18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

FC Nordsjælland - AC Horsens: 1

Match center
7. marts 2021 kl. 18:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Right To Dream Park    Jørgen Burchardt
5. mar. 2021 kl. 12:40 (Opdateret 7. mar. 2021 kl. 19:53) 05/03
292
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.

Nordsjælland kan tage en sejr på kunstgræs i Farum

Chance (1-X-2): 51-24-25%
Betvalue: 103,53%
Spilbar ned til odds: 1,96
Rigtig/forkert: 2-2
NordicBet Spil nu hos NordicBet

Nordsjælland har større kvalitet i truppen, og på eget kunstgræs har de hentet de 4 af sæsonens 5 sejre. De fik deres første ude sejr mod AGF i sidste runde efter rødt kort til hjemmeholdet efter 6 min. 

Overall er det to mandskaber, som har været i krise ( - er i krise) men nu kommer de begge med en frisk sejr. Jeg tror på FCN har mere kvalitet, som bliver kampeafgørende, så hjemmeholdet tager de 3 point. 

For

Kunstgræs indbyder til hurtig spil langs jorden, som passer bedre til et boldbesiddende hold som FCN. Hjemmeholdets forcer ligger i pasningsspillet, hvor de er bedre end Horsens. 

Horsens har en målscore på 12, men de 4 mål er lavet på straffespark, så de har kun score 8 mål i åben spil. 

FCN er det 5.mest scorende hold i ligaen med 28 mål - et mål er lavet på straffespark og ikke i åbent spil. Horsens er det hold, som har lavet færrest mål med 12 mål ( inkluderet de 4 straffesparksmål) på de to næste pladser kommer Lyngby og AaB med 21 mål, som er tæt på omkring dobbelt så mange mål. 

Horsens er det hold som har lukket 3. flest mål ind i ligaen. FCN har den 4. højeste scoringsprocent i sæsonen pt. 

FCN fik godt nok en " gave" med det røde kort mod AGF. Men FCN har spillet okay i de sidste 4 kampe. Mens de ligesom ACH indledte sæsonen med to kampe, som ikke var særlig velspillet mod BiF og OB. 

H2H har FCN et historisk overtag. Horsens har ikke i sæsonen vundet på udebane. De har tabt 7, og spillet 2 uafgjort mod nr. 10 Vejle og nr. 11 Lyngby.Begge sejre er på hjemmebane for ACH mod nr. 9. AaB og nr. 10 Vejle

Hold øje med

FCN har før vist at de har problemer mod stærke fysiske hold, som gør det svært for Nordsjællænderne at sætte deres spil: 

Horsens er stærke i at slå lange bolde til duel, som de er FCN overlegen i. Ligesom Horsens er stærke på standarder. Det er to forcer, hvor FCN traditionel har en svaghed. Dog har Jenssen fra FCN lavet 2 mål på standarder i år 2021s 6 kampe, som ellers er ret atypisk for FCN. Det skete mod hhv. Vejle og AGF i sidste spillerunde. 

Hvis Horsens lykkedes med at få præmisserne ændret til duelspil, og væk fra boldspil så får FCN det svært. Dog er det Daubjerg Burchardt som dømmer denne kamp, han har en rimelig kontant linje for, hvor hårdt han tillader, der spilles. Det jeg mener med kontant er: han er den som har givet flest gule kort i sæsonen med et snit på 4,6 gule kort. Han har givet 3 røde kort og tildelt 3 straffepark, som i hans 10 kampe er et snit på 0,3 pr. kampe. 

Horsens er et af de hold som er stærke i luftduellerne, så et hjørnespark og indkast udgør en trussel mod de lidt mindre hurtige teknikker fra FCN.

Vindahl har i 2021 to gange blevet fanget på mellemhold i FCN målet , som har kostet to scoringer, fx mod Randers og OB. Luftdueller er FCNs største svaghed. 

Horsens startede sæsonen med at være nedspillet, men formkruven har været stigende. Selvom de var heldige i de seneste to kampe mod Vejle med skud på stolpen i 0-0, og 2-1 sejre mod AaB i 94 min. overtid. Så er det stadig lykkedes Horsens at få 5 point i de sidste 3 kampe. ACHs XG har samtidig være det to højeste i de sidste to kampe mod AaB og Vejle. 

Andet

Forventet FCN skader: Djourou, Diomande, Amon og Kian Hansen. 

Forventet skade: Magnus Jensen. 

  • Tidlige odds
  • Stort udbud af over/under
  • Stærk app

Kommentarer

Feedback