18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Genoa - Benevento: 1

Match center
21. april 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Luigi Ferraris    Luca Pairetto
19. apr. 2021 kl. 08:49 (Opdateret 21. apr. 2021 kl. 22:37) 19/04
244
+2
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 47-28-25%
Betvalue: 108,10%
Spilbar ned til odds: 2,13
Rigtig/forkert: 2-2
Bwin Spil nu hos Bwin
Genoa virker bedre spillende end gæsterne i øjeblikket og skal have tre point for at spille sig væk fra bundstriden. Benevento bed godt fra sig senest mod Lazio og skal frem på banen, Genoa har dog mere kvalitet på holdet og det dufter af en sejr.
Det taler for
 • Genoa har kun syv point ned til Cagliari som er tredjesidst i tabellen, og kun to point ned til Benevento hvilket betyder at man forsat ikke helt er sikret overlevelse endnu, men mandskabet virker bedre spillende end syditalienerne og bør have gode muligheder for tre point.
 • Benevento skal frem og jagte point og det kan give blottelser i det noget svage forsvar som bestemt er til at tale med i denne sæson.
 • Syditalienerne har kun hentet en sejr i de seneste femten spillerunder, og er raslet ned i tabellen i løbet af foråret.
 • Genoa har Criscito og Zappacosta tilbage i det defensive, hvilket styrker mandskabet da netop det defensive har været det som træner Davide Ballardini har fået utrolig godt styr på siden han tiltrådte, og man kan til opgøret stille i stærkeste opstilling.
 • Hjemmeholdet er ubesejret i de seneste ni opgør på Stadio Luigi Ferraris, og er kendt for at hente de fleste point hjemme i Genova.
 • Kigger man på de to mandskaber så er der mere kvalitet hos hjemmeholdet på samtlige pladser, yderligere har Genoa været ude i disse vigtige bundopgør i de seneste par sæsoner, og har mere erfaring end gæsterne, og det bør også tale til Genoas fordel.
 • Genoa fik lukket ganske fint ned for Milan i søndagens 2-1 nederlag i Milano, og har gode muligheder for at gøre det samme her og mod et Benevento mandskab som slider i det offensive.
Hold øje med
 • Benevento har kun tabt to af de seneste fem udekampe man har spillet, og blandt andet besejret Juventus i Torino.
 • Det seneste indbyrdes opgør mellem de to mandskaber i det syditalienske sluttede med en 2-0 sejr til Benevento.
 • Gæsterne vil være fint tilfreds med at få et point med hjem fra opgøret, og efter at have lukket fem mål ind i Rom i søndags må man forvente at man prøver at lukke af defensivt.
 • Genoa har kun en sejr i de seneste ti spillerunder, og har ikke vundet i Genova siden starten af februar hvor Napoli blev besejret med 2-1.
 • Filippo Inzaghi og gæsterne fra Benevento kan til opgøret stille i noget som ligner stærkeste opstilling.
Oddsmarked

Bwin og Nordicbet er begge i odds 2.30 på en Genoa sejr, men oddset er blandt andet faldet hos Nordicbet, og det samme har gjort sig gældende hos Danske Spil, comeon, Mr. Green og Leovegas.

GENOA: Hjemmeholdet har tabt de seneste to opgør ude mod Juventus og Milan, men det er ikke i disse slags opgør at man skal forvente at få point så der er ingen alarmklokker som ringer pga de to nederlag, og man har forsat gode muligheder for at overleve igen i denne sæson, selvom man kun er syv point foran Cagliari som er tredjesidst i tabellen.

De to kommende hjemmekampe bliver utrolig vigtige for Genoa da Benevento og Spezia venter hjemme på Stadio Luigi Ferraris og med fire eller seks point i disse to opgør vil man mere eller mindre være sikret overlevelse i Serie A i denne sæson, og man bør have gode muligheder for at hente tre point onsdag aften hjemme mod et Benevento mandskab som kun har hentet en sejr i de seneste femten spillerunder, og som er raslet ned i tabellen i foråret.

Genoa har mere kvalitet end gæsterne både i forsvaret, midtbanen og i angrebet, og har mere erfaring end gæsterne i disse overlevelses opgør da hjemmeholdet har skulle kæmpe om overlevelse i de sidste to sæsoner, og ved hvad det kræver og netop den erfaring bør tale til Genoas fordel i dette opgør. Defensivt er man blevet meget bedre under Ballardini og til at lukke af, og det bør man også kunne gøre mod et Benevento mandskab som offensivt slider med at skabe chancer og scorer mål, selvom det blev til tre mål seneste i udekampen i Rom mod Lazio.

Det ser ikke ud til at man ændre det store i forhold til søndagens udekamp i Milano, man bliver dog styrket markant da Criscito er tilbage efter at have siddet ude seneste med karantæne, og Zappacosta som sad ude senest pga en skade skulle også vende tilbage, og kan Genoa finde de rigtige takter onsdag aften så dufter det af tre vigtige point.

Genoas hjemmebanestatistik: 4-6-5, målscore 21-22.

Trupnyt:Genoa kan til opgøret stille i noget som ligner stærketste opstilling.

Genoas forventede startopstilling: 3-5-2: Perin- Goldaniga, Criscito, Masiello- Zappacosta, Behrami, Melegoni, Strootman, Czyborra- Destro, Scamacca.

BENEVENTO: Syditalienerne er raslet ned i tabellen igennem hele foråret, og  man har kun hentet en sejr i de seneste femten spillerunder ude mod Juventus, og hvor det blev til en overraskende 1-0 sejr, men hvor heldet bestemt var på syditalienernes side og Den Gamle Dame havde en offday, men med kun syv spillerunder tilbage og kun fem point ned til Cagliari som er tredjesidst er Benevento presset.

Benevento kommer til at kæmpe hårdt for point i de sidste syv spillerunder af sæsonen og man har yderligere et head to head opgør hjemme mod netop Cagliari som kan blive utrolig afgørende, og tingene fungere bare ikke for syditalienerne man slider offensivt med at skabe chancer og scorer, og ja det var flot man lavede tre mål i Rom i søndagens udekamp mod Lazio, men man lukkede også fem mål ind så helt flot var det ikke helt alligevel.

Man kan sagtens leve med en pointdeling onsdag aften i Genova og især fordi man i weekenden spiller hjemme mod Udinese som er mere eller mindre reddet og ikke rigtigt har mere at spille for i denne sæson, og her kan motivationen spille ind, men fokus bør først og fremmest være på opgøret mod Genoa, og hvor man må forvente at se et Benevento mandskab stå dybt og prøve at lukke af, og især efter det store nederlag i Rom.

Det ser ikke ud til at træner Filippo Inzaghi ændre det store onsdag aften i den norditalienske havneby, men det ligner et vanskeligt opgør mod et mandskab som står stærkt defensivt, og det kan give Benevento store problemer med at scorer og skabe chancer endnu engang som man også så det i opgøret mod Sassuolo, og det dufter af endnu et nederlag mod et mandskab med mere kvalitet og mere erfaring.

Beneventos udebanestatistik: 5-3-7, målscore 18-29.

Trupnyt: Benevento har ikke vigtige fravær til opgøret.

Beneventos forventede startopstilling: 4-3-2-1: Montipó-Letizia, Glik, Caldirola, Barba- Hetemaj, Schiatarella, Ionita- Improta, Caprari- Lapadula.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport, genoacfc.it, ilsecoloxix.it, beneventocalcio.club, Tuttomercatoweb, sportmediaset.mediaset.it

 • Stort spiludbud
 • Fremragende livebetting-sektion
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback