18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Greet Minnen - Bianca Vanessa Andreescu: Greet Minnen vinder over 9,5 partier

Match center
4. september 2021 kl. 17:05 - Tennis, USA - Grand Slam |
Louis Armstrong Stadium
4. sep. 2021 kl. 02:09 (Opdateret 4. sep. 2021 kl. 22:00) 04/09
73
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Kan Andreescu få gang i det gode spil igen?

Chance: 56%
Betvalue: 102,48%
Spilbar ned til odds: 1,79
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Tidligere US Open vinder har det svært for tiden. Jeg tror godt man uden at fornærme hende, kan sige at hun har været elendig i en længere periode. Hvis man ser bort fra sidste kamp mod Davis der fik 8 partier, har modstanderen gået over linjen de sidste 9 gange. I Miami hvor hun sidst spillede godt var det 5 ud af 6 kampe der også gjorde, men det var også skrap modstand.

Andreescu virker ikke fit, og kører med dårlige procenter. Hun spiller dårligt, men har stadigvæk god boldstyrke og god moral, som kan hive det hjem for hende.

Minnen der har gang i en lang god periode på tværs af underlag, er gået over denne linje 10 ud af de seneste 11 kampe, dog mod lettere modstand. Hun har bare noget virkeligt godt kørende for tiden, server godt og spiller fladt med god variation. Især hendes kickserv syntes jeg funger godt, og så er hun ikke bleg for at gå til nettet.

Det er lidt svært med næsten 100 pladsers forskel, ikke at sige at Andreescu skal vinde, men det bliver så ikke kønt og nemt hvis man skal se på seneste form. På hendes pressemøde efter Davis, syntes jeg også man så foruroligende tegn på en kvinde som ikke er i balance, med farer for at hun egentlig bare er sådan.

Det er en linje der næsten kræver et sæt, men her tør jeg endnu ikke gå imod Andreescu, selvom jeg ser det synligt for at hun kvajer sig. Man ser mange gange at de store spillere ikke ruller sig ud i starten, og vi er nu nået at stadie hvor man må forvente at de gør.

God kamp.

  • Stort udvalg
  • Tidlige odds
  • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback