18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Fiorentina - AC Milan: Begge hold scorer: Ja

Match center
20. november 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Artemio Franchi, Firenze    Marco Guida
15. nov. 2021 kl. 09:28 (Opdateret 20. nov. 2021 kl. 22:45) 15/11
133
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance: 60%
Betvalue: 105,00%
Spilbar ned til odds: 1,67
Rigtig/forkert: 4-3
Bet365 Spil nu hos Bet365
På hjemmebane bider Fiorentina normalt godt fra sig, men kommer også i problemer mod de store i Serie A. Det kan blive et tæt, taktisk og lukket opgør, men begge tænker offensivt og det dufter af mål og chancer i begge ender.
Det taler for
 • Det er enten eller med Fiorentina i denne sæson, seks vundet og seks nederlag efter tolv spillerunder, men hjemme på Artemio Franchi Firenze bider man normalt godt fra sig, og har scoret ti mål i de første fem hjemmekampe i sæsonen.
 • I tre af Fiorentinas fem hjemmekampe indtil videre i sæsonen har begge mandskaber scoret, og blandt andet mod topholdene fra Napoli og Inter.
 • Hjemmeholdet har spillet en god omgang fodbold indtil videre i denne sæson, men når man er oppe mod de store mandskaber i Serie A har man tit problemer med at lukke af, og det kan og bør blive samme tilfældet her mod et stærkt offensivt mandskab som Milan.
 • Elleve af milanesernes seksten opgør i denne sæson inklusiv Champions League, er endt med at begge hold har scoret, og helt stærke defensivt har man heller ikke helt været, og selvom man er placeret i toppen af tabellen.
 • Fiorentina er ramt på vigtige fravær i defensiven hvor både Milenkovic og Quarta er i karantæne, og yderligere er Dragowski i målet forsat skadet.
 • Milan kommer til Toscana i næsten stærkeste opstilling, og kun Maignan er forsat ude i målet, og med de fravær hjemmeholdet har i det defensive så skal milanesernes offensiv kunne kom frem til chancer.
 • De seneste fire indbyrdes opgør i Toscana er tre af opgørene sluttet med at begge mandskaber har scoret, og i Milans otte udekampe indtil videre i sæsonen har begge mandskaber scoret i syv af opgørene.
Hold øje med
 • Det kan blive en tæt og taktisk affære, og skal Fiorentina stoppe Milan, så kræver det at man lukker bedre af i det defensive.
 • Fiorentina har holdt nullet i de seneste to hjemmekamp, også selvom modstanderne har været Cagliari og Spezia.
 • Landsholdspausen er ikke altid god for mandskaberne, og kan betyde at man lige skal finde rytmen igen.
 • Fiorentina er meget afhængige af Dusan Vlahovic i angrebet, og det er ham målene skal komme fra igen i dette opgør, og kan gæsterne fra Milano lukke ned for ham, så kan hjemmeholdet få problemer med at scorer i opgøret.
 • Hjemmeholdet stod rigtig stærkt defensivt senest i udekampen mod Juventus, og hvor vi skulle helt hen til det 91 minut før Juventus fik scoret til 1-0.
Oddsmarked

Bet365 er i odds 1,75 på at begge hold scorer lørdag aften i Firenze, Marathonbet er i odds 1,72 og det samme er Nordicbet. 

FIORENTINA: Det har været enten eller for Fiorentina indtil videre i sæsonen med seks sejre og seks nederlag efter de første tolv spillerunder af dette års Serie A, men man har spillet en god omgang fodbold, og træner Vincenzo Italiano som er kommet til fra Spezia virker til at været det helt rigtige match i Firenze, og især efter et par dårlige sæsoner.

Det store minus for Fiorentina er at man lige mangler lidt mere stabilitet, det er flot med seks sejre i de første tolv opgør, men også skidt at man allerede har tabt seks opgør, men det har været imod mandskaber som Roma, Inter, Napoli, Lazio, og senest Juventus og et bevis på at man lige mangler det sidste for at kunne komme op på det tidligere niveau klubben har været kendt for, og hvor man har kunne matche de store.

Man har stået stærkt defensivt i de senest to udekampe både i Rom mod Lazio og senest i Torino mod Juventus, og hvor man med en lille smule held sagtens kunne have fået point. Fiorentina er undertippet i lørdagens hjemmekamp når Milan kommer på besøg både fordi Milan er placeret i toppen af tabellen, men også fordi at man er svækket defensivt da serbiske Milenkovic og argentinske Quarta begge er i karantæne, og yderligere er Dragowski i målet forsat skadet, det er tre faste startere som er ude og yderligere er Pulgar ude på midtbanen.

Fiorentina er kendt for at bide godt fra sig på hjemmebane og hvor det normalt er offensivt fodbold man ser fra La Viola, og det bliver der med stor sandsynlighed ikke lavet om på, og selvom det er Milan som kommer på besøg og som bestemt har været til at tale med defensivt, og det dufter umiddelbart af et undholdne opgør med masser af chancer i begge ender, og ikke mindst mål.

Fiorentinas hjemmebanestatistik: 3-0-2, målscore 10-6.

Trupnyt. Milenkovic(fast) og Quarta(fast) i midterforsvaret er begge i karantæne, Dragowski(fast) i målet er forsat skadet og har været ude den seneste måneds tid, og yderligere er Pulgar(reserve-fast) på midtbanen skadet.

Fiorentinas forventede startopstilling: 4-3-3: Terracciano- Odriozola, Nastasic, Igor, Biraghi- Bonaventura, Torreira, Castrovilli- Callejon, Vlahovic, Saponara.

MILAN: Napoli dummede sig senest hjemme mod Verona ved kun at spille 1-1, og milaneserne fik ligeledes et point i lokalopgøret mod bysbørnene fra Inter, men hvor man bestemt havde store problemer i opgøret og skal takke Tatarusanu for flere flotte redninger og ikke mindst at redde et straffespark.

Milan er forsat placeret på førstepladsen i Serie A sammen med Napoli og den kommende weekend gælder det så opgøret i Firenze samtidigt med at Napoli skal møde Inter i Milano, og der kan måske blive ændret på tingene i toppen af tabellen, og især hvis Napoli skulle smide point igen, og Milan samtidigt vinder i Toscana, og hvor man ikke har tabt siden 2015.

De seneste to opgør først mod Porto og derefter Inter har Milan ikke imponeret og hvor man defensivt bestemt har været til at tale med, og selvom man er placeret i toppen af tabellen så har man haft store problemer med at holde nullet i denne sæson med eller uden Maignan i målet, og i elleve af seksten opgør har begge mandskaber scoret, og i de seneste ti opgør man har spillet har man lukket mål ind i ni af opgørene.

Milan og træner Stefano Pioli kommer til Firenze i noget som næsten ligner stærkeste opstilling, og kun franske Maignan i målet er forsat skadet, og det ser ud til at man stiller med mere eller mindre samme startopstilling som spillede 1-1 mod Inter lige inden landsholdspausen.

Milans udebanestatistik: 5-1-0, målscore 13-7.

Trupnyt: Maignan(fast) i målet er forsat skadet, men ellers har man ikke vigtige fravær til opgøret.

Milans forventede startopstilling: 4-2-3-1: Tatarusanu- Calabria, Kjær, Tomori, Hernandez- Tonali, Kessie- Krunic, Diaz, Leao- Ibrahimovic.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com, acffiorentina.com, sportmediaset.mediaset.it, acmilan.com, lanazione.it

 • Stort udvalg
 • Tidlige odds
 • Markedets bedste livebetting

Kommentarer

Feedback