18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Hobro - AC Horsens

Infokamp
Match center
6. december 2019 kl. 19:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
DS Arena    Jens Maae
5. dec. 2019 kl. 16:51 (Opdateret 7. dec. 2019 kl. 00:00) 05/12
405
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Hobro er uden sejr i ni kampe i Superligaen. Det skal de forsøge at ændre på fredag aften, hvor AC Horsens gæster DS Arena.
Oddsmarked

En lang række bookmakere, herunder bwin, bet365 og Unibet, tilbyder 2,75 på hjemmesejren, mens 888sport er bedst på krydset, som betales med 3,35. Oddset er bedst på Horsens til 2,70 gange pengene.

Er man til over/under, er der 2,12 på over hos NordicBet, Unibet, 888sport og betsafe, mens Oddset har 1,77 på under.

Det taler for Hobro

  • Offensiven med Emmanuel Sabbi og Pål Kirkevold kan skabe mål ud af ingenting
  • Der er efterhånden styr på defensiven, hvilket tillader flere offensive initiativer
  • Hobro har en del stærke headere, som vil kunne stække Horsens' dødbolde og indkast

Det taler for Horsens

  • Østjyderne viser fin form, og hentede en flot sejr over OB senest
  • Horsens er velsagtens det hold i ligaen, der er mest bevidst om koncept og pragmatisme i spillet
  • Alexander Ludwig er tilbage, hvilket styrker østjydernes defensiv yderligere.

Rundt om holdene
Skal man følge statistikken fra Hobros seneste seks kampe, taber nordjyderne denne kamp. De seneste seks kampe har nemlig budt på nederlag-uafgjort-nederlag-uafgjort-nederlag-uafgjort. Så det må jo sådan set blive til et nederlag her.

Senest hentede Hobro er godt point i udekampen mod lokalrivalerne AaB. I den kamp havde AaB langt størstedelen af både spil og chancer, men Hobro holdt godt imod og formåede faktisk på fornuftig vis at stække AaB’s stærkeste offensive kort.

Generelt bør ni kampe uden sejr dog efterhånden gøre mere end ondt på Hobro, der på det seneste især har lidt under, at Pål Kirkevold ikke har ramt målformen. Vi skal således tilbage til tiende runde for at finde seneste træffer fra Mål-Pål.

Defensiven viste mod AaB, at den er langt stærkere når den unge svensker Anel Ahmedhodzic er med. Han vendte tilbage til kampen mod AaB, og formåede nok en gang at binde defensiven godt sammen, godt hjulpet af Rasmus Minor.

Nu gælder det så AC Horsens, der har hentet sejre i to af deres seneste tre kampe. Senest blev det 2-1 over OB i en kamp, hvor fynboerne ellers var foran, men to dødbolde i anden halvleg vendte slaget for østjyderne.

Horsens er holdet, der bare aldrig vil lade sig knække. Spillet er ikke altid lige kønt, og de spillemæssige ambitioner måske ikke de største, men en befriende pragmatisk tilgang, og en bevidsthed om egne svagheder, sikrer igen og igen sejre og point.

På fremmed græs har Horsens vundet to kampe i denne sæson, men det var også de to første udekampe i sæsonen. Siden er fulgt syv udekampe uden sejr.

Indbyrdes opgør
Da holdene for halvanden måned siden mødtes i Horsens, vandt østjyderne med 1-0 på det mål Malte Kiilerich scorede på en flot halvflugter.

Inden det opgør, var de foregående fire indbyrdes opgør i Superligaen endt uden vinder.

Trupnyt
Hobro er stadig uden Mads Hvilsom, men har udtaget samme trup som til 1-1-kampen mod AaB. Herudover er unge Don Deedson Louicius hevet med som 19. mand i truppen.

Hos AC Horsens kan træner Bo Henriksen glæde sig over, at den vigtige forsvarsspiller Alexander Ludwig er fri af karantæne. Dermed har han frit valg på alle hylder, og truppen er da også identisk med den der slog OB, blot med Ludwig tilføjet.

Kilder

achorsens.dk, hikfodbold.dk, superliga.dk, transfermarkt.com, bold.dk, nordjyske.dk, hsfo.dk

Kommentarer

Feedback