18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce

Esbjerg - AGF

Infokamp
Match center
1. december 2019 kl. 16:00 - Fodbold, Danmark - Superligaen
Blue Water Arena    Jakob Sundberg
29. nov. 2019 kl. 21:45 (Opdateret 1. dec. 2019 kl. 17:54) 29/11
247
0
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. Selvudelukkelse via Rofus.nu 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke.
Lars Olsen fik sin første sejr som Esbjerg-træner senest mod Silkeborg, men nu skal han op mod et af ligaens mest formstærke mandskaber i form af AGF.
Oddsmarked

Selvom Esbjerg vandt senest, er tiltroen til AGF størst hos bookmakerne. Betsafe og Nordicbet betaler 3,25 for hjemmesejren og 3,55 for krydset, mens bwin, Cashpoint og Danske Spils Oddset er bedst på AGF-sejr med 2,30.

Kigger man på antal mål, er Oddset bedst med 2,00 på over 2,5, mens betsafe og NordicBet har 1,87 på under.

Det taler for Esbjerg

  • En ny 4-4-2-formation med to fuldblodsangribere kan volde AGF problemer
  • Der har været tydelige forbedringer at se under Lars Olsen
  • AGF slog godt nok Esbjerg tidligere på sæsonen, men i den kamp, men i den kamp var Esbjerg reelt bedst

Det taler for AGF

  • Fire sejre på stribe har  givet AGF’erne et boost. Ikke mindst sejren over Brøndby betyder meget
  • Spillerne kender David Nielsens system ud og ind, og de formår at spille pragmatisk, når der er brug for det
  • AGF har en mere solid midtbane end Esbjerg, og offensivt har de flere strenge at spille på.

Rundt om holdene
Esbjerg har været langt fra det niveau, der sikrede vestjyderne bronzemedaljer i sidste sæson. Efter 17 runder er status en placering som nummer 13 af 14 mandskaber, og drømmen om igen at skulle spille mesterskabsspil er for længst forduftet.

John Lammers blev fyret og ind kom Lars Olsen, som i sine første tre kampe som træner har hentet firepoint. Vi har ikke set de store revolutioner spillemæssigt, dertil har Olsen haft for lidt tid i spidsen for sit hold, mod Silkeborg senest så vi for Esbjerg i den mere kompakte og klassiske Lars Olsen-opstilling 4-4-2, med to deciderede angribere. Det klædte vestjyderne.

AGF kommer til kampen med selvtilliden på plads. En pokalsejr over OB er fulgt op med sejre over FC Nordsjælland, SønderjyskE og senest Brøndby, og de begynder for alvor at lugte top seks i Aarhus, om end klubben nok er mere varsom end tidligere med at drømme for stort.

Spillemæssigt ser det rigtig godt ud for tiden for AGF, der i Mustapha Bundu har den spektakulære spiller, og i trekløveret Amini, Poulsen og Blume har en midtbane, der både kan kæmpe, tackle og spille. Endelig ser det rigtig fornuftigt ud med unge Sebastian Hausner, der har erobret en plads i midterforsvaret.

AGF vandt tidligere på sæsonen 1-0 over Esbjerg, og generelt har AGF et ret godt tag på søndagens modstander. Man skal således tilbage til marts 2016 for at finde seneste Esbjerg-sejr, men de seneste tre indbyrdes opgør i Esbjerg er dog endt uafgjort.

Trupnyt
Lars Olsen har ikke mange ting at tage hensyn til, før søndagens kamp, da han har stort set frit valg på alle hylder. Eneste spørgsmålstegn er Rudolph Austin, der har døjet med en skade.

Det samme har David Nielsen. Både keeper Jovanovic og stopper Tingager er klar igen, men for begges vedkommende er det dog tvivlsomt, om de får en startplads i Esbjerg.

Kilder

agf.dk, efb.dk, superliga.dk, bold.dk, jv.dk, stiften.dk

Kommentarer

Feedback