18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FK Crvena Zvezda - AC Milan: Under 2,5 Mål

Match center
18. februar 2021 kl. 18:55 - Fodbold, Europa - Europa League
Stadion Rajko Mitic
15. feb. 2021 kl. 10:54 (Opdateret 18. feb. 2021 kl. 20:49) 15/02
248
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (Over-Under): 46-54%
Betvalue: 105,30%
Spilbar ned til odds: 1,85
Rigtig/forkert: 2-2
Unibet Spil nu hos Unibet
Milan har et vigtigt opgør mod Inter i weekenden og det betyder at man rotere i Serbien. Forskellen på Serie A og den serbiske liga kan spille ind og især tempomæssigt, men Zvezda har stået stærkt defensivt i Europa.
Det taler for
 • Gæsterne fra Milano har et utrolig vigtigt opgør i weekenden, og hvor det gælder topopgøret mod bysbørnene fra Inter, og det betyder at træner Stefano Pioli vælger at rotere i torsdagens udekamp i Beograd.
 • Offensivt ser det ud til at at milaneserne stiller med Mandzukic i angrebet, og yderligere bliver der plads til Leao og tyrkiske Calhanoglu som først lige er kommet tilbage efter at have været ude med Covid-19, og til sidst starter Rebic og Ibrahimovic på bænken.
 • I de europæiske opgør i denne sæson har hjemmeholdet stået ret stærkt defensivt, og lukkede kun fire mål ind i de seks opgør i gruppespillet, hvilket er ganske flot.
 • Forskellen på den italienske Serie A og den serbiske liga bør kommer til udtryk i opgøret, og hvor italienerne bør have klassen til at lukke ned for et normalt meget offensivt og stærkt hjemmehold, og som især i den hjemlige liga er meget dominerende.
 • Crvena Zvezda vil med stor sandsynlighed ikke gå ud og angribe fra start og spille lige så offensivt som de normalt gør i den hjemlige liga, da de ved at de er oppe mod et klassemandskab som vil kunne straffe dem.
 • Weeekendens topopgør mod Inter kan ikke undgå at være i milanesernes tanker allerede, og det kan betyde at man bare skal have et ganske godt udgangspunkt med hjem til Italien, og inden returopgøret i næste uge, og man derfor ikke kommer angribende og vil spille mere kontrolleret igennem hele opgøret.
 • Hjemmeholdet har kun lukket fire mål ind i ti hjemmekampe i den sæson i den hjemlige liga, og den italienske topscorer Diego Falcinelli er meldt tvivlsom til opgøret.
Hold øje med
 • Forskellen på Serie A og den serbiske liga kan komme til at spille ind i dette opgør, og især tempomæssigt hvis Milan skruer op for tempoet, så er spørgsmålet om Crvena Zvezda kan følge med igennem hele opgøret.
 • I den hjemlige liga har serberne scoret 55 mål i 21 opgør, og et godt bevis på at de har en god offensiv og et mandskab som scorer masser af mål og skaber mange chancer.
 • Milan har en Zlatan Ibrahimovic ude på bænken som vil kunne gøre ondt på serbernes defensiv, og en angriber af en kaliber som hjemmeholdet ikke spiller mod hver weekend eller i hvert opgør.
 • Italienerne er minimum et eller to niveauer over hjemmeholdet, og har et mandskab som på samtlige pladser bør og skal kunne overmatche hjemmeholdet.
 • Den serbiske liga er først lige startet op igen efter vinterpausen, og det betyder at Crvena Zvezda kun har spillet to opgør i 2021, og hvis man ser bort fra træningskampene.
 • Crvena Zvezda må undvære Nikolic på midtbanen,
Oddsmarked

Unibet er i odds 1.95 på Under 2.5 mål i torsdagens opgør, det samme odds kan man finde hos MrGreen og 888sport, mens de fleste andre bookmakere er under 1.90.

CRVENA ZVEZDA: Det serbiske mandskab kommer til opgøret med en 1-0 sejr i bagagen fra weekendens udekamp mod Radnicki Nis, og placeret på en suveræn førsteplads i den serbiske liga og ni point foran bysbørnene og rivalerne fra Partizan Beograd, og det dufter af det fjerde mesterskab i træk i denne sæson.

Hjemmeholdet spillede sig videre fra gruppepillet i efteråret efter at have været i pulje med tyske Hoffenheim, belgiske Gent, og tjekkiske Slovan Liberac og hvor man i de seks opgør kun lukkede fire mål ind, og man har i denne sæson kun tabt ude mod Hoffenheim med 2-0, og et klart bevis på at mandskabet er ganske stærkt og stabilt, men samtidigt heller ikke bliver udfordret nok i den hjemlige liga andet end når man spiller lokalopgørene mod Partizan Beograd.

Man er underdogs mod Milan i torsdagens hjemmekamp og hvor der med stor sandsynlighed venter en meget vanskelig opgave for det serbiske mandskab, også selvom Milan kommer til den serbiske hovedstad med en del reserver som spiller fra start, men alle spillere som vil kunne direkte ind i hjemmeholdets startopstilling.

Hjemmeholdet er kendt for en meget offensiv spillestil, men mod Milan må man forvente at den tidligere Inter spiller, og træner i klubben Dejan Stankovic vil fokusere på at forsvare sig, og være med i opgøret så længe så muligt og mod en modstander som er på et par niveauer højere end Crvena Zvezda, og kan man følge med tempomæssigt igennem hele opgøret, så kan man måske være heldig med at få et point, eller løbe ind i et smalt nederlag.

Crvena Zvezdas forventede startopstilling: 4-2-3-1: Borjan- Degenek, Erakovic, Gajic, Gavric- Ivanic, Kanga- Fardou Ben, Falco, Pankov- Sanogo.

Trupnyt: Hjemmeholdet må undvære Nikolic(fast) på midtbanen, og yderligere er topscorer Diego Falcinelli(fast) i angrebet tvivlsom til opgørt, han har en fortid blandt andet i Perugia, Crotone og Sassuolo, og var en af de store grunde til at Crotone overlevede i Serie A i deres første sæson nogensinde i den bedste italienske række.

MILAN: Italienerne kommer til Serbien med et skuffende nederlag fra weekendens opgør ude mod oprykkerne fra Spezia og hvor man blev besejret med 2-0, og vel spillede noget som ligner sæsonens dårligste opgør og spørgsmålet er om milaneserne er ved at tabe pusten en lille smule da man har tabte tre opgør i de seneste fem opgør man har spillet.

Søndag venter der et utrolig vigtigt opgør i Serie A da man skal spille top opgør mod bysbørnene fra Inter som søndag aften overtog førstepladsen fra netop Milan, og med det opgør i tankerne og tre dage efter opgøret i Serbien så må man forvente at ræner Stefano Pioli vælger at rotere en del og ikke mindst at spare en del vigtige brikker. Det tyder da også på at det bliver tilfældet da det ser ud ti at Ibrahimovic starter på bænken, og det samme gør en småskadet Rebic, og det betyder at kroatiske Mandzukic starter i front, og der samtidigt bliver plads til Leao og Calhanoglu fra start.

Milan er favoritter og bør bestemt også spille sig videre over to kampe mod det serbiske mesterhold og da niveauet på Serie A og den serbiske liga er markant stor, og det tempo som milaneserne normalt spiller i det er ikke det samme i Serbien. 

Kender man de italienske mandskaber fra tidligere i Europa, og med et returopgør om en uge i Milano så tror jeg ikke at man skal forvente at de bare kommer bragende derud af i det første møde, og især fordi det Inter opgør ikke kan undgåes at være i tankerne, og en smal sejr i Beograd vil være mere end godkendt.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Donnarumma- Calabria, Tomori, Romagnoli, Dalot- Meité, Tonali- Castillejo, Calhanoglu, Leao- Mandzukic.

Trupnyt: Brahim Diaz(reserve) i angrebet er ude til opgøret, Rebic(rerserve-fast) er ikke helt på toppen og bør starte på bænken da Pioli vil have ham klar til weekenden, men generelt et italiensk mandskab som rotere på et par pladser til torsdagens opgør.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sportface.it, crvenazvezdafk.com, acmilan.com, milannews24.com, corrierdellosport.it, novosti.rs

 • Stort udvalg af sportsgrene
 • Ofte fokus på Skandinavien/DK
 • Stærk mobil platform

Kommentarer

Feedback