18+ | Spil med omtanke | Stopspillet.dk | ROFUS.nu
Annonce
21. august 2021 kl. 20:45 - Fodbold, Italien - Serie A
Stadio Carlo Castellani    Simone Sozza
16. aug. 2021 kl. 17:43 (Opdateret 21. aug. 2021 kl. 22:36) 16/08
324
+1
Annonce - Denne side indeholder reklamelinks*. 18+ Udeluk dig via ROFUS. 18+. Regler og vilkår gælder. Spil med omtanke. Spillemyndighedens hjælpelinje: StopSpillet.dk.
Chance (1-X-2): 18-25-57%
Betvalue: 105,45%
Spilbar ned til odds: 1,75
Rigtig/forkert: 1-3
NordicBet Spil nu hos NordicBet
Lazio er favoritter i Toscana og bør være et niveau over oprykkerne fra Empoli. Det er første spillerunde og det betyder at mandskaberne er lidt rustne, men romerne har mere kvalitet både spillemæssigt og fysisk, og det bør de kunne udnytte.
Det taler for
 • Lazio har et mandskab som er minimum et niveau over Empoli, og både tempomæssigt og fysisk bør de kunne give oprykkerne store problemer lørdag aften på Stadio Carlo Castellani.
 • Empoli mandskabet ligner en del det som rykkede op, man er blevet forstærket en lille smule, men umiddelbart ikke nok til at man kan bide skeer mod de store i head to head opgørene.
 • Der er stor forskel niveauforskel på Serie A og Serie B, og det kommer til at tag tid før at det toscanske mandskab har vendet sig til Serie A, og det kan give dem store problemer i dette opgør.
 • Gæsterne fra Rom kommer i stærkeste opstilling til opgøret, og med en midtbane og ikke mindst en offensiv som bør kunne give hjemmeholdet store problemer.
 • Defensivt er Lazio normalt ganske stærke når de møder de små, og man så i sidste sæson at mod de små lukker man godt af defensivt, og offensivt virker hjemmeholdet umiddelbart ikke skræmmende.
 • Jeg forventer at man kommer til at se et Lazio mandskab som skal godt fra start i sæsonen, og med Maurizio Sarri som ny træner, og som vil sætte sig på opgøret og være spillestyrende.
 • Det tyder på at Empoli spiller med 19 årige Mattia Viti og 20 årige Simone Canestrelli i defensiven, de har ingen Serie A erfaring overhovedet, og det bør og skal romerne kunne udnytte med folk som Immobile, Correa, og Luis Alberto i det offensive.
Hold øje med
 • Det er første spillerunde og det kan betyde at begge mandskaber er lidt rustne, og ikke helt oppe i gear.
 • Empoli vil med stor sandsynlighed fokusere på at stå defensivt og forsvare sig.
 • Lazio har skiftet træner Simone Inzaghi er væk, og Maurizio Sarri er kommet til, spørgsmålet er om hans spillestil sider lige i skabet i første spillerunde.
 • Empoli gjorde det rigtig godt på hjemmebane i sidste sæson, og hvor man ikke tabte i sæsonen, og skal man overleve i denne sæson bliver det hjemme at de fleste point skal hentes.
 • De seneste fire træningskampe Lazio har spillet er det blevet til en sejr, og tre uafgjorte resultater blandt andet mod Padova fra Lega Pro og Meppen fra den tyske 3.Liga.
Oddsmarked

Nordicbet er i odds 1,85 på en Lazio sejr, Bet365 er i odds 1,75, mens Danske Spil er i odds 1,85

EMPOLI: Det ligner en meget hård sæson for oprykkerne fra Empoli, og målet er et overleve, men det bliver en mere end vanskelig opgave, og mandskabet mangler umiddelbart  noget mere kvalitet for at kunne holde sig over stregen i denne sæson. De spiller man har hentet ind er spillere som har være reservere i andre klubber blandt andet Cutrone i angrebet og Vicario i målet, hvilket giver et godt billede af at det er begrænset hvad de kan styrke mandskabet med.

Empoli er underdogs i lørdagens hjemmekamp mod Lazio og det ligner en utrolig vanskelig opgave man skal op i mod, og mod et mandskab som er minimum et niveau over hjemmeholdet, det ser ud til at træner Andreazzoli sandsynligvis starter med 19 årige Viti og 20 årige Canestrelli i det defensive, og to spillere uden nogen som helst erfaring i Serie A, og hvilket umiddelbart ikke gøre tingene nemmere.

Empolis forventede startopstilling: 3-5-2: Vicario, Viti, Romagnoli, Canestrelli- Stojanovic, Ricci, Stulac, Zurkowski, Marchizza- Cutrone, Mancuso.

Trupnyt: Empoli stiller i noget som ligner stærkeste opstilling.

LAZIO: Romerne kommer til Toscana i stærkeste opstilling og med Maurizio Sarri som ny træner, og det bør betyde at man kommer til at se et endnu mere underholdne Lazio mandskab i den kommende sæson, og skal romerne slutte i Top 4 i denne sæson, og ikke mindst kæmpe om Champions League pladserne så skal denne slags opgør vindes.

Lazio mandskabet ligner meget det samme fra sidste sæson, men man er dog blevet styrket på den ene back hvor Hysaj er kommet til fra Napoli, og offensivt er Felipe Anderson tilbage efter at have spillet i West Ham de seneste par sæsoner, og en hurtig offensiv med Immobile, Correa, og Felipe Anderson skal kunne give hjemmeholdet store problemer både på fart og på de hurtige omstillinger, samtidigt med at man på midtbanen skal kunne tag overtaget fra start.

Lazios forventede startopstilling:4-3-3: Reina- Marusic, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj- Milinkovic Savic, Lucas Leiva, Luis Alberto-Correa, Immobile, Felipe Anderson.

Trupnyt: Lazio kommer til Toscana i stærkeste opstilling.

Kilder

Gazzetta Dello Sport, sportface.it, empolifc.com, sslazio.it, corrieredellosport.it, Tuttomercatoweb.com

 • Tidlige odds
 • Stort udbud af over/under
 • Stærk app

Kommentarer

Feedback