14
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. SPILLEMYNDIGHEDENS HJÆLPELINJE: STOPSPILLET.DK
SELVUDELUKKELSE: ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT | 18+
Chance (Over-Under): 55-45%
Betvalue: 101,25%
Spilbar ned til odds: 2,22
Rigtig/forkert: 4-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Inter er pisket til sejr, men Empoli kan drille

Dette års udgave af Serie A nærmer sig sin afslutning, og mesterskabskampen mellem de to store, traditionsklubber AC- og Inter Milan er tæt og yderst interessant. 

Milan er ét point foran, og kan selv afgøre hvor scudettoen skal havne, hvis de vinder de resterende kampe. Inter er så, i sagens natur, et point efter naboerne, men kan lægge pres på Milan med en sejr her. Eller med andre ord, hvis Inter skal gøre sig håb om at vinde ligaen, skal de naturligvis vinde hjemme over Empoli, der har udspillet deres rolle i år - de bliver i Serie A, nedrykning bliver det ikke, og de europæiske pladser kan de ikke nå.

Jeg mener, at linjen på over/under er lidt off her. Nok er Inter formstærke, og Martinez har fundet formen og målnæsen. Inter spiller godt, og skal naturligvis være gigadoniske favoritter her. Men, men, men... Empoli et storsejr? Måske - men det skal nævnes, at Empoli ude mod Milan blot tabte 1-0, ude mod Sampdoria 2-0 og ude mod Fiorentina 1-0. Altså ikke nedsablinger. Mod Udinese fik de godt nok en på hatten og måtte rejse hjem med et 4-1-nederlag. 

Jeg regner med, at Inter kommer til at dominere, og de vinder med meget stor sandsynlighed også. Alt taler for: form, motivation og kvalitet i truppen. Empoli har været dårlige til at score mål, så der er fine chancer for, at de ikke finder vej til netmaskerne bag Handaovic, så skal Inter garne fire gange, det kan de godt på en god dag, men det har de ikke gjort i deres seneste fire hjemmekampe, vi skal tilbage til 5-0 nedsablingen af Salernitana. 

Empoli mangler midtbanemand Stojanovic og Verre, sidstnævnte er reserve. 

Alt i alt et bet her, der er ligner et coinflip, synes jeg. Jeg prøver et forsigt bet på, at kampen ikke går over linjen på 3.5. 

God kamp
Marbrouk

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback