Annonce

Galatasaray - Beşiktaş: Under 2,5 mål

Match center
27. februar 2017 kl. 18:00 - Fodbold, Tyrkiet - Spor Toto Super Lig
Ali Sami Yen Spor Kompleksi Turk Telekom Stadyumu    Bülent Yildirim
2. maj. 2018 kl. 16:21 02/05

Denne side indeholder henvisnings-links
Chance (Over-Under): 48-52%
Betvalue: 105,56%
Spilbar ned til odds: 1,92
Rigtig/forkert:
Bet365 Spil nu hos Bet365

Et af de sagnomspundne Istanbul-derbies løber af stablen mandag og kan blive en afventende affære, der meget vel kan sætte et stort præg på begge holds sæsoner.

Pros:

 • Klichéer har sjældent sin fulde ret, men det gør sig til dels gældende i en kamp som dette Istanbul-derby, der i den grad har sit eget liv. Intensiteten bliver høj og det resulterer sjældent i mange mål. Jeg forventer en afventende og krampagtig affære, som det vi så, da de to hold mødtes i Super Cuppen i august (0-0 efter ordinær spilletid).
 • Læg dertil, at Besiktas og Fenerbahce spillede 0-0 i et opgør af lignende vigtighed i december.
 • Besiktas har fået styrket det defensive udtryk gevaldigt med tilgangen af Matej Mitrovic i centerforsvaret. Atinc Nukan har samtidig spillet sig gevaldigt op på det seneste, så uanset hvem af de to, Besiktas stiller med ved siden af Marcelo, vil det være et potent centerforsvar.
 • Besiktas’ Dusko Tosic har fortsat karantæne efter han nikkede Robin van Persie en skalle i det seneste Istanbul-derby. Tosic er en dygtig centerforsvarer, men bliver oftere og oftere brugt på venstrebacken grundet skader og det går ikke altid godt - især, når intensiteten er særligt høj som i derbies, hvorfor fraværet af Tosic i netop denne kamp ikke nødvendigvis er en dårlig ting.
 • Det er hjemmeholdet Galatasaray, der har mest brug for en sejr. Besiktas kan til nød klare sig med et point, da de så fortsat vil have syv point ned til Galatasaray på tredjepladsen og to point ned til Istanbul Basaksehir på andenpladsen.
 • Besiktas har haft et hårdt program på det seneste, hvor man har kørt minimalt med turn-over i offensiven, der derfor må være brugt.
 • Galatasaray har fået ny træner i den tidligere Juventus-midterforsvarer Igor Tudor. Han havde kun haft få dage til at forberede holdet inden debutkampen mod Rizespor i seneste runde, men skal man tage noget med fra den kamp, der endte 1-1, var det en stabil defensiv, men en offensiv uden idéer (man manglede dog også profiler, mere om det i næste punkt).

Cons:

 • Galatasaray mangler fortsat skadesplagede Serdar Aziz i midterforsvaret og får Sneijder, Derdiyok og Bruma tilbage. Vigtige folk for offensiven.
 • I sæsonens første ligaopgør spillede klubberne 2-2 i et festfyrværkeri af en kamp.
 • Besiktas har en fantastisk velfungerende offensiv. Talisca er muligvis ligaens bedste spiller og tilgangen af rutinerede Ryan Babel på venstrekanten har bragt meget. På højrekanten nyder Ricardo Quaresma sin anden ungdom og har for nylig fået forlænget sin kontrakt til store glæde for Besiktas’ fans.
 • Fraværet af Tosic giver ikke Senol Günes mange andre muligheder end at stille med Adriano på venstrebacken, hvilket giver Besiktas et mere offensivt udtryk, end når det er serberen, der spiller.
 • Begge hold snitter knap tre mål per kamp.

Team news:

Galatasaray er uden Serdar Aziz (midterforsvarer, fast når klar), hvis skadesplagede historik dog kun har givet ham fem kampe i sæsonen indtil videre. Derudover kan holdet stille i stærkeste opstilling.

Besiktas er uden karantæneramte Dusko Tosic (midterforsvarer/venstreback, rotation), samt den langtidsskadede Caner Erkin (venstreback, fast når klar), samt Necip Uysal (def. midt., rotation).

Bud på startopstillinger:

Galatasaray:

Muslera - Linnes, Kaya, Chedjou, Sabri - De Jong, Inan - Bruma, Sneijder, Öztekin - Podolski


Besiktas:

Fabricio - Adriano. Mitrovic, Marcelo, Gönul - Ozyakup, Hutchinson - Babel, Talisca, Quaresma - Tosun


Markedet:


Det danske licensmarked spænder fra 1,9 og op til de 2,025. Desuden ser jeg fin værdi i odds 12 for 0-0 hos Bet365.


Spillet:

Bemærk, at det ‘almindelige’ under 2,5-spil findes i hovedmarkeder, mens du skal ind under Asian Handicap -> Antal mål - Asian for at få de 2,025.

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback