18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Cagliari: Begge hold scorer: Ja

Match center
9. februar 2020 kl. 15:00 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Giampaolo Calvarese
4. feb. 2020 kl. 13:25 (Opdateret 9. feb. 2020 kl. 16:56) 04/02
95
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Chance: 60%
Betvalue: 103,80%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 1-0
Cashpoint Spil nu hos Cashpoint
To mandskaber som har det svært ved at holde nullet, men også flittigt scorende. Genoa kan tænke taktisk da man er placeret i bunden af tabellen, men begge mandskaber har hårdt brug for point, og det ligner et åbent opgør med mål og chancer.
Det taler for
 • i Genoas seneste fem opgør i Serie A har begge mandskaber scoret i fire af opgørene.
 • Defensivt er Genoa til at tale med i denne sæson, og det mandskab som har lukket flest mål ind indtil videre i sæsonen.
 • Gæsterne fra Sardinien har det bestemt heller ikke nemt med at holde nullet, og de seneste tre opgør i Serie A plus pokalkampen mod Inter har begge hold scoret.
 • Det ligner et meget åbent opgør hvor Genoa skal væk fra bunden og Cagliari skal forsætte jagten på Top 6, og det bør betyde et opgør med offensivt spil fra begge sider.
 • De seneste fem indbyrdes opgør i den italienske havneby har begge mandskaber scoret i de fire af opgørene.
 • Otte af de seneste ti indbyrdes opgør både i Genova og på Sardinien har begge mandskaber scoret.
 • Genoa var dygtige til at bide fra sig senest mod Atalanta, og bør kunne give et sardinsk mandskab som ikke er helt sprudlende problemer.
 • Gæsterne har en stærk offensiv som det gavmilde Genoa forsvar kan få problemer med, man har nemlig også Romero i karantæne.
Hold øje med
 • Cagliari er ikke sprudlende i øjeblikket hvis man kigger på at vinde opgør, man har ikke vundet i otte spillerunder.
 • Genoa er placeret i den tunge ende af tabellen, og det kan betyde en taktisk tilgang til opgøret.
 • Hjemmeholdet er gået fra banen tre gange i denne sæson på Stadio Luigi Ferraris uden at scorer.
 • Træner Davide Nicola har endnu ikke helt fundet ud af hvem man skal spille med i det offensiv, og har blandet kortene en del.
Oddsmarked

Cashpoint er i odds 1,73, mens Unibet og 888sport begge er i odds 1,72.

GENOA: Hjemmeholdet kommer med to flotte uafgjorte resultater i træk først ude mod Fiorentina hvor man spillede 0-0, og senest i søndags hvor man spillede 2-2 mod formstærke Atalanta i Bergano, og var totalt undertippet inden kickoff.

Det ligner et meget tæt opgør søndag eftermiddag når Cagliari gæster Stadio Luigi Ferraris i Genova, og et opgør som kan blive en dreng eller pige, selvom seksten point adskiller de to mandskaber i tabellen, men Cagliari har ikke vundet i de seneste otte spillerunder og det virker en smule som om af luften er ved at gå ud af ballonen efter et rigtig flot og imponerende efterår, samtidig med at Genoa kommer med to flotte resultater i bagagen.

De to mandskaber kan ikke holde nullet, Genoa er det mandskab som har lukket flest mål ind indtil videre i Serie A, og Cagliari er bare et mandskab som har scoret godt med mål indtil videre i sæsonen, men også lukker en del mål ind pga deres spillestil, og hjemmeholdet bør kunne tag kampen om mod gæsterne til det som godt kan blive et meget underholdne opgør.

Genoas hjemmebanestatistik: 3-1-6, målscore 11-15.

Trupnyt: Romero(fast) i midterforsvaret er i karantæne,  Lerager(reserve) på midtbanen er skadet, Behrami(fast-reserve) er lige kommet til i januar er i karantæne, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Biraschi, Zapata, Masiello- Ghiglione, Cassata, Schone, Sturaro, Criscito- Pandev, Sanabria.

CAGLIARI: Det sardinske mandskab er inde i en formkrise i øjeblikket og er uden sejr i de seneste otte spillerunder, man dummede sig i lørdagens hjemmekamp mod Parma hvor Cornelius scorede sidst i opgøret til 2-2, og hvor man bestemt havde mulighederne til at lukke opgøret og hive de tre point i hus, og spørgsmålet er om man allerede har toppet i denne sæson, og måske har overpræsteret en smule.

Cagliari har været et af de mest underholdne mandskaber i denne sæson i Serie A, og ikke mindst med deres offensive spillestil og som samtidig også koster i den anden ende af banen, og selvom sejrene udebliver i øjeblikket så forsætter man den samme spillestil, og med Genoas noget gavmilde forsvar og med tunge midterfosvar med Zapata og Masiello så har Cagliari bestemt gode muligheder for de tre point.

Træner Rolando Maran må til opgøret undvære Cigarini på midtbanen som er i karantæne, men ellers ændre man ikke det store i forhold til lørdagens hjemmekamp mod Parma og hvor Oliva med stor sandsynlighed overtager Cigarinis plads på den centrale midtbane.

Cagliaris udebanestatistik: 3-6-2, målscore 16-16.

Trupnyt: Cigarini(fast) på den centralemidtbane er i karantæne, men ellers vigtige fravær hvis man ser bort fra den langtidsskadet angriber Pavoletti.

Cagliaris forventede startopstilling: 4-3-2-1: Cragno- Faragó, Pisacane, Klavan, Pellegrini- Nandez, Oliva, Ionita- Nainggolan, Joao Pedro- Simeone.

Bemærk venligst at det er forventede startopstillinger, og det kan betyde spillere kan blive skadet, ramt af sygdom osv, og spillere som var meldt klar ikke spiller, og spillere som var meldt ude til opgøret kan blive klar.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, cagliaricalcio.com, tuttomercatoweb.com, unionesarda.it

 • Markeds-leder på store ligaer
 • Stabile odds
 • Ingen gebyrer

Kommentarer

Feedback